Şimdi Ara

DARTY izmir açılışa özel indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün açılışa özel %50 indirim olacakmış ilgilenenlere duyurulur...

• takip ediyorum arkadaşlar haberi olan paylaşırsa iyi olur nelerde fırsat var veya var mı?
  • Valla hala kimseden ses soluk çıkmadı. Çok ahım şahım bişey olsa burayı yıkarlardı :D Belki yarın filan olabilir. Eğer tvlerde var ise indirim izmir dışından gelicem almaya. Gidenler forumu bilgilendirirse sevinirim..

1-2 ürün vereyim.. merak edenler kalanı için gidip bakmalı hepsini yazamam çok var..

Panasonic 42PJ550 999 TL
    AEG Fauto 699 TL
    Sony Vaio i3 - 1399 TL
    Samsung sc-6780 torbasız süpürge 199 TL
    panasonic 32" lcd tv 699 tL
    sony 37ex401aep 1199 TL
    sony 19bx200 399 tl
    samsung 46c6000 led 2699 tl
    sony mp3 player 2 gb 39 tl
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic 42PJ550

panasonic in böyle bi modeli var mı ki lg olmasın

Orijinalden alıntı: dregs

Panasonic 42PJ550

panasonic in böyle bi modeli var mı ki lg olmasın

haklısın yanlış yazmışım doğrusu lg
  • İndirim vs. yok normal fiyatlar tabi fiyatlara bakınca mediamarkt tan,bestbuydan,teknosadan daha ucuz yani çok iyi oldu darty nin gelmesi ayrıca vatanpc de geliyor.Migrosa zaten girmeyin çok kalabalıktı heralde çok indirim var.Ben migrosta exper easypad e baktım 599tl ancak 40tl de puan veriyor 559tl ye gelicek.
  • 39 tl ye sony mp3 player kalmamış arkadaşlar..

Orijinalden alıntı: biber2006

39 tl ye sony mp3 player kalmamış arkadaşlar..

ben öğlen 12 gibi geçiyordum. migrosa gireyim diye uğramıştım ama migros mahşer yeri gibiydi. kapısından geri döndüm. dartye bi girdim aklımda sony mp3 player 2 gb 39 tl vardı. görevliye sordum nerde görebilirim diye. teşhirde gördüm hoşuma gitti. nerden alabilirim dedim . adam klitli dolabı açtı ordan verdi. sanırım şanslı günümdeydim. kasadayken herkez elime bakıyordu nerden buldun der gibi. gerçi sesi umduğum gibi çıkmadı ama iyi bir kulakla daha iyi sonuç alacağıma inanıyorum...

Orijinalden alıntı: biber2006

39 tl ye sony mp3 player kalmamış arkadaşlar..

ben öğlen 12 gibi geçiyordum. migrosa gireyim diye uğramıştım ama migros mahşer yeri gibiydi. kapısından geri döndüm. dartye bi girdim aklımda sony mp3 player 2 gb 39 tl vardı. görevliye sordum nerde görebilirim diye. teşhirde gördüm hoşuma gitti. nerden alabilirim dedim . adam klitli dolabı açtı ordan verdi. sanırım şanslı günümdeydim. kasadayken herkez elime bakıyordu nerden buldun der gibi. gerçi sesi umduğum gibi çıkmadı ama iyi bir kulakla daha iyi sonuç alacağıma inanıyorum...

Orijinalden alıntı: Kabatay

Arkadaş indirim ne zaman kadar bide bu mağaza nerde bornovaya göre tarif edebilir misiniz???

Hocam metroyla Üçyol'a gel , oradan 980 , 970 veya 986 ile F.Altay Aktarma Merkezine git. Oradan da 82 veya 5'e bin.Yolda giderken görürsün zaten en fazla 15 dk.da gidersin otobüsle.Şoföre de sorabilirsin nerede ineceğini.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• İndirimler bugün de devam ediyor mu acaba ?
  • Dün öğlen gibi geçerken uğradım. Migros mahşer yeri gibiydi, yaşlısı, çocuklusu doluşmuş, İçeride insanlar birbirini eziyor resmen. Dışarıda promosyon yiyecek bir şey dağıtıyorlardı, abartısız 100 kişilik kuyrukta bekliyorlar.. Yanına kızılay kan bağış standı açsan ancak 2-3 kişi görürsün.. Bu kadar da akıl fukarası olunmaz, kepazelik başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.