Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
167.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Project Dark'ı Playstation 3'ün yanı sıra Xbox 360 için de geliştiren From Software olmasa da Sony, Demon's Souls 2'yi geliştirebilir. Bu yöndeki ilk açıklama Demon's Souls'un yapımında rol oynayan Takeshi Kajii'den geldi.  "Şu an bir devam oyunu yok"sözlerinin yanı sıra, "Ancak, oyuncular tarafından teşvik ediliyoruz, bu oyun oldukça destekleniyor ve bunun yanında biz de bu oyunu çok seviyoruz."diyen Kajii, "Bu sadece benim düşüncem, ama bir gün yeni bir Demon's Souls yapabiliriz" sözleriyle oyunun hayranlarının ümitlerini canlı tutması gerektiğini söyledi.

Kaynak :
    www.bolumsonucanavari.com
    Sony: Demon's Souls 2'yi Şu An Düşünmüyoruz, Ama..
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_Demons_Souls_2yi_Su_An_Dusunmuyoruz_Ama-10602.htm

• Demon's Souls'un Devamının Adı Dark Souls Olabilir.

Sony'nin Demon's Souls'a yeterli önemi vermemesi ve oyunun satışlarının hak ettiği kadar olmaması yüzünden From Software, Demon's Souls'u multiplatform olarak (Xbox 360 ve PS3) devam ettirme kararı almıştı. Tabi oyunun isim haklarına sahip olan Sony ise buna izin vermemişti. Bunun üzerine farklı bir isimle seriyi devam ettirecek olan From Software Project Dark'ı açıklamıştı. Project Dark'ın ilk videosuna bakarak bu oyunun Demon's Souls'un devamı olduğu anlamak mümkündü, fakat "Project Dark" adı oyunun kesin adı değil. Peki oyunun adı ne olacak söylentileri arasında oyunun yayıncısı Namco Bandai'nin Japonya kolu Dark Rings ve Crowns of the Dark isimlerinin haklarını almıştı.Şimdi de Namco Bandai'nin Avrupa kolu "Dark Souls"adını aldı. Bu isim Demon's Souls'un devam oyunu için oldukça uygun görünüyor. Project Dark ve Demon's Souls isimlerinden birer parça bulunan "Dark Souls" bize göre yeni oyunumuzun adı olacak.

BSC

• Öncelikle bu oyunun bazı şeyleri düzeltmesi gerekiyor. Zorluk derecesi biraz mantık sınırlarına gelsin ki bu oyundaki şey zorluk değil işkence öl hoppp en başa yok artık bu RPG işi değildirki RPG'nin olayı oyuncuyu böyle sınaması değildir.

Demon's Souls bence Action/TPS oyunuydu ve RPG öğeleri vardı yani tam bir RPG değil. O yıl içinde DAO baktığımda DS kesinlike bir Action/TPS oyunu kalıyordu. Bu sene müthiş RPG oyunları geliyor ki bu oyunlar tam RPG oyunları eğer önceki oyun gibi çıkarsa bu oyunlar arasında erir gider.

Oyuna sağlam bir senaryo ve diyaloglar falan konulmalı, rol yapma türündeyse bunu daha iyi yansıtmalı yine söylüyorum bunlar olmazsa çıkacak olan detaylı ve RPG türünün neredeyse birçok özelliğini yansıtacak olan oyunlar arasında erir gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Demon's Souls bence Action/TPS oyunuydu ve RPG öğeleri vardı yani tam bir RPG değil. O yıl içinde DAO baktığımda DS kesinlike bir Action/TPS oyunu kalıyordu. Bu sene müthiş RPG oyunları geliyor ki bu oyunlar tam RPG oyunları eğer önceki oyun gibi çıkarsa bu oyunlar arasında erir gider.

Sen yapma bari :Sephiroth: kardeş. TPS, Third Person Shooter.
    Forumda milletin ağzına sakız oldu, 3. kişi gördükleri her oyuna TPS der oldu millet.
    Hatta birde şu var; Kılıçlı TPS. Yok lebraam ceyms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 13 Ocak 2011; 13:39:02 >

• Bence zorluk seviyesi oyun icindeki hamlelerimizle degiskenlik arz etmesi cok guzeldi. Uzun sure oynadim 3 farkli karekterle bitirdim. Asil sorun bir senaryonun olmayisiydi, haliyle diyalog sistemide yoktu. Bana kalirsa iyi bir senaryo ve diyalog sistemiyle yine estirecek potansiyele sahip muthis bir RPG olabilir. Ayrica sunu soylemem gerekir ki PS3 de en iyi combat sisteme hakm yegane RPG oyunlarin en basinda geliyor. Gelecek yeni haberleri sabirsizlikla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Sen yapma bari :Sephiroth: kardeş. TPS, Third Person Shooter.
    Forumda milletin ağzına sakız oldu, 3. kişi gördükleri her oyuna TPS der oldu millet.
    Hatta birde şu var; Kılıçlı TPS. Yok lebraam ceyms

Hocam benim onu deme nedenim kamera açısından dolayıydı ama dediğin gibi shooter olayınada çekilebilir bir durumu var.

Hem öyle deme kılıcı fırlatırsak shooter olur

@SiPAHİ_;

Hocam şimdi zorluk bence başka birşey bir oyunda ölüyorsan ve seni en başa atıyorsa bu bence zorluk değil işkence olayıdır hatta mantıksızca bir olaydır. Bu "benim için" bütün oyunlarda böyledir zaten oyunun ilgi görmemesinin en büyük nedenlerinde biri buydu.

Combat sistemine falan lafım yok ama bir oyun eğer RPG türündeyse bence onun hakkını vermeli. RPG'nin en önemli şeylerinden biri senaryodur, item'lardır onun ötesinde diyaloglardır. Adı üzerinde Rol yapma diyalog olmadan rol yapma olur mu mesela DAO'da hiç unutmam çocuğu öldürecek misin yok öldürmeyecek misin bu bile müthiş bir rol yapma anıdır " bir çocuğu öldürebilirim benim için önemsiz bir durum , hayır o çocuk bunu yapmamalıyım yada dünyanın umudu benim istemesemde bunu yapmalıyım" gibi düşüncelere girebiliyorsun işte olayın odak noktası.

Dark Souls bu kadar ayrıntıya girmesin Action/RPG ağırlıklı olsun elbette her RPG oyunu ağır içerik yada müthiş diyaloglar içericek diye birşey yok ama azda olsa biraz diyalog şart.

Birde belirteyim kesinlikle DS kötü oyundur demiyorum çok güzel bir oyun sadece RPG türü geçen bir oyun olarak rakiplerinin yanında RPG öğeleri olarak zayıf kalıyor diyorum

• RPG oyun ici dinamikleri arttirmasi, iyi bir senaryo kurgusu ve diyalog sistemi konusunda fikirlerimiz ortusuyor fakat nevarki oyundaki asil zorluk seviyesi oldu tekrardan basa geri don hikayesi asla degil bos s lari kesip ilerledigin zaman zorluk seviyesi duser bunun gibi zorluk seviyesini Demon s souls da etkiliyen unsurlar vardir. Ayrica oyunun ilk baslarinda olup tekrardan baslamak sorunmus gibi gozuksede ilerliyen levellerde bu sorun olmuyor Str ni dogru orantida yaparsan hic sorun yasamassin bunu bir cok Demons souls oyuncusu iyi bilir. Kisaca oyunun basinda yasanan bu olay gayet dogal cunki belli bir levele geldiginde bu sorunu yasamaz yasasan bile cok cabuk telafi edersin bence oyunun zorluk seviyesine etki eden bir cok oyun ici dinamigi gayet guzel. Dedigim gibi sadece senaryo islenisi, dokusu, diyalog sistemi, RPG oyun ici dinamiklerinin arttirilmasi fazlasiyla kafi olucaktir.
  • Action/TPS mi ?
    yapma hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Action/TPS mi ?
    yapma hacı

TPS kısmını kamera açısı olarak söylemiştim ama yanlış oldu üçüncü şahıs bakış açısı diyelim.
  • En begendigim yani multiplatform olmasi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

En begendigim yani multiplatform olmasi oldu.

Multiplatform olan bir şey yok ortada.Demon's souls'un isim hakları sony'de çünkü.Oynanış falan aynı olur tabi orası ayrı mesele.
  • @ Dante kesinlikle haklisin kardesim pvp savaslari muhtesem en buyuk artisi cobat sistem ve pvp savaslari. Yanliz su yazi yazma olayini yeni oyunda degistirsinler evet orjinal bir dusunce ama invt olayi olsa daha iyi olur diye dusunuyorum. Cunki bulusmak bazen sorun oluyor sorun olmasa dahi arkadasina nereye yazdigini kilini yununu soylemen gerekiyor invt olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Multiplatform olan bir şey yok ortada.Demon's souls'un isim hakları sony'de çünkü.Oynanış falan aynı olur tabi orası ayrı mesele.

Ismi onemli degil icerik olarak ds nin devami olacak nasilsa
  • quote:

quote:

quote:

Ismi onemli degil icerik olarak ds nin devami olacak nasilsa

Bence iyi oldu sony'de isim hakkının kalması.Hem bunlar oyun yapıyor,hemde sony bir tane çıkarır belki.Bir taşla iki kuş.

• Ekran Görüntüleri

DARK SOULS  (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ

• Dark souls'un ilk videosu yayınlandı.

• Demon's Souls daki en buyuk eksikligi senaryo derinligi ve diyalog sistemini umarim bu sefer gorebiliriz. Ama nedendir bilmiyorum yine bu iki konuda umdugum gibi olmuyacak zannedersen, Demon's Souls u cok uzun sureler oynamisdim bu iki RPG oyun ici dinamigi olmasada yapacak birsey yok yine epey uzun bir sure vakit gecirecegim. Ellerineze saglik kardesler..
  • Oyuniçi resimler ve video tamda beklediğim gibi muhteşem. Sipahi arkadaşımın dediği gibi diyalog sisteminde bende detaylı bir iyileştirme beklemiyorum. Ama hikaye bakımından muhakkak daha detaylı bir sunuş olacaktır. Kendi adıma bu oyunda aradığım daha fazla combat, daha fazla iblis, daha fazla mekan ve daha fazla aksiyon :) The Last Guardian'dan sonra çıkmasını beklediğim en önemli oyun.
  • quote:

Dark souls'un ilk videosu yayınlandı.

Video müthişti acayip gaza geldim. Grafiklerde mükemmel görünüyor vallahi sarsacak bu oyun beni

• resimlere bakınca bu oyuna demon' s souls 2 diyebiliriz sanırım.
    multi olacağı kesin mi ?
    multi olması xboxçılar için büyük bir kazanç onlarda bu oyunu oynayabilecekler ama ps3 e önceden ex olan bazı oyunların multiye dönüşlerinde sonçuların pek iyi olmadığını görüyoruz. benim tek korkum bu açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.