Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
164.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

cristal canavarı öldürmeedim. kuyruğuna vuruyorum ama gücünde hiç eksilme olmuyor. ? hp min yarıya inmesine sebep oluyor .bunu engellemek için hangi yüzüğü takmalayım. bu canavarı nasıl keserim arkadşalar. gücü hiç eksilmiyor adamın yav..

örümcek bossundan sonrasına gittim ateşdne bir devi öldürdüm. 10.000 soul verdi. sadece. ordana gidiyim diyorum orası nereye gidiyor sonraya mı bırakayım ? ya da

onu öldürmen için bence önce videosunu izle , arenanın sonunda bir buz dalı gibi birşey var önce onu kırıcaksın ve yakınına girdiğinde sürekli arkasına geç eğer direk karşına alırsan seni buzz yapar ve hp barının küçülmesine yol açıyor arkasında durucaksın sürekli unutmaa

• BEYLER BEN ORMANA PVP YE GEÇİYORUM YERE İŞARET YAKIN EKLİYİM 1 MİLYON SOUL GARANTİ

LEVEL 227 YİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

BEYLER BEN ORMANA PVP YE GEÇİYORUM YERE İŞARET YAKIN EKLİYİM 1 MİLYON SOUL GARANTİ

LEVEL 227 YİM

Çok merak ettim abicim yaş kaç ?
  • level 233

artık şunu farkettim belirli bi süreden sonra anlamı kalmıyo level arttırmanın

VITALITY 60
    ATTUNEMENT 20
    EDRUNCE 38
    STRENGH 61
    DEXTERİTY 40
    RESİSTANCE 15
    İNTELİGENCE 50
    FAİTH 38

BÖLEYDİ GALİBBA
  • Artorias Of The Abyss DLC sine ait yeni ekran görüntüleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 2 Haziran 2012; 18:32:39 >

• Baylar sorum deamons souls ile ilgili.

Sanirim bu oyunun serverlari kapanmis. Bunun anlami benim kendi dunyama oyucu cagiramamak mi oluyor yani? Coop sisteminden bahsediyorum.

Cunku ben hala o beyaz ruhlari goruyorum oynarken. Serverlar kapandiysa nasil goruyoruz diger oyunculari?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Baylar sorum deamons souls ile ilgili.

Sanirim bu oyunun serverlari kapanmis. Bunun anlami benim kendi dunyama oyucu cagiramamak mi oluyor yani? Coop sisteminden bahsediyorum.

Cunku ben hala o beyaz ruhlari goruyorum oynarken. Serverlar kapandiysa nasil goruyoruz diger oyunculari?

arkadaşım sony online server ları kapatmadı

forza abaza yola devam dedi sony durmak yok

şimdi beden formunda olman gerekir yerdeki mavi işaretleri görmen için

öle parlak bi şekilde oyununa birini çağaramazsın şeffaf olduğun zaman

et beden konumuna geçicen
  • quote:

quote:

Hmm anladim dostum cok tesekkur ederim.. Bakarim gelen olursa onunla oynarim.

Tekrardan sagol

Ayrica 2 oyunuda yeni aldim. 11'den beri deamons souls oynuyorum. Yok boyle bir atmosfer ve baglayicilik. Zor olmasi bana gore + bir ozellik. Kafa yoruyorum oynarken.

Dark Souls daha iyidir diye dusunuyorum. Sayet bu yaz deamons'u bitirebilirsem ona gececegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tekrardan sagol

Ayrica 2 oyunuda yeni aldim. 11'den beri deamons souls oynuyorum. Yok boyle bir atmosfer ve baglayicilik. Zor olmasi bana gore + bir ozellik. Kafa yoruyorum oynarken.

Dark Souls daha iyidir diye dusunuyorum. Sayet bu yaz deamons'u bitirebilirsem ona gececegim

öncelikle bi hatanı düzeltim deamons değil demons souls olcak

her iki oyunu oynayanlar demon soulsu daha çok beğenmişler ben ilk dark souls aldım demonu bu hafta içinde allah nasip ederse alıcam
    zorluk konusunda haklısın daha bi bağlayıcı oluyo zor olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

quote:

quote:

Tekrardan sagol

her iki oyunu oynayanlar demon soulsu daha çok beğenmişler ben ilk dark souls aldım demonu bu hafta içinde allah nasip ederse alıcam

Demon's souls de 730 levelde bıraktım oyunu Dark souls e gectim ama Fazla sarmadı bu Dark souls beni kolay geldi oyun bana ilk başta oyunu bilmediğin için zorluyor ama sonra alışınca takır takır geciyorsun bölümleri.

• ben bütün oyunlarımı dağattım millete

2 tance oyun var

oda

DEMON

DARK SOULS

BAŞKA OYUNA GEREK DUYMUYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

quote:

quote:

Tekrardan sagol

Buna katılmıyorum. Demon's Souls'a da bayılmıştım ama Dark Souls farklı bir şey, Demon's Souls'un olmuş hali. Çok daha geniş-çeşitli bir oyun ve oynanış dinamikleri açıkça daha iyi.

Zorluk konusunda söylenenlere de katılmıyorum. Gelişen yapay zeka(hp'si düşünce kaçıp flask içen tipler, sağa sola zıplayanlar, special attack'le tek vuruşta öldürenler), tuzak durumları, sadece belli yollarla ölen düşmanlar, estus flaskların sınırlı olması, open world'umsu yapının getirdiği karışıklık vb. Demon's Souls'tan daha zor. En azından daha düşünerek oynamak gerekiyor.

• Sunlight Covenant'ına katılacaktım yanlışlıkla sisten geçtim. Vamos'un yanına tekerlekli iskeletlerden geldi onu öldüreyim derken Vamos'a da vurmuşum bi tane o da düşman oldu. Lordvessel'ı yine gittim Firelink Altar'a yerleştirdim. Bu ne şanssızlıktır yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Sunlight Covenant'ına katılacaktım yanlışlıkla sisten geçtim. Vamos'un yanına tekerlekli iskeletlerden geldi onu öldüreyim derken Vamos'a da vurmuşum bi tane o da düşman oldu. Lordvessel'ı yine gittim Firelink Altar'a yerleştirdim. Bu ne şanssızlıktır yav.

takla atma yüzüğünü almak içinmi butür takımlara nası katılıyorsunuz video falan varmı ben anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

hermayer sadece gizli yerler olsa oda iyi kimi yerde yürüyebilmek için yüzükler takmamız lazım lanetli yerlerde laneti kaldırmak vs... oyunda bi dünyaaa gizlilik var oyunu heyecanlı yapanda bu bence sürekli yeni birşeyler çıkıyor karşımızaa 100 saat olmuş benimde oyunu daha bitiremedim son bossdayım geri dönmeyi biliyormusun karga ile oyunun başına ve karganın yumurtalarına item verdiğimizi ve onlarında onu değiştirdiğini felan biliyormusun ? ben görünmezlik yüzüğünü onlardan aldım yumurtalardan daha bilmediğim bir sürü şey var arkadaşlardan yardım alıyoruz sağolsunlar

ben o görünmez yüzük olayını bilmiyordum ,o kargayla oyunun başına dönmeyi biliyorumda yumurtalara item vermeyi bilmiyorum?
    o yüzüğün ismini verirsen youtubeda bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtr -- 3 Haziran 2012; 11:36:57 >

• cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

cristal caveyi bu gün geçeirm

şu bölümlere gidemedim dahanasıl gidceem buralar. şu oyunu bir bitiriyim başka bir şey istemiyorum fazlada vakitayıramıyorum zaten. iki günde bir iiki saat ancak oynuyorum

demon runise geldim en son lavların orada uçan bir caanvarı hallettim ondan lavlarda yürümek için yüzük aldım. ama ondan sonrasına Lost Izalith e gidemedim.

The Catacombs - İskeletlerin olduğu yer mi ?
    Tomb of Giants nerede
    The Valley of Drakes buraya geldim ama burada bir halt yok bi kaç tane uçan kuş var. nedir buranın espirisi
    he Abyss - bura karanlık nereye gidecem göremiyorum ?
    Kiln of The First Flame buraya nerden gidiyorum ?

bir tane boss ruhu koydum kaseye geriye kaç tane kaldı ? kimlerin kini koyacam ?

oyunn sonuna yaklaşmış mıyım ?
  • Hafif spoiler:

Lost Izalith: O yüzük takılıyken gidebilirsin. Uçan boss'u öldürdüğün yerde yol var. Ayrıca, Izalith'e direk gitmeni sağlayan bir kısayol da var(Demon Ruins'teki bossları öldürmeden gidebiliyorsun), ama ilk oynayışta zor.
    Catacombs: İskeletlerin olduğu yerden aşa gidiyorsun.
    Tomb of The Giants: Catacombs boss'unu geçince. Sanırım kısayol da var ama bulaşmayın.
    The Valley of Drakes: Drake'ler ve Undead Dragon dışında pek olayı yok. Çeşitli bölgelere bağlantı noktası olarak iş görüyor burası.
    The Abyss: Darkroot Garden'da Sif'i öldürdükten sonra alacağın yüzüğü takarak buraya girebilirsin. Four Kings ve Darkstalker Kaathe dışında olayı yok.
    Kiln: Oyunun sonu. Dört baba boss'un (Four kings, Bed of Chaos, Nito ve Seath) ruhunu koyunca gidebiliyorsun.

Şunu kullanmanı tavsiye ederim:http://www.flickr.com/photos/51732985@N08/6239138076/sizes/l/in/photostream/

Her tür sorunuzun cevabı da bu sitede:http://darksouls.wikidot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Haziran 2012; 12:20:39 >

• cevap için teşekkür ederim.
    The Abyss: Darkroot Garden'da Sif'i öldürdükten sonra alacağın yüzüğü takarak buraya girebilirsin. demişsin gittim Four Kings i öldürdüm. Darkstalker Kaathe ne dir ? benim ingilizce yok da :)) orada başka işim yok mu yani şimdi . bir daha gitmeyim boştan yere

Bed of Chaos demon runisten sonraki Lost Izalith' te bulunyor sanırım
    cristal cave de de seath var.
    tomb of the giants da da Nito var.
    ben fours kingi öldürdüğüme göre yukarıdaki üç bossu da öldürürsem oyun bityior doğrmu _??

bird iskeletlerin orada ışık la gidiyoruz sanırım. nereden almalyım onu ?

cevaplar için teşekkürler .
    oyunun sonuna yaklaşmışım anladığım kadarıyla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 3 Haziran 2012; 14:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

cevap için teşekkür ederim.
    The Abyss: Darkroot Garden'da Sif'i öldürdükten sonra alacağın yüzüğü takarak buraya girebilirsin. demişsin gittim Four Kings i öldürdüm. Darkstalker Kaathe ne dir ? benim ingilizce yok da :)) orada başka işim yok mu yani şimdi . bir daha gitmeyim boştan yere

Bed of Chaos demon runisten sonraki Lost Izalith' te bulunyor sanırım
    cristal cave de de seath var.
    tomb of the giants da da Nito var.
    ben fours kingi öldürdüğüme göre yukarıdaki üç bossu da öldürürsem oyun bityior doğrmu _??

bird iskeletlerin orada ışık la gidiyoruz sanırım. nereden almalyım onu ?

cevaplar için teşekkürler .
    oyunun sonuna yaklaşmışım anladığım kadarıyla:)

öyleymiş heralde bende Sadece Nito kaldı ama o bölümde tomb of the giants da Ateşli bi silah lazım Dev iskeletler Var ve cok Zorlar. 1 kişiye nitoyu öldürmede yardım ettim 2 kere gittim boss a ama 1 hatam yüzünden öldüremedim.

• kalıp geçemediğiniz yere youtube tan bakın

veya aradığınız bişeye
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.