Şimdi Ara

Darty web mağaza indirimleri 21 aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WESTERN DIGITAL PASMM TV LIVE EU 379 tl yerine 279 tl

NOKIA C1-02 BLACK 269 tl yerijne 179 tl

bi de LOGITECH Z906 5.1 EU 979 yerine 696 tl

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=59520&cat_id=41

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=61417&cat_id=12

http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=65169&cat_id=30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonerTamer -- 20 Aralık 2011; 17:18:49 >

• ya arkadas 2 darty calisani ayni kampanya icin ayri ayri konu aciyorya gicik oluyorum
  • SEN DARTYSİN BÜYÜK DÜŞÜN!

• Arkadaşım sanırım Darty çalışanısın bir sorum olacaktı. Sipariş numaram W052587 cumartesi gecesi Canon 1100D webe özel kampanya yapıldı. Kampanya başlar başlamaz ilk ben almışımdır. Alırken stoktan satış hemen kargo yazıyordu. 3 gündür sipariş yollanmayınca aradım. MH yetkilisi siparişinizi iptal etmemek için mağazadan istedik biraz gecikebilir dedi. Şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu. Stoktan deniyor sonra mağazadan bekliyoruz deniyor. İçime teşhir ürünü kuşkusu düştü. Konu ile ilgilenebilir misiniz? Nedir durum?
  • Eskiden olsa gözün kapalı darty'den alışveriş yap derdim. Ama son zamanlarda oda cıvıttı. Son yaptığım alış verişte aradan 2 gün geçti ürün kargoya verilmiştir yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda daha ürünün kargoya verilmediğini bu gun olmazsa en gec yarin verilir dedi. 2 gün daha gecti yine ayni seyi soylediler bende iptal ettim. Yani kargo olayini biraz salliyorlar...
  • Başladı.
  • nakliye ücretini eklemişler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wd live siparişi verdim hadi hayırlı olsun herkese
  • bilemedimki şimdi
  • Grupanya'daki 50 TL'lik çeki kullanabiliyormuyuz acaba.
    Z906 fiyatı güzel. Ama ürün isminin sonundaki EU ne olaki ?
    Farklı bir versiyon mu?
  • Evet.
    Ben Grupanya kampanyasını da kullandım, WD Live aldım. 231+25= 256 Tl ye geldi toplamda. (279+kargo)
    Avantajix de %4.5 para kampanytası var onu da kullanın. 10 Tl de oradan kazanabilirsiniz. (ürün biter diye zaman kaybetmemek için kullanmadım avantajix'i)
  • kampanyadaki tüm ürünler görmek içinhttp://www.darty.com.tr/e_commerce/tr/pages/carsamba_kampanya.cfm

Logitech'deki EU olayına takılma bütün piyasada aynı ürün satılıyor ama isimlendirmeler hep bi garip oluyor zaten.. media player'ın adıda aynı böyle acayip..
  • Z906'yı aldık, yılbaşında önce gelir umarım.
    Fakat grupanya çeki bu üründe kullanılamazmış, çek elimizde kaldı :)
  • beyler buzdolabında gercekten saglam ındırım var gayet sıcak bence

INDESIT TAN6LFNF buz dolabı
    -9 TL indirim ile
    999.00 TL den
    990,00 TL KDV Dahil olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Evet.
    Ben Grupanya kampanyasını da kullandım, WD Live aldım. 231+25= 256 Tl ye geldi toplamda. (279+kargo)
    Avantajix de %4.5 para kampanytası var onu da kullanın. 10 Tl de oradan kazanabilirsiniz. (ürün biter diye zaman kaybetmemek için kullanmadım avantajix'i)

Grupanya çekini kaldırdılarmı çek elimde kaldı çek numarasını girilen bölüm çıkmıyor.
    Edit: atlamışım. Kodu girdim 231+25 =256 tl yede bende almış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 21 Aralık 2011; 15:02:51 >
  • Nokia C1-02 güzel fiyat
  • arkadaşlar, Nokia C1-02 grupanya çekinide kullanarak aldım.
    179 tl + 3 tl kargo ücreti=182 tl ediyordu 50 indirim çeki alınca 132 tl düştü çeki almak içinde 25 tl verince aşagıdaki hesap ortaya çşıktı:

132+ 25tl( çek fiyatı )= 157 tl geldi gayet makul fiyat
    hem de saat 17.00 gibi sipariş verdim hala telefon stokta vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Evet.

teşekkür ederim bende sayenizde grupanyadan haberdar oldum ve bu şekilde alım yaptım.
  • Ceki alsak Hemen geliyormu kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

Ceki alsak Hemen geliyormu kodu

evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.