Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
167.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ds'2 olsa ama sanmıyorum arkadaşlar.yoksa adamlar neden demesin bu şaheserin devamını yapıyoruz diye bu farklı bir oyun olucak bence
  • Eger From Software Demon's Souls 2' yi ileride cikarticaksa Aldueren arkadsimizinda soyledigi gibi oyunun online co-op dinamiklerine daha cok onem vermesi gerekir ve kanimca verecektirde. Project Dark 'a gelince Demon's Souls un devam oyunu olsun yada olmasin From Software'in aciklamasi Demon's Souls a cok benzeyecegi yonunde. Bu baglamda bu oyunda beni epey heycanlandirdi ve ayrica Demon's Souls online ve co-op modundaki eksiklikleri kesinlikle bu oyunda duzeltirler diye tahmin ediyorum. Bu adamla bu isi hakikatten biliyor.
  • Project Dark'ın İlk Videosu TGS 2010 da Ortaya Çıktı. From Software'in Demon's Souls'u geliştiren ekibi Project Dark ile kabusu oyununu devam ettirmek niyetinde. Ruhsal atası Demon's Souls olan Project Dark'ın TGS'deki ilk videosu gamespot'ta yayınlandı. Pek net olmayan bu ilk videoya baktığımızda grafiksel yapıdan, oynanış öğelerine,dev yaratıklara ve karanlık dünyasına kadar Project Dark'ın tamamen Demon's Souls'un izinde gittiğini söyleyebiliriz.Oynanış öğelerinin bu kadar benzemesi eminim Demon's Souls hayranlarını sevindirecektir.Yine Demon's Souls kadar zor bir oyun olmasını beklediğimiz Project Dark'ın videosunun girişindeki"Alev yok olacak. Geriye sadece karanlık kalacak."sözleri de bizi ne tür bir belanın beklediğinin göstergesi. Vidyo pek yetersiz fakat bir iki sahneye bakarak ic dinamiklerin Demon's Souls a cok benzedini soyleyebiliriz Vidyoya asagidaki linkden ulasabilirsiniz :

Kaynak :
    www.bolumsonucanavari.com
    Project Dark'ın İlk Videosu Ortaya Çıktı
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Project_Darkin_ilk_Videosu_Ortaya_Cikti-9380.htm

• Videoyu izledim. Oyunun Demons Souls 2 olmamasına ne kadar çok üzüldüysem, video da gösterilen oyun içi combatı, atmosferi ve yaratıkları görünce de bir o kadar çok sevindim. Bizi harika bir oyun bekliyor, bundan adım gibi eminim. Gran Turismo'dan sonra başka bir geri sayım daha bekliyor beni :)
  • Aldueren seninle ayni kafadayiz kardes. Beklentilerimiz ayni. :) Demon's Souls 2 olmamasi uzucu fakat dedigin gibi Demon's Souls la cok buyuk benzerlikler tasidigi asikar. Ayrica From Software Demon's Souls daki online ve co-op sistemini bu oyunda dahada gelistirip karsimiza Demon's Souls kadar muhtesem bir RPG ile cikacaklarindan endisem yok. Oyun ici dinamiklerin zaten Demon's Souls a benzedigi belirtilmis combat sistem Demon's Souls gibi olsun, online ve co-op kisminda biraz iylestirmeye gidilsin yeter. Super olur valla :)
  • Oyunun videosu Demon's Souls'u oldukça andırıyor, zaten Projeck Dark gerçek ismi değil working title yazmış adamlar, bence bu oyun Demon's Souls 2. Ama açıkçası DS'un multiplatform olmasını istemiyorum, o yüzden bu oyunun da DS2 olmaması şahsen beni daha çok mutlu edecektir.
  • Bu sefer yanında hediye olarak Dualshock hediye etsinler. Nasılsa en az bi tane kıracak oyunu alanlar.
  • Bence bu sefer online ve co-op tarafina daha cok onem verirler. invt secenegine sinirlama getirilmesin, arkadasimiza PSN den invt atabilelim, RPG oyununda Demons Souls da gordukki online ve co-op tarafi muhtesem eylendiriyor. Tabi herkezin dusuncesine saygim var. Demons Souls kadar basarili olucagini tahmin ediyorum.
  • Demon's souls 2'yi aratmaz bu oyun,video'da her şey belli zaten.Tıpatıp demon's souls.Çok sevindim valla bu oyunun gelecek olmasına.
  • Demon's Souls'a basliyali 2 hafta oldu ve beni kendine esir etti :) Buda boyle olucak galiba. :)
  • Oyun hakkinda ulasabilir baska bilgi varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Oyun hakkinda ulasabilir baska bilgi varmi acaba?

Şu an için yok Sipahi.

Oyunun kendi sitesinde 2011 yılı başında bilgiler gelecek diye yazıyor.

www.fromsoftware.jp
    302 Found
    http://www.fromsoftware.jp

• Oyunun adam gibi bir hikayesi olsun , diyalog olsun . Demon's souls bu haliyle tam bir rpg değil bana göre

Bunun dışında lüfen oyunda normal bir insanın yerinden oynatamayacağı silahlar olmasın

Son olarak oyunda asa olsun , Harry Potter çubukları olmasın
  • PROJECT DARK'in resmi sitesine burdan ulasabilirsiniz
    http://www.fromsoftware.jp/game/projectdark/
  • Enazindan bir iki resim vidyo yayinlansaydi. 2011 kadar bekliyemiyecegiz.
  • Arkadaşlar;kendinizi hiç 'bu ne' diye sıkıntıya sokmayın.Bu oyun kesinlikle Demons Souls 2..Gerek grafik,gerek tarz..Sabredin,göreceksiniz..
  • Evet kisada olsa PROJECT DARK adina yayinlanan vidyodaki oyun ici dinamikler ve atmosfer inanilmaz derecede Demon's Souls'a cok benziyor. Zaten From Software yetkililerinin soylemide Demon's Souls'a cok benziyecegi yonunde. Benim gibi her DS oynuyan oyun sever oyunun Demon's Souls' 2 olmasi icin dua ediyodur. Fakat Demon's Souls 2 olsada olmasada butun Demon's Souls severler PROJECT DARK'i alicaktir. Merakla yeni bilgileri ve vidyolari bekliyoruz. Yeni vidyolar bilgiler geldikce gizem cozulecektir sanirim.
  • Vidyoda dikkatimi birsey cekti. Vidyonun ortalarinda cayir,cimin,agaclar kisacasi bir ormanda zirhli biri kamp atesi kurmus. Demek istedigim PROJECT DARK da genis alanlarda oynuyabilecekmiyiz acaba. Bu arada oyun buyuk ihtimal Demon's Souls 2 olsa gerek youtube vidyosunda yukarida PROJECT DARK yazisinin yaninda Demon's Souls 2 yaziyor. Demon's Souls un 2009 da cikmasi PROJECT DARK in 2011 de cikacak olmasi, ardaki zaman dilimi ve en onemlisi From Software sirket yetkililerinin Demon's Souls un devami niteligi tasidigini belirtmesi PROJECT DARK in Demon's Souls 2 olma ihtimalini guclendiriyor. Fakat yinede kesin bir bilgi yok. Oyunun Xbox360 da cikacak olmasi PS3 ex olmamasi oyunu kalite anlaminda sekteye ugratmaz sanirim. Ozellikle bu konu hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum.
  • Oyun Xbox ve PS3 e geliyor. İyi oldu..
    Ayrıca ismi Project Dark olsada birebir Demons Soul gibi..DS2 denebilir bu oyuna..
    Animasyon, karakter tasarımları, zırh bilmem neye kadar aynı görünüyor
  • Evet oyun genel itibariyle Demon's Soulsa cok benziyor. Online kisminda bir kac gelismeyle birlikde cok daha iyi bir oyun olucak umarim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.