Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
21
Favori
151.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarbay olduğuna göre senin forumda mutlaka her yazdığın inanılmaz anlamlı şeylerdir eminim. Laf olsunmuş. Adam gibi konuşmayı öğren.

Senin gibi kendini zeki sanan bomboş adamlar yüzünden zaten pc bölümünden soğumuştum. Galiba artık adım atmam.

size 24 inç full hd monitörlerde port oyunlarınızda başarılar diliyorum.
  • Bende de mouse işaretçisi oyun açılınca geçmiyor. Yani oyunu oynarken mouse işaretçisi de ekranda ve mouse'u oynattıkça o da sağa sola hareket ediyor acayip sinir bozucu. Onun dışında hassasiyeti de çok yüksek. Ayarlardan en alta çekmeme rağmen pek fark olmadı. Yardım edebilecek olan var mı acaba?
    Ayrıca online nasıl oynanıyor. Sanırım oynayan diğer oyuncularla oyun içinde eş zamanlı karşılaşmalar falan oluyormuş bu özelliği çok güzel ancak ben rastlamadım şimdiye kadar.
  • Bu akşam deneyeceğim bakalım nasıl bişeymiş :)_
  • @kubillian

Sen ne saçmalıyorsun ya? Ne saçmalıyorsun? Hala öğrenememişsin belli ki yazmadan önce düşünmeyi. Ya zaten kimin boş olduğu önceki mesajda belli anca sağa sola sataşırsın iste adam gibi sebep veremezsin hiç birşeye. Hadi çık git buralar ağır gelir sana.
  • Yardım edicek yokmu oyunu açamıyorum kürek falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

pc de oyun oynamak böyle bir şey işte. Bir oyun sadece pc ye çıkmadıktan sonra mutlaka optimizasyon sorunları oluyor. En güzeli konsol.

Anasını satim sanki çok müthiş über grafikleri var ya oyunun, millet 1080p peşine düşmüş bi de.

pc oyunculuğu ferrariye binip köy yolunda arabayı sürmek gibi... Ve bu hiç bir zaman değişmeyecek.

bir dark souls oynamak için konsol mu alınır, kanser yahu o cihazlar.. ayda yılda bir iyi oyunu çıkar geri kalan kütüphanesi ölmemek için x'e bas gerizekalılığında oyunlarla doludur.. köy yolunda araba sürmek gibiymiş, adam kısacık sürede bir modla senin konsolun verdiği dandik netliğin 5 katını verdirdi, boşuna pc master race demiyoruz.. ****a console peasant derler ki haklılar yani.

Senin "KANSER" diye tâbir ettiğin cihazlar en az 5 YIL piyasada kalıyor ve sana fazladan 5 kuruş harcatmadan (umarım bu lafımdan kopya-orjinal oyun masraflarını karşılaştırmazsın) en son çıkan oyunları bile kasma olmadan oynama imkânı sunuyor.

Ayda-yılda 1-2 oyun dediğin yılda en az 10 baba oyun ve PC'ye çıkmadan önce çıkan + exc. oyunlardan oluşuyor. Bana saydırma şimdi hepsini... PC'de 2 yıl öncesine kadar "ben dâhil" oyun eksikliği çekiyordu herkes.

Aslında doğru söylüyorsun, konsol sâdece Dark Souls oynamak için alınmaz.
    Ama bu oyunun babası Demon Souls'u PS3 dışında hiçbir cihazda oynayamazsın.
    Diğer exc. oyunları saymıyorum bile...
    Grafik kıyaslamasına girersen hâlâ konsollara yapılan exc. oyunların grafik+parçacıkefektini yakalayabilen oyunlar tek-tek parmakla sayılır.

Elin değmişken bi God Of War aç bakalım very-very-very-Easy mod olsun, bakalım geçebiliyor musun sürekli X tuşuna basarak?
    Güldürme beni arkadaş :D

"PC Master Race" gibisinden acayip sloganlar kullanıp havalı bir şeymiş gibi davranabilirsin ama sen de farkındasın ki 5-6 yıl önceki hiç bir PC sistemiyle bu oyunu doğru-düzgün oynayamazken gelip de 6 yıllık NextGen (bak bu da havalı) konsoların sana bu özgürlüğü sunması tartışmaya kapalıdır.

Elbette ben de isterim daha güzel grafiklerle oynamayı!
    Ama gel gelelim mâliyeti ne?
    Git 600TL verip aldığın PC'de oynamayı denesene bi!
    Sırf anne-babalarına konsol aldıramadığı için PC oyunculuğuna mâhkûm olan ve konsolara doğru "bu ciğer mundar" havasında miyavlayan ergenler tanıyorum ben.
    Ne kadar para o kadar çokomel...
    Ver daha çok parayı, al daha iyi grafiği...

@kubilian'ın değindiği noktada hakkı var!
    Koy konsola oyunu 10sn içinde karşında.
    Fakat elinde 10.000$'lık PC bile olsa 2 saat ayar-optimizasyon yapıyorsun.
    Yetmiyor yavaşlamalar oluyor patch indiriyorsun vs...
    Konsol = Optimize Grafik = Rahatlık
    PC + Para = İyi Grafik = Rahatlık
    PC - Para = Kötü Grafik = Sıkıntı

Son Xbox'umu bütün oyunları PC için çıktığından dolayı sattım.
    Emin ol ki bu konsol olmasa, PC için son yılarda çıkan oyunları hiçbiri çıkmazdı.
    Hâlâ elimde PS3 ve Wii var.
    Evet Wii hani şu "Grafikleri Kötü" denilen cihaz.
    Fakat tüm Resident Evil v.s. tarzı oyunları bünyesinde barındıran eğlenceli cihaz...

Yanlış anlaşılma olmasın, ben oyuncuyum arkadaş.
    X araba yarışında son hızda giderken, yok canım şu konsol veya PC'de kenardaki sokak lambasının AA'sı daha iyi yok ışığı daha parlak falan gibisinden takıntılarım yok.
    Zevkime bakarım, açar SNES Emu ile Ninja Gaiden veya Shadow Dancer bile oynarım.
    Böyle takıntıları olan arkadaşları da hiçbir zaman anlayamadım.
    Oynasana arkadaş, oyun işte, 1985 yılındaki oyuncular ne yapsın?

Bakın arkadaşlar, şu yabancıların "Graphic Po***rn" dedikleri etkiden kurtulabilirseniz, belki bir gün demek istediklerimi anlarsınız...

• Ne boş bol yazılar yazıyorsunuz biriniz yardım etmediniz oyuna giriyorum GFWL ekranı çıkmıyor eskiden HOme tuşuna basınca çıkardı gelmiyo o ne yapıcam ben ? oyundaki livedende basıyorum gelmiyo ne yapıcam yardım lütfen !
  • 30 FPS alıyorum arttırmanın yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

30 FPS alıyorum arttırmanın yolu var mıdır?

YOK TA SAVEYI NASIL YAPTIN SEN ACABA* SAVE yapıyormu oyunu açıyorum gfwl bağlatn yok save yapamıcaz offline mod açıymım diyor ? sonra girdim GFWL basıyorum açılmıyor nasıl save yapıcam oyuna başlamadım menüde duruyorum

bu arada grafik yamasının yeni versiyonu gelmiş
     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 25 Ağustos 2012; 11:45:49 >
  • Xbox/PS3 dışında bir gamepad kullansam uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım?
    Ve key alıp Steam'de aktivasyon yapabiliyor muyuz?
  • Oyun süper 15 liralık gamepad ile oynuyorum kontroller konusunda sıkıntı olmuyor oyunun tatlı bir zorluğu var ilk boss ta 30 kere öldüm ama yinede kapatmadım oyunu

Bu arada gamepad ayarları için

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 25 Ağustos 2012; 12:08:45 >
  • Arkadaşlar gamepad tavsiyesi olan varmı? :)

@FIRTINA
    Hocam senin upload ettiğin videolarda grafik modu yüklü mü?
  • YA YARDIM EDİN LÜTFEN BENİM EKRAN FELAKET OLDU benmi bir şey yaptım mod yamasını kurmaya çalıştım biri benim için ayarları yapabilirmi
    monitörüm
    1440x900
    http://steamcommunity.com/id/Paypay/screenshot/1137411731658754203
    lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

YA YARDIM EDİN LÜTFEN BENİM EKRAN FELAKET OLDU benmi bir şey yaptım mod yamasını kurmaya çalıştım biri benim için ayarları yapabilirmi
    monitörüm
    1440x900
    lütfen yardım edin

Ben de çözünürlüğü değiştirip halletmiştim bu sorunu.Üstte bir arkadaş blur ve aa kapatarak çözmüştü bir dene istersen.

• quote:

quote:

YOK TA SAVEYI NASIL YAPTIN SEN ACABA* SAVE yapıyormu oyunu açıyorum gfwl bağlatn yok save yapamıcaz offline mod açıymım diyor ? sonra girdim GFWL basıyorum açılmıyor nasıl save yapıcam oyuna başlamadım menüde duruyorum

o başta gfwl ekranı geldiğinde hesap oluştur gibi bir yer vardı orada local account gibi birşey var onu seçeceksin

• quote:

YA YARDIM EDİN LÜTFEN BENİM EKRAN FELAKET OLDU benmi bir şey yaptım mod yamasını kurmaya çalıştım biri benim için ayarları yapabilirmi
    monitörüm
    1440x900
    lütfen yardım edin

oyuna girmeden pc settingsten aa ve blur kapatın düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Arkadaşlar gamepad tavsiyesi olan varmı? :)

@FIRTINA

Ben gamepad olarak DualShock 3 kullanıyorum.

Mod vs. kurmadım ben, oyunun kendi grafikleri.
  • quote:

quote:

quote:

o başta gfwl ekranı geldiğinde hesap oluştur gibi bir yer vardı orada local account gibi birşey var onu seçeceksin

Dostum GFWL ekranı gelmiyor bende hiç bir şekilde basıyorum home tuşuna bir şey olmuyor.Menüde GFWL basıyorum yine bir şey olmuyor? GFWL yüklü setup girişte yaptım hatta orjinal oyunlarım var GFWL'de

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Arkadaşlar gamepad tavsiyesi olan varmı? :)

@FIRTINA

Ben gamepad olarak DualShock 3 kullanıyorum.

Mod vs. kurmadım ben, oyunun kendi grafikleri.

Yardım edermisin acaba Home ekranı gelmiyor GFWL kurulu ama*
  • @Mr. Hadoken

GFWL'yi update etmeyi dene. Oyuna hiç girme. Direk GFWL'ı aç ve update et.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.