Bildirim
Dat matchmaking
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
elon güzelmiş kardeş güle güle kullan -
Forumda gördüğüm ilk yanlış eşleştirme bu. Diğerleri hep doğruydu.
Fakat şahsi fikrim ilk que'de bir kişi basmamış ve basan tayfada bu 4 pre ve sen vardın. İlk seferde herkes basmış olsaydı diamondlar sana gelecekti ama ikinci que'de karşıya atmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Expungee
Forumda gördüğüm ilk yanlış eşleştirme bu. Diğerleri hep doğruydu.
Fakat şahsi fikrim ilk que'de bir kişi basmamış ve basan tayfada bu 4 pre ve sen vardın. İlk seferde herkes basmış olsaydı diamondlar sana gelecekti ama ikinci que'de karşıya atmış.
böyle saçmalık yok ya ben zorundamıyım diamondlarla oynamaya 26 lv ım herifler botta bizimkileri ezdi aldılar oyunu ben midi alsamda fayda etmedi -
normal ile rankedın eloları farklı, bu yüzden teknik açıdan bakınca eşleşme doğru
ama bence riotun bir el atması lazım buna, ranked maçların elosundan etkilenmesi lazım. mesela ben oyunu bırakan bir arkadaşımın hesabını aldığım için normal gameler baya kötü bir durumda, çok alakasız adamlarla eşleşiyorum ve ister istemez sırıtıyo insan aralarında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X