Şimdi Ara

dask yaptirmayin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberde gordum de...dask sigortanizi yaptirin diye.zorunlu misafirlikten kurtulun diye ama sunu dusunmuyorlar. Eve para baglamayin.parayi nakitte tutun.kiralik evde konaklayin diyecektim.onun icinde dask a gerek yok.

Arba konusunda ise kasko yaptirmayin...binilecek en ucuz arbayi alin. Hiz sinirini 70 i gecmeyin...soforlugunuz yoksa virajli ve karli yolda arac kullanmayin. Kasko yaptirmaniza gerek yoktur. Clio nun degeri 15 bin tl...kasko tutuyor yuzde onu kadar 1500 tl tutuyor.

Ben size yol gostermek istedim bir ev ucuz degil...bundan dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten olası çok büyük depremde iflasını açıklama hakkı var şirketin/kurumun

tr :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

zaten olası çok büyük depremde iflasını açıklama hakkı var şirketin/kurumun

tr :/

evet aynen oyle isine gelmeyince sigorta odeme yapmayacak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiraladığın eve dask yaptırmazsan ne su ne doğalgaz bağlıyorlar bundan haberın yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildchild

Kiraladığın eve dask yaptırmazsan ne su ne doğalgaz bağlıyorlar bundan haberın yok sanırım

dask ev sahibinin görevidir.
  • evin var mı turbo kardeş ?
  • quote:

evin var mı turbo kardeş ?

malesef yok...AÇIM!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigorta yaptiricam yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailenle yaşamayı bırakıp kiralarda ev sahibiyle sorun yaşadığında aslında ev sahibi olman gerektiğini anlarsın. zaten sonra da neden dask yaptırman gerektiğini.

arabanla da umarım kaza yapmazsın ama yaptığında da kaskonun ne kadar gerekli bir şey olduğunu anlarsın.
  • quote:

Ailenle yaşamayı bırakıp kiralarda ev sahibiyle sorun yaşadığında aslında ev sahibi olman gerektiğini anlarsın. zaten sonra da neden dask yaptırman gerektiğini.

arabanla da umarım kaza yapmazsın ama yaptığında da kaskonun ne kadar gerekli bir şey olduğunu anlarsın.

çok ufak kazalar yaptım...hızlı kullanmıyorum.
    ev sah**** kirayı peşin saydığım zaman asla sorun yaşamam
  • Şahsen işimi şansa,kadere bırakmazdım. İstanbul gibi bir yerde bu zamanda deprem sigortasız yaşamak bence çok riskli. Şahsen evim v.b olsa kesinlikle yaptırırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Şahsen işimi şansa,kadere bırakmazdım. İstanbul gibi bir yerde bu zamanda deprem sigortasız yaşamak bence çok riskli. Şahsen evim v.b olsa kesinlikle yaptırırdım.

kira daha mantıklı değl mi?
  • Bu adam ne zaman banlanacak merak ediyorum
  • wildchild kullanıcısına yanıt
    kendimi bildim bileli kirada oturuyorum. 2 farklı eve kira ödüyorum şu anda ve dask yok. her şey de bağlı...
    yeni mi çıktı bu ?
  • istanbul'da eğer deprem olduğunda evlerimiz yıkılacak kadar büyük bir şey olursa, o zaman sigorta şirketi falan kalmaz ortada.
    kime neyin parasını ödeyecekler ? batar anında.

bknz : 11 eylül saldırıları sonrası abd. 2 gökdelen yıkıldı, neler oldu.
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    bunu bilmiyordum gerçekten garip ve saçmaymış bu durum ‼️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

komik olan nedir hep beraber gülelim.
    en çok neye sinir oluyorum biliyor musun sebebini yazmadan gülenlere!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

hocam siz sinekten yağ çıkaracak kıvama gelmişsiniz ben size kızmıyorum türkiye eğitim ve kapital sistemi maalesef böyle sizin gibi birsürü insan var memurlar.net te forumdada @Nicotinell adlı arkadaşta var.

• quote:

quote:

quote:

hocam siz sinekten yağ çıkaracak kıvama gelmişsiniz ben size kızmıyorum türkiye eğitim ve kapital sistemi maalesef böyle sizin gibi birsürü insan var memurlar.net te forumdada @Nicotinell adlı arkadaşta var.

her gören nedense sinekten yağ çıkardığımı falan söylüyor

• quote:

haberde gordum de...dask sigortanizi yaptirin diye.zorunlu misafirlikten kurtulun diye ama sunu dusunmuyorlar. Eve para baglamayin.parayi nakitte tutun.kiralik evde konaklayin diyecektim.onun icinde dask a gerek yok.

Arba konusunda ise kasko yaptirmayin...binilecek en ucuz arbayi alin. Hiz sinirini 70 i gecmeyin...soforlugunuz yoksa virajli ve karli yolda arac kullanmayin. Kasko yaptirmaniza gerek yoktur. Clio nun degeri 15 bin tl...kasko tutuyor yuzde onu kadar 1500 tl tutuyor.

Ben size yol gostermek istedim bir ev ucuz degil...bundan dolayi.

benim babam 10 yıldır 800 tl vergiye ödüyor arabanın başına da hiç bişey gelmedi:D 8000 tl ye bana araba al desem almaz:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.