Şimdi Ara

Darty cep telefonlarinda %30 world puan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
725
Cevap
7
Favori
43.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsteyen olursa 750 tl den nakit kutusu açılmamış Samsung garantili kendi adima hepsiburadan alınmış faturası mevcut satabilirim. Lokasyon Ankara merkez.

Bu arada almak isteyenler elini çabuk tutsun, bugun ankara kentparktaki darty ye sordum, oglen 3-4 gibi tum s3 mini stokları bitmiş, birisi yada bir grup 10 tane almış, höhh dedim. Yeni stok gelirmi bilinmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Bu tel 500 tl geliyor süper fiyat.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/LG/P970-OPT-MUS-BLACK-p-93320-c-12.htm

cidden fiyat harika alıcaklar kaçırmasın.

+cihaza resmi olarak ics güncellemesi gelmiş.Fakat radyo var yazmasına karşın orjinal versiyonlarda olmadığı söyleniyor.Bu yeni ics de geldimi oda belli değil alacaklara dikkat....

http://www.lg.com/tr/telefon-destegi/lg-P970-LG-Optimus-Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 7 Şubat 2013; 20:03:55 >

• Ankara darty lere gittm ikisinede , ikisndede kalmams s3 mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace 2 siyah olsaydı düşünebilirdim.
  • istanbul içi world kartla yardımcı olurum.örn 999 s3 mini 799tl olur.yani ne indirim veriyorsa düşerim.
  • 700 tl ye s3 mini alabilecek olan varsa iletişime geçsin lütfen. Bursadan alabilirim yada netten sipariş verebiliriz eğer oluyorsa.
  • Ankara için Galaxy Gio teklifleri alınır. Uygun teklife elden peşin teslim alırım.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/SmartPhone/SAMSUNG/S5660-GALAXY-GIO-DARK-S-LVER-p-68969-c-1.htm
  • s3 mini zaten puanla 800'e geliyor. adam 700'e satınca ne kârı oluyor anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

s3 mini zaten puanla 800'e geliyor. adam 700'e satınca ne kârı oluyor anlayamadım?

Adios

• Bursa da elden almak isteyenlere kartımla yardımcı olurum...

"yardımcı !"
  • quote:

s3 mini zaten puanla 800'e geliyor. adam 700'e satınca ne kârı oluyor anlayamadım?

Benim Adios kartım var, fakat 700 TL ye bende alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

darty deki samsung telefonların garantisi nereden acaba? grey mi? distribütör mü?

grey değil ya dist. ya da samsung gibi firmanın kendi .

ben s3 i9300'e baktım. ithalatçı firma garantili diyor. zaten paralel ithalat için fiyatta avantajlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Nerdesin hocam satiim sana :-) :-) 700 e

• quote:

quote:

+1

200tl wp icin 100tl zarar cok fazla max 50 tl uzgunudur bence. Her ay zaten %10 zarar ile 100-200 tl arasi wp kazanilanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

quote:

quote:

+1

200tl wp icin 100tl zarar cok fazla max 50 tl uzgunudur bence. Her ay zaten %10 zarar ile 100-200 tl arasi wp kazanilanabiliyor.

Kullanim amaci onemli hocam . Ben 200 tl yi 600 tl degerinde kullaniyorum . İsterseniz ankarada iseniz sizede 700 tl karsiliginda alabiirim

• İsteyene netten siparişde 200 tl wp 260 tl indirim olarak yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

quote:

quote:

+1

Kullanim amaci onemli hocam . Ben 200 tl yi 600 tl degerinde kullaniyorum . İsterseniz ankarada iseniz sizede 700 tl karsiliginda alabiirim

bende adios puani biriktirmekteyim ama 200 tl wp icin 100 tl zarar cok bence normali 50 tl en fazla 75 olun 100 cok tabi benim dusuncem bu , kisiden kisiye degisir , eger ki sürekli ucak bileti aliyorsaniy 100tl zarar uygun oluyor ama benim icin cok suan

gg nin ay da 2-3 kez oldugu bir dünya istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Teşhir ürünlerini göndermesiyle ve müşterilerini çıldırtmasıyla meşhur DARTY puan verse ne olur vermese ne olur?
    Standart fiyatları şişirmişler...

Hocam çok haklısınız..bende 9800 touch alabılırım düşüncesiyle girdim lakin 9800 Darty de 2 hafta öncesine kdr 860 tl gibi bir rakamdı şuan 999 tl..

Kamupanya sitesnde tourch 599 tl bakın bir ;)

• :-) :-) tabi hocam sizde haklisiniz . Mesela ben uzakdogubve amerika icin biriktiriyorum . 800 tl puan biriktrsem iki kisilik gidis donus ucak bileti alabiliyorum . Amerikaya ucak biletleri fiyatlarinin farkindasinizdir kesin . 5 6 kat degerli kullanmis oluyorum . Otel harcamalari icinde ciksa biraz puah daha e isterim :-) :-)

• Alış-veriş yapmayacağımdan netten almak isteyen olursa yardımcı olabilirim ama öyle max 200 TL için 300 TL indirim vs yapamam maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.