Şimdi Ara

DAT uzantılı dosyayı nasıl çalıştırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAT uzantılı dosyayı nasıl çalıştırabilirim ?

Gram uyku yok. zaman geçsin diye film izleyeyim dedim, çalıştıramadım.

yardımcı olursanız sevinirim iyi sabahlar

• Sağ tıkla birlikte aç de.Daha sonra Program seçi işaretle ve Media player veya izleyeceğin programı işaretle ve tamam de
  • sağ tıkla üstüne open with(birlikte aç) de ordan media player i seç. Eğer çalıştırmazsa codec eksiği var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 6 Şubat 2008; 6:28:03 >
  • çalıştırmıyor malesef.. codec eksiği derken ? pek anlamıyorum bu konudan. nasıl izleyebilirim
  • burdan indir
    veya bunun gibi bir codec yükle
  • media player classic i yükle. Google dan arat bul

evet arkadaşın dediği k-lite codec pack de güzel, olabilir. yalnız link banlanmış yıldız gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 6 Şubat 2008; 6:35:33 >
  • GOM Player 2.1.9.3752
    Son Versiyon İndirme: 37,322
    GOM Player popüler ses ve görüntü codeclerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.

GomPlayer Temel Özellikleri:
    - Sizi teker teker codec kurma uğraşından kurtarır. GOM Player farklı bir codec dosyasına ihtiyaç olduğunda size nereden indirebileceğinizi gösterir
    - Henüz bitmemiş veya bozuk avi dosyalarını da oynatabilir
    - Çok gelişmiş bir film altyazı desteği sunar
    - Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır.
    - Kişisel olarak en sevdiğim özelliği ise kablosuz farem ile kolaylıkla yönetebilmem.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3414 burdan programı indirip dat dosyasını programa sürüklersen izleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

GOM Player 2.1.9.3752
    Son Versiyon İndirme: 37,322
    GOM Player popüler ses ve görüntü codeclerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.

GomPlayer Temel Özellikleri:
    - Sizi teker teker codec kurma uğraşından kurtarır. GOM Player farklı bir codec dosyasına ihtiyaç olduğunda size nereden indirebileceğinizi gösterir
    - Henüz bitmemiş veya bozuk avi dosyalarını da oynatabilir
    - Çok gelişmiş bir film altyazı desteği sunar
    - Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır.
    - Kişisel olarak en sevdiğim özelliği ise kablosuz farem ile kolaylıkla yönetebilmem.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=3414 burdan programı indirip dat dosyasını programa sürüklersen izleyebilirsin.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. ßu program işimi gördü. iyi sabahlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.