Şimdi Ara

Sigorta hasarsizligimi aktarmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracimda son basamak hasarsizlik indirimim vardı. Baska bir araç aldim ama eski aracım duruyordu. Eski aracımi sattım Sonra yeni aldığımı sattım. Baska bir araç aldim . Bu araca hasarsizligi aktaramadilar. Sbm sikayet ettim işlem uygun değil dedi. En son sigortanın hasarsizligi aktarılır dedi ve son basamak hasarsizligimi yediler resmen.


    Bunla ilgili sigorta şirketi ve sbm sikayet etmeme rağmen yardimci olmadılar. Başına böyle bise gelen varmi. Ne yapılabilir.




  • Ben de 2.aracimi alıp trafik sigortası yaptığımda en yüksek fiyattan yaptırdım. 1 ay sonra eski aracımı sattım. Yeni aracımın yenileme zamanı geldiğinde fiyat yine yüksek çıktı. Eski aracımı sattigimi, ondaki hasarsizligi yeni araca aktarmak istediğimi söyledim. Sbm ile görüşmemde böyle bir şeyin mümkün olmadığı, ancak ikinci bir araç aldığımda onun indirimli devam edeceğini söyledi. Bunun da bir süresi var mı bilmiyorum. Kısaca indirim hiç oldu yeni trafiğe çıkmış gibi

  • srgn58 S kullanıcısına yanıt

    Ayni durum bende var iste. Böyle bir saçmalık olurmu ya. Heryere sikayet ettim sonuc yok. Illa mahkemeye vermek lazım ama değmez ugrasmaya sanirsam. Fiyatlar ucmus

  • Up
  • Sistemde bu şekilde bir bug var arkadaşlar, üzerinizde aynı anda iki adet aracın olması durumunda 2 adet hasarsızlık tanımlanıyor. Araç değişikliği yaparken bu durumla karşılaşmamak için sattığınız aracın sigortasını hemen iptal etmeyin (1 ay sonra iptal etseniz bile paranızı tam alırsınız hak kaybı yaşama durumunuz yok!), yeni aracınızı alın sigortanızı kestirin ve sonra eski araçtan kalan sigortanızı iptal ettirin. Tam tersi durumda söz konusu sattığınız aracın sigortasını iptal ettirmeden yeni sigorta yaptırırsanız ilk basamaktan poliçe tanzim olunur. Önce iptal etmek gerekiyor. Bu sayede tramer sistemi boştaki tek hasarsızlığı çekecektir. Aracı al sat yaparak yine aynı şeyi uygulayabilirsiniz ama mantığı kalmadı, otomobil sahiplerine en iyi şoför için 7.basamak 1250-1500TL fiyat veriyor şirketler, 4.basamak yani ilk kademe hasarsızlığa sahip kişilere ise 2300-2600TL arası fiyat veriyor, noter satış masrafı takribi 400TL, al-sat 800TL maliyet çıkıyor, değer mi tartışılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 22 Mayıs 2022; 23:25:36 >




  • Hocam sistemin boyle teknik aciklari mevcut acentenize danisipta boyle bisey yapsaydiniz o zaten size soylerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.