Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.099
Cevap
21
Favori
151.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Oyun çıkışını yaptı. Steam'den alamıyoruz. Başka bir yerden alıp steam'e ekleyebilen varmı? Multi'de sorun oluyor mu?

Şöyle birşey buldum ama

http://www.playstore.com/#!/oyun/dark-souls-prepare-to-die-edition
    NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. Internet bağlantısı gerektirir.

yazmışlar birde.

forumdan nuclear satıyor 40TL'ye havale ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Oyun çıkışını yaptı. Steam'den alamıyoruz. Başka bir yerden alıp steam'e ekleyebilen varmı? Multi'de sorun oluyor mu?

Şöyle birşey buldum ama

http://www.playstore.com/#!/oyun/dark-souls-prepare-to-die-edition
    NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. Internet bağlantısı gerektirir.

yazmışlar birde.

Bak bu iyi oldu. playstore da satılıp, steam gerektiriyorsa sorun olmaz. Teşekkürler.

Önce bir klavye ile denerim. baktım kontroller saç baş yolduruyor, alırız artık bir gamepad :)

• Dark Souls Prepare to Die Edition Steam Key Satışımız başlamıştır.
    Fiyat 40 TL
    Global Version İngilizce Key.
    http://resim.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_55/key_/tm.htm
  • steam'den de almayıverin yahu, alsanız ne olacak yine gfwl ile gireceksiniz oyuna..
  • Herhangi bir şekilde oynayabilen yok galiba daha , yenilen dayaklarla ilgili bir Q_Q gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

OYUN KATIKSIZ KONSOL PORT ORJİNAL ALMAYI DÜŞÜNENLER TEKRAR DÜŞÜNSÜNLER!ÜSTÜNE KAPLAMA BİLE YAPMAMIŞLAR.KONTROL KARMAN KARIŞIK,BEKLEDİĞİMİZE DEĞMEMİŞ...

Biliçsiz oyuncu olmak böyle bir şey maalesef.

Zaten yakındığınız tüm durumları yapımcı izah etmişti. Öncelikle şunu unutmamak gerek. Bu oyunun PC'ye çıkarılması hiç gündemde yoktu. PC oyuncuların imza kampanyası yapması sonucu yapımcılar bu yola girdiler ve yaparken bunun direk port olacağı herhangi bir elden geçirme yapmayacaklarını belirttiler zaten. Ayrıca oyunu oynamak için gamepad kullanılması gerektiğini de belirttiler.

Yapımcı şirket deseydi ki PC için süper port yapacağız, kontrollerde klavye,mouse süper olacak o zaman bu serzenişinizi anlardım.

Ben bir oyuna para vereceksem oyunun buna değmesi gerekir.Skyrim konsol port diyorduk.Bunun yanında yüzyılın oyunu gibi kalıyor.Kusura bakmada ben gamepad kullanacak olduktan sonra gider ps de xboxda oyun oynarım daha iyi...Oyunu en azından klavyeye uygun hale getirebilirlerdi...
    Neyse bilinçli oyunucu(!) sana iyi günler
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 24 Ağustos 2012; 15:12:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

OYUN KATIKSIZ KONSOL PORT ORJİNAL ALMAYI DÜŞÜNENLER TEKRAR DÜŞÜNSÜNLER!ÜSTÜNE KAPLAMA BİLE YAPMAMIŞLAR.KONTROL KARMAN KARIŞIK,BEKLEDİĞİMİZE DEĞMEMİŞ...

Biliçsiz oyuncu olmak böyle bir şey maalesef.

Zaten yakındığınız tüm durumları yapımcı izah etmişti. Öncelikle şunu unutmamak gerek. Bu oyunun PC'ye çıkarılması hiç gündemde yoktu. PC oyuncuların imza kampanyası yapması sonucu yapımcılar bu yola girdiler ve yaparken bunun direk port olacağı herhangi bir elden geçirme yapmayacaklarını belirttiler zaten. Ayrıca oyunu oynamak için gamepad kullanılması gerektiğini de belirttiler.

Yapımcı şirket deseydi ki PC için süper port yapacağız, kontrollerde klavye,mouse süper olacak o zaman bu serzenişinizi anlardım.

Ben bir oyuna para vereceksem oyunun buna değmesi gerekir.Skyrim konsol port diyorduk.Bunun yanında yüzyılın oyunu gibi kalıyor.Kusura bakmada ben gamepad kullanacak olduktan sonra gider ps de xboxda oyun oynarım daha iyi...Oyunu en azından klavyeye uygun hale getirebilirlerdi...
    Neyse bilinçli oyunucu(!) sana iyi günler
    edit:imla

Dediğim gibi yapımcı şirketi PC oyuncuları zorladı oyunu çıkarmaya. Şirketin niyeti yoktu, direk port olarak çıkarttılar. Eleştirirken en azından bu çerçevede bakmak gerek.

Skyrim'e de ben mesela para vermem PC'de. O arayüz gerçektende direk konsollar için tasarlanmış bir arayüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 24 Ağustos 2012; 15:29:32 >

• SS koysanıza biraz ya
  • From software'in aylardır yapamadığını grafiksel düzeltmeyi, bir kaç saatte yapan eleman korkuttu beni. Ya da From gerçekten uğraşmamış hiç;

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

Ve daha tam değil mod, bir kaç ufak hata ve eksik var. Bir kaç güne kadar tam oturur. Durante nickli eleman resmen From'u kurtardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 24 Ağustos 2012; 15:38:07 >

• Moar high res screenshots! Forum şişmesin diye spoiler altında.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

From software'in aylardır yapamadığını grafiksel düzeltmeyi, bir kaç saatte yapan eleman korkuttu beni. Ya da From gerçekten uğraşmamış hiç;

Ve daha tam değil mod, bir kaç ufak hata ve eksik var. Bir kaç güne kadar tam oturur. Durante nickli eleman resmen From'u kurtardı.

adam cidden kralmış
    aşırı fark var çünkü
    şöyleki

• Dağlar kadar fark var arada ve adam bunu tek başına, gecenin bir yarısı, uykulu iken yaptı.
  • Şu modu nasıl yapıcağımızı birisi detaylı anlatabilir mi ?
  • daha ilk bossta tıkandım. gamepad alışkanlığım yok zaten bir de oyun dövüş sırasında kasıyor. zaten boss zor gel de geç.
  • oyunun tuş ayarları nasıl değişiyor bilen var mı? sadece klavye tuşları atayabiliyorum gamepad tuşlarını değiştiremiyorum.
  • Arkadaşlar oyun başından sonuna kadar co-op oynanbiliyormu acaba.........
  • Yahu bir inceleme, ufak rehber falan hazırlayın da öğrenelim satın alalım oyunu. Adam kötü port olduğunu söyledi diye hemen bilinçsiz oyuncu damgasını yapıştırıp bırakmışsınız. Grafik çöp(bence modla da çok iyi sayılmaz) ve kontroller kötü orasını anladık. Sistem gereksinimleri ne düzeyde FPS sıkıntısı yaşanıyor mu, GFWL olayı denildiği kadar kötü çıktı mı, parasını hak ediyor mu, kıytırık internet altyapımız lag/delay'a sebep oluyor mu, popülasyon iyi düzeyde mi, modlamak kolay mı vs vs. biraz anlatın canım.
  • Klavye mouse'la gerçekten kötü olmuş. Mouse, gamepad analogu gibi davranıyor, dönüş hızı kısıtlı. Eliniz yorulur. Ayrıca kamera-karakter ilişkisi de uymamış.
    Bir de tabi oyun içinde yardım textlerinde tuşların xbox pad karşılığı yazıyor sace, öğrenirken ciddi sorun olur.

Mouse'un avantajı, oyun içi ara menüde, inventory'de falan söz konusu. Mousela seçmek kombat anında kolaylık sağlar, pvp'de acil değişiklik gerekince işinize yarayabilir.
    Onun dışında kesinlikle gamepadle oynanmalı. Hiç uğraşmayın klavye mousela.

Rehber olarak da, darksouls.wikidot.com 'u kullanın. Hatta sürekli kullanma ihtiyacı duyacaksınız, rehbere rağmen kafanız karışabilecek, öyle diyeyim. Hedefiniz %100 achievement'e ulaşmak olsun, maximum zevk alırsınız. Oyunun her gizemini, npclerin ilişkilerini öğrenir, farklı olaylarla karşılaşırsınız.
    Forumda rehber beklemeyin, karman çorman olur.

Şu iki link başlangıç için hayat kurtarıcı(ama soldaki haritaya hemen bakmayın, önce kendiniz dolaşın kaybolun, biraz zevkini çıkarın):

Not: Harita DLC'yi kapsamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 24 Ağustos 2012; 18:17:33 >

• oyun 3gb küsürlümü beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yahu bir inceleme, ufak rehber falan hazırlayın da öğrenelim satın alalım oyunu. Adam kötü port olduğunu söyledi diye hemen bilinçsiz oyuncu damgasını yapıştırıp bırakmışsınız. Grafik çöp(bence modla da çok iyi sayılmaz) ve kontroller kötü orasını anladık. Sistem gereksinimleri ne düzeyde FPS sıkıntısı yaşanıyor mu, GFWL olayı denildiği kadar kötü çıktı mı, parasını hak ediyor mu, kıytırık internet altyapımız lag/delay'a sebep oluyor mu, popülasyon iyi düzeyde mi, modlamak kolay mı vs vs. biraz anlatın canım.

Akşama rehberi upload'lamaya başlayacağım youtube'a.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.