Merhaba arkadaşlar. Yazılımcı hiç değilim, ufak bir sorum olacak. İş yerim için kendimce bir program oluşturuyorum. Takıldığım ufak bir nokta var Sağlı sollu 2 farklı datagridview kullanmaktayım. İhtiyacım olan aşağıaki gibi.. ne zaman soldaki datagridview'da bir sütuna tıklasam [1] deki "isim" değeri, sağ taraftaki datagridview daki [0] değeri nerede çakışıyorsa (ki çakışacak) o satır seçili hale gelsin. 1) dg_Envanter.CurrentRow.Cells[1].Value 2) dg_Pivot.CurrentRow.Cells[0].Value Kısaca 1 e tıklayınca, 2 nin ilgili satırı seçili hale gelsin. dg_Envanter deki satır bilgilerini halihazırda update etmek için cellenter event'ini kullanmaktayım. Aynı event üzerinden devam edilebilir diye düşünüyordum ama devamını getiremedim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. |