Şimdi Ara

Darty'de kamikaze başladı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Darty'de kamikaze başladı:http://kampanya.darty.com.tr/kamikaze_19eki.htm

Ürünler Worldcard'a peşin fiyatına 5 taksit, Maximum'a peşin fiyatına 3 taksit.
    Kargo ücreti yok.

Arkadaşlar iki noktaya deyinmek istiyorum, öncelikle yorumlarınızda lütfen yıkıcı olmayın.. Ben size ne zamandır fırsat bildirimi yapıyorum. Biliyorum tepkiniz genelde bana olmuyor ama insan ister istemez alınıyor.. En azından tarza dikkat etseniz yeter

İkinci olarak ürün fiyatlarını karşılaştırırken lütfen paralel ithalat ürün satan, ne olduğu belirsiz yerler ile kıyaslamanın ne kadar doğru olduğunu biraz düşünün.
    Paralel ithalat bir yana örneğin aldığınız notebook bozulduğunda Darty'ye geldiğinizde size ürün serviste olduğu süre içerisinde kullanabileceğiniz yedek notebook veriyor. Servis süresinin ortalama 25 gün olduğunu düşünürseniz bu hizmetin ne kadar değerli olduğunu anlarsınız.
    Diğer taraftan aldığınız çamaşır makinesi, lcd tv, buzdolabı vb. tüm ürünlerde ürünü gelip evinizden alıyor ve yedek ürün veriyoruz.
    Fiyatları karşılaştırırken hizmeti göz önünde bulundurmalısınız.

Ayrıca örneğin piyasa fiyatı 120 TL'lik bir ürün 100 TL'ye satıldığında beğenmiyor bazı arkadaşlar ama buna kargo ücretini, peşin fiyatına taksit'i eklediğinizde fırsatın 20 TL'den daha fazla oldupunu görebilirsiniz.

saygılarımla,
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alınabilir fiyatlar
  • UFO'ların fiyatı güncellenecek mi acaba?
  • Devam edebilmek icin siparişinizin tutarı en az 75.00 olmalıdır.

Bu ne demek şimdi?
  • Navigasyon fiyatı iyi gibi ama nasıl bir cihaz acaba?

320 gb Seagate 99 TL'ye 5 taksit kargo bedava aldım geçen gün Vatan'dan bilginiz olsun.

Bir de bu ürünlerden 1 kişi 1 tane mi alabiliyor acaba?

Darty'de kamikaze başladı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 21 Ekim 2009; 9:27:09 >
  • Şu navigasyon sistemi nasıl acaba? Bilgisi olan var mı?
  • Hocam LG 37LF2500 tv'nin fiyatı zaten 1.599 TL idi, bu ürün takibimde, Darty'nin dışında eli yüzü düzgün bir mağazada yok veya daha pahalı ama zaten bu fiyata görünüyordu sitede...
    Kartlara ekstra puan vs gibi birşey olsa atlayıp gitcem almaya ama yeni bir fiyat göremedim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac
    Şu navigasyon sistemi nasıl acaba? Bilgisi olan var mı?

http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=34508612
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: cagdascac
    Şu navigasyon sistemi nasıl acaba? Bilgisi olan var mı?

http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=34508612

Teşekkürler, bu başlıktan çıktıktan sonra gördüm verdiğin adresi

• arkadaşlar Cartel bitmek üzere haberiniz olsun..
  • şu elektrolux ün çamaşır makinesi nasıl aceba?
    kullanan var mı?
    1517 den 699 a inmiş.
    1517 şişirilmiş fiyat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

Merhaba arkadaşlar..
    Gece sebebini bilemediğim herhangi bir açıklama olmadan açtığım konuyu silmişler.. Canları sağolsun

Darty'de kamikaze başladı:http://kampanya.darty.com.tr/kamikaze_19eki.htm

Ürünler Worldcard'a peşin fiyatına 5 taksit, Maximum'a peşin fiyatına 3 taksit.
    Kargo ücreti yok.

Arkadaşlar iki noktaya deyinmek istiyorum, öncelikle yorumlarınızda lütfen yıkıcı olmayın.. Ben size ne zamandır fırsat bildirimi yapıyorum. Biliyorum tepkiniz genelde bana olmuyor ama insan ister istemez alınıyor.. En azından tarza dikkat etseniz yeter

İkinci olarak ürün fiyatlarını karşılaştırırken lütfen paralel ithalat ürün satan, ne olduğu belirsiz yerler ile kıyaslamanın ne kadar doğru olduğunu biraz düşünün.
    Paralel ithalat bir yana örneğin aldığınız notebook bozulduğunda Darty'ye geldiğinizde size ürün serviste olduğu süre içerisinde kullanabileceğiniz yedek notebook veriyor. Servis süresinin ortalama 25 gün olduğunu düşünürseniz bu hizmetin ne kadar değerli olduğunu anlarsınız.
    Diğer taraftan aldığınız çamaşır makinesi, lcd tv, buzdolabı vb. tüm ürünlerde ürünü gelip evinizden alıyor ve yedek ürün veriyoruz.
    Fiyatları karşılaştırırken hizmeti göz önünde bulundurmalısınız.

Ayrıca örneğin piyasa fiyatı 120 TL'lik bir ürün 100 TL'ye satıldığında beğenmiyor bazı arkadaşlar ama buna kargo ücretini, peşin fiyatına taksit'i eklediğinizde fırsatın 20 TL'den daha fazla oldupunu görebilirsiniz.

saygılarımla,

Hocam şimdi sen tutup mesela, normalde 130 liraya sattığın ürünü, kampanya yaptığında 160 yazıp üzerini çizip sonra düşük fiyatı yazınca, o düşük fiyat uygun da olsa orda dürüst olunmadığı için, kullanıcı keriz miyiz kardeşim biz, fiyatı belli işte diyor haliyle. normalde sattığı fiyat neyse onun üzerini çizip indirimli fiyatını yazsa ne kaybeder ki? dün gece herkes gördü neyin ne olduğunu, birçok ürünün asıl fiyatı kampanya sayfasında üzeri çizili fiyatlardan daha düşüktü. dediğim gibi bu tür hareketler kullanıcıyı soğutuyor, özellikle de kullanıcı DH'den ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN18

UFO'ların fiyatı güncellenecek mi acaba?

Ufo fiyatları düzeldi yalnız en küçük modelin stoğunda sıkıntı var oda en kıa sürede düzelecek..
  • evet mesela çamaşır makinesinin fiyatını şişirmişler de şişirmişler.
    makine 1200 tl civarı heryerde bunlar 1517 yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

evet mesela çamaşır makinesinin fiyatını şişirmişler de şişirmişler.

Piyasa fiyatı herzaman tartışma konusu olacak sanırım. Tüm firmalar istediği gibi görüyor piyasayı :)
    Sonuçta 1200 TL'den 699 TL'ye inmiş..
  • genelde üstü çizilen fiyatlar liste fiyatıdır. anahtar teslim fiyatları piyasada listeden ucuz olur. özel kampanya ile iyice düşer fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereticc

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

evet mesela çamaşır makinesinin fiyatını şişirmişler de şişirmişler.

Piyasa fiyatı herzaman tartışma konusu olacak sanırım. Tüm firmalar istediği gibi görüyor piyasayı :)
    Sonuçta 1200 TL'den 699 TL'ye inmiş..

indirime bişey demedim zaten de bu üstü çizilen fiyatlar herzaman tartışma konusu oluyor.
    firmalar bu konuda daha etik olmalı...bu konu firmanın güvenirliliği için bir ölçüt

• arkadşım haklısın ama buyuk firmalarda da satış sonrası hizmet i ben sevmiyorum ya
    çok brokrasi oluyor.

benim kanaatim gerçi. benim şahsi fikrim. her şey fiyat değil.
  • dün gece ilginç bir şey oldu

cartel cihaz için darty sayfasını yeniliodum
    139tl fiyat 99 a düşeceğine sayfadan kayboldu. siteyi tam araştırmama rağmen bulamayınca direk ürünün linkini yazdım ve 99tl fiyatıyla ürün çıktı

bir adet aldım 10.40 da kargoya verildi mesajı gelmiş

konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
  • Arkadaşlar "minumum sipariş tutarı 75 TL olmalıdır" diye bir uyarı mesajı hatalı olarak çıkıyormuş, hata mesajı kaldırıldı.
    kulaklık vb. ucuz ürünleri kargo ücreti ödemeden alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.