Şimdi Ara

Dark WRT302 300Mbit Access Point/MultiSSID/Router/Repeater Kurulumu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dark WRT302 300Mbit N 2x5dBi WiFi Access Point/MultiSSID/Router/Repeater
    bu cihazı satın aldım şu anda yolda.

en uygun Hizlial da buldum.
    http://www.hizlial.com/dark-rangemax-dk-nt-wrt302-80211n-300mbit-2x5dbi-antenli-access-point/10366804

PayPal ile 63 TL geldi.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-wrt302-300mbit-n-2x5dbi-wifi-access-point-multissid-router-repeater-4xlan-dk-nt-wrt302/productDetails.aspx?productId=bd501184&categoryId=410

Size sorum. bu cıhazı ben hem yönlendirme hemde istemci olarak kurmak istiyorum.
    bu mumkun mu?

yani kablosuz gelen interneti kabloluya çevireceğim hemde kablosuz gelen interneti tekrar kablosuz
    uzak mesafeye yayacağım.

olur mu??

• arayüzü burda.

Erişim Noktası
    Dark, RangeMAX gücü ile kablosuz dünyanızı genişletecek tüm kablolu ve kablosuz bağlantı
    senaryolarına uygun yeni erişim noktası WRT302'yi sunar. Çift 5 dBi antene ve 300Mbps veri
    transfer hızına sahip WRT302 internete yüksek veri transfer hızı ve maksimum çekim kalitesiyle
    bağlanmanızı sağlar. 4 port ethernet desteği ile kablolu bağlantıya ihtiyaç duyan cihazlarınızı
    kolayca internete kavuşturabilirsiniz.

Yönlendirici
    Dark WRT302 pek çok erişim noktası ve yönlendiriciden farklı olarak internet bağlantınızı
    birden çok kablosuz ağ grubu ile dağıtmanızı sağlar. İsterseniz WRT302 ile bu ağlara farklı
    şifreler tanımlayabilir ya da internete çıkışlarını engelleyebilirsiniz.

Tekrarlayıcı
    Dark WRT302'nin diğer bir özelliği ise mevcut kablosuz bağlantınızın alanını genişletebilmesidir.
    WDS desteği sayesinde kablosuz ağınıza daha geniş alanlarda erişme imkanını yakalayabilirsiniz.
    Sihirbazdan "Tekrarlayıcı" modunu seçin ve çevredeki ağları taratın, tekrarlamak istediğiniz ağı seçin,
    şifresini girin ve köşe bucak demeden kablosuz internetin özgürlüğünü tadın.

İstemci
    TV, masaüstü PC gibi kablolu bağlantı yapmanız gereken cihazlarınıza interneti bağlayabilirsiniz.
    Arayüzdeki sihirbazdan "İstemci" modunu seçerek bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

ben tekrarlayıcı ve istemciyi aynı anda seçmek istiyorum.
    olur mu böyle bir şey??
     Dark WRT302 300Mbit Access Point/MultiSSID/Router/Repeater Kurulumu..

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı alalı aylar olmuş Naptınız yapmak istediğiniz şey oldu mu? Ben de dediğiniz şekilde kullanabileceğim bir cihaz arıyorum da bu cihazla mümkün mü?
  • ibrahimaster İ kullanıcısına yanıt
    ben yapamadım cok uğraştım ama yapamadım
    Erişim Noktası olarak kullanıyorum.

kablosuz alıp kabloluya dönüştürüyorum.
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    anladım hocam eğer alırsam ve bir yolunu bulursam bilgilendiririm..teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

ben yapamadım cok uğraştım ama yapamadım
    Erişim Noktası olarak kullanıyorum.

kablosuz alıp kabloluya dönüştürüyorum.

Doğru kurmuşsunuz
    Kullandığınız modda zaten lan portları ve ayni anda yayın genişletmiş olursunuz
    Bu arada acces point olarak değil repeater olarak kurmuşsunuz

• yücel52 kullanıcısına yanıt
    yok hocam benim istediğim gibi olmadı.
    ben şu anda

kablosuz bir modemim var.
    Dark ile ordan gelen kablosuz interneti alıp portlara aktarıyorum.
    aslında amacım hep portlara aktarma, hemde dark'tan kablosuz tekrar yaymaktı.

şimdilik teki oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben şu anda

şimdilik teki oluyor.

Repeater olarak kuracaksınız
    Uzak bağlantı ile aksam bakalım isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

quote:

ben şu anda

şimdilik teki oluyor.

Ben de access point arıyordum. Biraz araştırınca menzil genişletici düşünmeye başladım. Biraz araştırdım ve ben de bu ürünü almaya karar verdim.

Üst komşu ile birlikte kullanıyorum interneti. Ayrıca bir de tv var. Modem oturma odasının olduğu yerde üst katta. Bilgisayar uzak olan odada. Tv ye kablo ile bağlarım, bilgisayar ve telefonlar için de sinyali güçlendirsin diye düşünüyorum. Sizin mesajı görünce biraz tereddüt ettim şimdi. Acaba kurulum olarak fark ediyor mu? Hani iki türlü de kullanabilir miyim? Veya kullanmak için ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

quote:

ben şu anda

şimdilik teki oluyor.

Ben de access point arıyordum. Biraz araştırınca menzil genişletici düşünmeye başladım. Biraz araştırdım ve ben de bu ürünü almaya karar verdim.

Üst komşu ile birlikte kullanıyorum interneti. Ayrıca bir de tv var. Modem oturma odasının olduğu yerde üst katta. Bilgisayar uzak olan odada. Tv ye kablo ile bağlarım, bilgisayar ve telefonlar için de sinyali güçlendirsin diye düşünüyorum. Sizin mesajı görünce biraz tereddüt ettim şimdi. Acaba kurulum olarak fark ediyor mu? Hani iki türlü de kullanabilir miyim? Veya kullanmak için ne yapmam lazım?

cihaz zaten dediğiniz istekleri karşılıyor
    yükün altından kalkıyormu pratikte denemeniz gerek
    sizin kurulum yanlış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

quote:

ben şu anda

şimdilik teki oluyor.

cihaz zaten dediğiniz istekleri karşılıyor
    yükün altından kalkıyormu pratikte denemeniz gerek
    sizin kurulum yanlış

Alıntıları Göster
    bendede aynı modemden var. kablosuz ağ üzerinden yeni bir ağ yapıp alanı genişletme amacıyla kullanıyordum.dün router kablosuz internet alış gücü azaldı daha az kablosuz ağ görmeye başladı.daha sonra birkaç kere reset attım derken fabrika ayarlarına döndürdüm. daha sonrasında routere erişemez oldum. pcden bakınca kablosuz ağı göremez oldum ethernet kablosuyla da bağlanamıyorum. reset atılamıyor sanırım. sistem arayüzüne erişme şansım var mı yazılımı yüklemeyi denesem?

• quote:

Orijinalden alıntı: korimori

bendede aynı modemden var. kablosuz ağ üzerinden yeni bir ağ yapıp alanı genişletme amacıyla kullanıyordum.dün router kablosuz internet alış gücü azaldı daha az kablosuz ağ görmeye başladı.daha sonra birkaç kere reset attım derken fabrika ayarlarına döndürdüm. daha sonrasında routere erişemez oldum. pcden bakınca kablosuz ağı göremez oldum ethernet kablosuyla da bağlanamıyorum. reset atılamıyor sanırım. sistem arayüzüne erişme şansım var mı yazılımı yüklemeyi denesem?

Alıntıları Göster
    Bende modemi yeni aldım. Tekrarlayıcı olarak kurdum, hem wi fi alanını genişlettim, hem de wi fi olmayan televizyona kabloyla bağlanıp kullandım. wi fi side güçlü. Ancak aynı modemi başka bir evde kuramadım. Aynı işlemleri yapıyorum fakat wi fi bağlanıyor ama sınırlı internet mesajı veriyor internete bağlanmıyor. Bunun sebebini anlayamadım. Ayar konusunda yardımcı olan varsa sevinirim. Ayrıca kullanma kılavuzunda yazan 192.168.1.1 ile giriş yapmıyor, 192.168.2.1 ile arayüze girilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nejataydin544

Bende modemi yeni aldım. Tekrarlayıcı olarak kurdum, hem wi fi alanını genişlettim, hem de wi fi olmayan televizyona kabloyla bağlanıp kullandım. wi fi side güçlü. Ancak aynı modemi başka bir evde kuramadım. Aynı işlemleri yapıyorum fakat wi fi bağlanıyor ama sınırlı internet mesajı veriyor internete bağlanmıyor. Bunun sebebini anlayamadım. Ayar konusunda yardımcı olan varsa sevinirim. Ayrıca kullanma kılavuzunda yazan 192.168.1.1 ile giriş yapmıyor, 192.168.2.1 ile arayüze girilebiliyor.

Alıntıları Göster
    Bu gün yeniden denedim modemi biraz daha yaklaştrıdım. wi fi çalışan cihazları kapatıp, modemi kapatıp açtım. DARK WRT302 gayet sorunsuz çalışmaya başladı. Çekim gücü de gayet başarılı.

• Konunun uzerınden aylar gecmıs ama bu cıhazdan bende aldım. Tekrarlayıcı olara kullanıyorum. Laptopda sıkıntı yok ama telefonlar baglanıyo ama ınternet yok uyarısı verıyor. Kapatıp acınca bazen ınetnet gelıyo bazen gelmıyo. Konu hakkında yardımcı olabılecek var mı

• Mesajım bulunsun

• Kullanan arkadaşlardan son durumları alabilir miyiz. 50 metre mesafe ve 4-5 duvar geçerek başka bçr modemden kablosuz internet alıp, hem kablosuz hem kablolu yaymak istiyorum. Sizce bu ürün uygun mu

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Kullanan arkadaşlardan son durumları alabilir miyiz. 50 metre mesafe ve 4-5 duvar geçerek başka bçr modemden kablosuz internet alıp, hem kablosuz hem kablolu yaymak istiyorum. Sizce bu ürün uygun mu

50 metre ve 4-5 duvar problem olur bence. Benim 12 metre, 2 duvar 50 Mbit, 25 Mbit'e düşüyor.
  • Arkadaşlar bu ürünü karşıdaki apartmana wifi yollamak için kullanmak istiyorum. Balkonlar birbirinin görüyor. Bu cihazdan 2 tane alsam. Birisi ile oturma odasındaki wifi yi yakalayıp kuvvetlendirsem diğeri ile de karşı aparmandan bu wifiyi yakalayıp kabloluya çevirip pc ye aktarsam işimi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ealtun

Arkadaşlar bu ürünü karşıdaki apartmana wifi yollamak için kullanmak istiyorum. Balkonlar birbirinin görüyor. Bu cihazdan 2 tane alsam. Birisi ile oturma odasındaki wifi yi yakalayıp kuvvetlendirsem diğeri ile de karşı aparmandan bu wifiyi yakalayıp kabloluya çevirip pc ye aktarsam işimi görür mü?

olurda sen yapabilirmisin??
    walla 2 adet aldım. günlerce uğraştım. hala bilmediğim özellikleri var.
    daha güçlü bir alet alıp bundan 1 adet al..

kablosuz hem alıp hem verecek hemde karşıda biri karşılayıp kabloluya dönüştürecek.
    verim çok çok düşüyor.

https://tr.aliexpress.com/item/4W-4000mW-802-11b-g-n-Wifi-Wireless-Amplifier-Router-2-4Ghz-WLAN-ZigBee-Bluetooth-Signal/32807443116.html?
    daha iyi olmaz mı?

• Arkadaşlar bu ürünün menzili ne kadar? 100 metre açık alanda bağlantı alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.