Şimdi Ara

darkness'ın sonu hakkında(spolier)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu bitirdim millet bilgisi olanlara bikaç bişi sorucam. bu oyunun devamı olucakmı? yani iyi olarak oyunu bitiremiyormuyuz. birde darkness master'ı nasıl açabiliriz nedir bu 100 puan veriyo çünkü

aktif başlık vardı fakat spolier içerdiği için yeni başlık açim dedim.

• Arkadaş bu oyunu bitirdiyseniz benim şu nacizane sorumuda bilirsiniz.

Ya bu elemanın ayakları nerden çıkıyor. Adamların üstüne araba falan atayım diyorum ayakları çıkaramadım bir türlü.

• ilerleyen bölümlerde kuyruğunu çıkartabiliyosun. yukarı aşağı tuşlarıyla darknessın güçlerini seçiyosun. kuyruğun varken rbye basılı tutunca araba maraba ne varsa kaldırabiliyon deli bişi
  • Oo o zaman açılmadı benim herhalde. Neyse sağolun çıktım ben aradan.
  • Ben daha oyunu almadan sen nasıl sonunu getiriyon... Bu ne hız
  • al hocam vakit kaybetme deli oyun. oyun güzel oldumu bitirmeden kalkmam ben
  • Kaç bölüm ki bu oyun bu kadar çabuk bitirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 gün önce bitirdim, sonunda Jenny yi öldüren adamı öldürdüm. Sonra video girdi işte Jackie, bembeyaz bir ortamda ağaçların altında Jennynin kucağına yatmıştı. 1 dakikalık iznimiz var diyordu Jenny, sonra gitmelisin diyordu. Jackie gitmeyeceğim falan dedi. Biliyorum hata yaptım dedi, ama affedilemez mi dedi. Hayır dedi Jenny, affedilemez bir hata yaptın. Herşey senin içindi dedi Jackie, tüm hayatımdın sen dedi falan. Sonra kamera uzaklaştı... uzaklaştı.. Jackie "rüyadamıyım" dedi. Jenny evet dedi. Uyan dedi.. Sonra gene "Uyan..." dedi, pat müzik girdi Cast aktı ekranda.

sizin oyunun sonuda böylemiydi. Jenny yi kurtardık mı ki?, Darkness bizi yendi mi? Bir sürü cevap kaldı geride ya. Chicago ailesi bizimkileri öldürecek mi? Bu tip sorular yanıtsız kaldı.

Ama film gibi son idi. Oynadığım en güzel sonlardan. Matrix serisinin sonu gibi bitti nerdeyse, bembeyaz bir alanda ağaçların altında ikisi konuşurken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Temmuz 2007; 20:11:20 >

• oyunu bitirenlerin sayısı artıyo ii ii

ne yazıkki öyle bitti Tugy. bende şok oldum. darknessı yeneriz diye hayal etmiştim. hatta sonda darkness bize paule'ı öldür ve sen benimsim diyo fakat onu öldürmemiz gerekiyo kapıdan çıkıp gitmeyi denedim fakat kapalıydı başka türlü oyun bitmiyor. kesinlikle bu oyunun devamı olur böyle bitiremezler.
  • evet,bence de devamı gelebilir. sanki yeni oyun cehennemde başlayacak gibi,belki darknessdan kurtulmaya çalışır bu sefer. aslında çizgi romanını okumuş olsam ona göre bir yorum yapacağım ama,okumadım. çizgi romanına göre konuşmak lazım.
  • Hangi çizgi roman oyunu bitmiştir ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.