Şimdi Ara

DarkOrbit Hesabı Çok Ucuz,Yeniler İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu oyunu ergenliğimde bir 10-15 gün oynayıp bırakmıştım.Ne zamandır bu hesaptan kurtulmayı bekliyordum bugüne denk geldi,
    Hesapda az oynadıgım icin pek bir şey yok icinde.Yani yeni başlayacaksanız almanızı tavsiye ediyorum.Oyuna kolay alışırsınız böylelikle.
    Özelliklere geceyim zaten cok yok fyatı da ozelligi gibi olacak.
    Gemi: Goliath K2
    Diroitler: 1 Flax,6 Iris
    Silahlar:10 LF-3 Türü,5 LF-2 Türü(Gemide)13 LF-2(Diroitlerde)
    Roket Fırlatıcısı: HST-2
    Jeneratörler: 2 BO-2 6 BO-1 7 AO-3 / 12 G3N 7900 1 G3N 6900 2 G3N 3310
    Ekstralar:Düzenli olarak bir gemide bulunması gereken ekstraların hepsi 11/13 Slot. 10lu genişletme.
    PET:Yok
    Server:ABD 3
    Alfa 25/34
    Beta 17/48
    Gama 29/82
    Level: 12
    Rank: Basic Space Pilot diye geçiyor.
    VRU
    2000 Uridium
    23 Tamir,11 Zıplama Bileti var.
    Hangarda 1 Lıberator
    3 Leonov
    1 Vengeance bulunmakta.
    Skylab:
    Seprom hariç hepsi Seviye 9.(Max 20)
    ArGe 3/50
    4.icin gereken 34/40 Dosya.
    Balans:
    500000 C.
    Şeref: 46bin küsür.
    Tecrübe puanı 14.milyon küsür
    Tasarımlar: Enforcer,Bastion,Exalted,Veteran,Defaulttur.
    Fiyat konusu:Arkadaşlar burada sizi kazıklayacak değilim.Kesinlikle NAKIT PARA kabul etmiyorum. LOL de 840+400 RP ile takas etmek istiyorum buda yaklaşık
    15 Türk Lirası ediyor. Dedigim gbi,kesinlikle profesyonel bir hesap değildir.Günlük oynayış için uygundur.
    Eğer çok iyi bakılırsa iyi bir klana girebilir.
    İyi geceler diliyorum herkese.
    Öğrendiğim bilgi:SkyLabdan bir sevkiyattan 1,7milyon C geliyor 4-6 saat te bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAF -- 6 Şubat 2014; 17:02:43 >

• güncel fiyatta değişiklik olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

güncel fiyatta değişiklik olabilir

hocam aslında hesap iyi ben 1 ayda 1 ay bile sürmez çok iyi hesap haline getitirim oyunu bıraktım fakat geri dönmeyi düşünüyorum yakın zamanda satmazsanız ilgilenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

güncel fiyatta değişiklik olabilir

hocam aslında hesap iyi ben 1 ayda 1 ay bile sürmez çok iyi hesap haline getitirim oyunu bıraktım fakat geri dönmeyi düşünüyorum yakın zamanda satmazsanız ilgilenebilirim

tamam hocam takipte kalın.
  • GUNCEL
  • güncel arkadaşlar.
  • Guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guncel
  • Guncel
  • Ahh ahh bu kadar geri dönüşsüz ödeme yapılan bi oyun daha görmedim ne diyeyim iyi satışlar hocam inşallah satabilirsiniz.
  • Bende başladım bu pazar 2 hafta olacak. 10lf3 12 elit hiz 8 bo2 var. 12 gun oldu iyi gittiğimi düşünüyorum gemi vega hic para yatirmadim henuz. Sağlam olmaya başlayınca,oyun sarmaya basliyor. 20 bin uridium kasip 2 bo2 alcam ve ekipmani full vegam olucak. sonra irislere asilacaz. Para yatirirsam ilerde ya tasarim alirim ya cephane icin yada arge . Fazla uri çekmeyi düşünmüyorum. Bunu neden yazdım bilmiyorum

Not:oyunu daha önceden 3 kere birakip tekrar başladım o yüzden hızlı geliştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Bende başladım bu pazar 2 hafta olacak. 10lf3 12 elit hiz 8 bo2 var. 12 gun oldu iyi gittiğimi düşünüyorum gemi vega hic para yatirmadim henuz. Sağlam olmaya başlayınca,oyun sarmaya basliyor. 20 bin uridium kasip 2 bo2 alcam ve ekipmani full vegam olucak. sonra irislere asilacaz. Para yatirirsam ilerde ya tasarim alirim ya cephane icin yada arge . Fazla uri çekmeyi düşünmüyorum. Bunu neden yazdım bilmiyorum

Not:oyunu daha önceden 3 kere birakip tekrar başladım o yüzden hızlı geliştim.

6 irisin 6sını da şansıma aldım desem :P

• HALA güncel
  • güncel
  • gncel
  • takas varmı başka darkorbit çarıyla tr4de
  • Dusunuruz dostum satmayi dusunmuypdum ama tekliflere acigiz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAF -- 4 Temmuz 2014; 0:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr4de 3iris var tanesini 100mden almıştım goli 25lf3 4bo2 var 2bin urilik hızlar tam skylabtan sepromda dahil 9 seviye her şey 4 arge ekstraları felan saymıyorum onlar ful zaten pm bekliyorum tr4de artık sıkıldım hiç arkadaş bulamadım o belki benim sorunumdur ama neyse tr4 pahalıydı ve ben bu kadar fullenebildim istersen pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.