Bildirim
Darksiders Oyundan Atma Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Isınma Sorunu Olabılırmı Acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R
Isınma Sorunu Olabılırmı Acaba ?
Yok arkadaşım pc de bütün değerler normal.
Zaten sadece Darksiders ta var bu sorun diger oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. -
Crack Veya Eksık Bır Dosya Olabılırmı ? -
quote:
Crack Veya Eksık Bır Dosya Olabılırmı ?
Malum ilaçlama işini 2 kere yaptım eksik bişiler kopyalamışızdır diye.Orda bir eksik oalcagını sanmıyorum.
Ama kullandığım ilaçda sorun varmıdır bilemiycem birde onu değiştirmeyi deneyim -
Oyunu yeniden kruayım dedim bu seferde DirectX ve Visual ++2005 kurulumu başa sarıp duruyor bu oyunun sorunu ne yavv -
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Oyunu yeniden kruayım dedim bu seferde DirectX ve Visual ++2005 kurulumu başa sarıp duruyor bu oyunun sorunu ne yavv
Gorev yonetıcısınden sonlandır tekrarlamaya basladımı bendede oldu. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Oyunu yeniden kruayım dedim bu seferde DirectX ve Visual ++2005 kurulumu başa sarıp duruyor bu oyunun sorunu ne yavv
Gorev yonetıcısınden sonlandır tekrarlamaya basladımı bendede oldu.
3 kere denedim banamısın demedi şimdi tamamen kaldırdım oyunu yeniden kuruyorum bakalım ne olacak. -
Baska oyun olsa sıl ugrasama derdımde Darksıders ıcın deger ugrasmak -
quote:
Baska oyun olsa sıl ugrasama derdımde Darksıders ıcın deger ugrasmak
Bende o yüzden ugraşıyorum zaten DMC tarzı oyunları severim Darksiders ta güzel bir oyuna benziyor.
Bu arada oyunu yeniden kurdum yine aynı yerde attı oyundan. -
Baska bır yerden ındır bence.
olmadı format at formatla cozum kesın bulacaktır bence.
bc2 oynuyorum bf 2 de mavı ekran alıyordum kı oyun orjınal format attım duzeldı -
Valla arkadaşım açıkcası ben fazla korsan kullanan birisi değilim oyuna temkinli yaklaştığım için önce bir denemek istedim.
Şimdi baktım aralda 42 tl kaparım yarın orjinalini bakarım keyfime.
İlgin için sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X