Şimdi Ara

Darksiders vs. Enslaved

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emReA.dhiozy312 -- 30 Temmuz 2011; 17:18:44 >

Call of Duty MW3

Playstation 3 250 GB Slim
    Playstation Network ID: dhiozy312

Oyunlar: Call of Duty Black Ops- Call of Duty 4: Modern Warfare- Red Dead Redemption- Pes 2010- Little Big Planet- inFAMOUS- Wipeout HD- Dead Nation- Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Darksiders

Orijinalden alıntı: VLX

Darksiders

Edit:Baslik degismis.Bu sefer Enslaved diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 30 Temmuz 2011; 20:43:38 >

Brothers To The End
  • İki oyunda kaliteli ama Darksiders bulmacaları, uzunluğu ve atmosferi ile cok daha one çıkan bır oyun.

darksiders ise daha uzun ve çeşitliliğe sahip...

seçim yapmak zor...

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Konunun ilk başlığı darksider vs bayonetta idi. Sonradan değişmiş. :)

Ekleme yapayım; Enslaved'de çok güzel bir oyun. Ben iki oyunu da oynamınızı öneririm

Orijinalden alıntı: VLX

Konunun ilk başlığı darksider vs bayonetta idi. Sonradan değişmiş. :)

Ekleme yapayım; Enslaved'de çok güzel bir oyun. Ben iki oyunu da oynamınızı öneririm

evet yanlış yazmıştım sonradan değiştirdim :)

Call of Duty MW3

Playstation 3 250 GB Slim
    Playstation Network ID: dhiozy312

Oyunlar: Call of Duty Black Ops- Call of Duty 4: Modern Warfare- Red Dead Redemption- Pes 2010- Little Big Planet- inFAMOUS- Wipeout HD- Dead Nation- Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Enslaved beni daha çok etkilemişti.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • ikisinide bitirmiş biri olarak ilk olarak darksider ama sonrasında enslavedi almanı tavsiye ederim oynanması gereken oyun (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 30 Temmuz 2011; 20:01:42 >

Enslaved'i ise zavvi'den sipariş ettim gelmesi lazımdı çoktan

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • bugün darksider ı aldım bakalım nasılmış görecez

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • İki oyunun da suyunu çıkarmış biri olarak söylüyorum Darksiders rahat 1-2 gömlek üstte Ama enslaved de kesinlikle oynanmalı
  • Darksiders harika bir oyundu. Bence kesinlikle oynamalısın. Enslavedi oynamamıştım ve bu kadar övgüden sonra ben de en kısa zamanda alıcam sanırım.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.