Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.538
Cevap
34
Favori
50.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim. Arada basinizi agritirim soru sorarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Cevaplayabilirsem ne mutlu bana.

  • Emin çıtak sayesinde dark souls 1 2 derken dün 3 te bitmiş oldu. Sadece Midir bosunda online yardım aldim, delirtti beni Tam sona geliyorum bir şekilde ölüyordum. Souls serisine sonra başlasam da muhteşem bir seri, ben de başta kesin yapamam sinirlenirim diyordum ama rehber vs ile sakin sakin oyunları bitirdim. Demon's souls, bloodborne ve sekiro ile devam edicez bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt

     Lothric, Younger Prince and Lorian ikilisinde kaldım. İkinci fazı geçemiyorum bir türlü. Saat yediden beri aralıksız bu ikiliyle uğraşıyorum kesemedim delireceğim ya. Çok hızlılar ve çok geniş açılı saldırılar düzenliyorlar. Summon da gelmiyor gelse bile bug mı oluyor nedir donup kalıyor boss savaşında ne saldırıyor ne başka bir şey yapıyor.

  • Şu saat oldu hala öldüremedim. Sanırım kişisel Souls tarihimde en çok zorlandığım ilk üç bosstan biri. Zaten bu oyunda Sorcerer sınıfını da patatese çevirmişler hiçbir hükmü kalmamış. Duvarları yumrukluyorum sinirden. Gamepadi kıracaktım az kalsın.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    build'i bozup farklı bir şekilde deneyebilirsiniz. ne bileyim str silahı kullanıyorsanız dex silahına geçebilir, silahı da güçlendirip öyle saldırabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam buz hasarına karşı dayanıksızdı bu ikili. 1-2 tane silah vardı yanlış hatırlamıyorsam buz hasarı veren. onlar denenebilir.


    yada arka arkaya denemeyin. sinir bozulunca performans da düşüyor. bazen 3 saat uğraşıp geçemediğim bir boss'u 2 gün sonra denediğim ilk denemede geçebiliyorum.


    bende ilk oynadığımda birkaç saat uğraşmıştım, evet zor ama buraya kadar gelmişken halledersiniz bir şekilde :)

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Klâsik DS taktiği bu boss için de geçerli. Saldırının bitmesini bekle, arkasına geç 2 defa vur ve kaç.
    Kardeşler birleşince biraz daha zor; sadece atakları ezberle, gerisini aynı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi niye kesemiyorum ben bunu ya? Dark Souls 1 ve 2'yi 2şer kez, Demon's Souls'u ise on sene önce Ps3'te bir kez bitirmiş birisiyim, deneyimsiz de değilim yani onu söylemeye çalışıyorum. Tamam zorlandığım çok boss oldu ama bu kadar dengesizine rastlamamıştım. Çok seri hareket ediyor ve peş peşe üç dört defa saldırı yapabiliyor. Kalkan kaldırsam bile canımın yüzde onunu götürüyor, anca dodge yapacaksın ki onda da gayet iyi bir staminam olduğu halde yetersiz kalabiliyor bazı anlarda ve iki vuruşta öldürüyor zaten.


    Karakter şu, sorcerer başlamıştım Dark Souls Remastered'ı adeta kırarak bitirecek kadar güçlü bir sorcererım vardı diye, ama bu oyunda pek öyle oynanası bir class olmadığını fark edince ilerlediğim aşamalarda dex verip hibritlemiştim. Gece de tamamen bozup str ve dex odaklı bir karakter yaptım. Elimdeki kılıç bosstan düşen ruhla ürettiğim kılıç, don hasarı veriyor ve oyun boyunca elimdeydi, gayet iyi vuruyor bence. Gerçi oyuna hakim birisi daha iyisini geliştirir muhtemelen de işimi görüyor şimdilik.



    Dün otuza yakın ember harcadım bir de summon gelsin diye. Gelen summonlar buglı geliyor meğerse asıl gelecek summonın görevlerini yapmamışım. Şu bize büyü satan elemanın gelmesi lazımmış. Gittim son kalan büyü tomarını bulup getirdim görevini bitirdim. İki sefer de onunla girdim ama adam benden beter çıktı. Büyüyle saldırıyor ama bu bossa büyü işlemiyor. Kendi de iki vuruşta ölüyor yalnız kalıyorum. Bir de dikkat ettim summonla girince bossun canı artıyor galiba.


    KESTİM LAN KESTİM ALLAHIIIMM GOOOOOLLLLLLLLLL. 


    Hem de o kadar kolay kestim ki şaşkınım. Uykumu almam gerekiyormuş galiba. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Şubat 2023; 9:55:13 >




  • Nameless King'i nasıl kesiyoz? 

  • Zorluk falan değil abi bu. Gerçekten böyle zorluk olmaz. Peş peşe dört beş defa 360 derecelik saldırılar yapıyor Soul of Cinder. Nameless King'e girmedim bile, saçma salak bir kamera açısı, kafana kafana vuruyor zaten körlemeye oynuyorsun. Yapacağınız oyunun da sizin de.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Normal yoldan kesemezsen hile ile keseceksin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    Dün karakteri pure mage yaptim 60 int. Soul of Cinder kolaylikla öldü ancak nameless king ikinci fazda öldüm hep olduremedim. Saat 12 olmustu sabah da is vardi mecbur yattim da aksam eve gecince icinden gececegim crystal soul arrow ile.  Mana limiti ve bunun estusa bagli olmasi, guclu buyulerin iki atista manayi tuketmesi falan problem. İlk oyunda buyuler sayiyla geliyordu mana yoktu. Mage sinifini nerflemisler bu oyunda. Bu kisitlar olmasa mage sinifi op olur oyunu kirardi gerci bu sefer de. Yine de su mana havuzu ve buyulerin mana harcama orani bir tik daha verimli olsaydi keske. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nameless King kestim de Ariandel dlcsinde oyundan bayağı sıkıldığımı fark ettim. Şu dev kurt bossunda da kapattım Sekiro'ya geçeceğim galiba. 97 level full mage yaptım ama şimdi de keşke dex build oynuyor olsaydım dedirtti. Sürekli karakter mi bozacağız arkadaş. İlk oyunda 110 level civarı bir mage karakterim var canavar gibi kesmediği boss yoktu hem canı da bundaki kadar yüksek değildi. Hepi topu beş boss var dlclerde ama harbiden sıkınca da sıkıyor demek ki.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    hocam ikinci oyunu oynadınız mı? onda da mage kağıtları sayıyla veriyorlardı. ikinci oyunda mage ne kadar güçlü bilginiz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    İkinci oyundaki mage de ilk oyun kadar güçlü değil ama üç kadar kofti de değil. Seride mage sınıfı giderek nerflenmiş. 2. oyunun dlclerine kadar rahat bitirdiğimi hatırlıyorum ancak dlcleri çok kazıktı. Yanlışım yoksa büyü direnci bir hayli yüksekti dlcdeki düşmanların. Dlcye ilk girdiğimde karakter kuş kadar vurmaya başlamıştı büyüyle.

  • Ringed City dlcsinde ilk bosstayim. İkisini öldürünce bitti sandim sonra bu ikisi birlesti tekrar boss savasi basladi. bu zorluk anlayisina atlamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demon Prince'te kaldım. Buraya getirdim bitirmeden bırakmayayım diyorum ama bütün akşamımı aldı ve bana mısın demiyor. Gael summon etsem bile ne fayda. Nameless King bile daha kolaydı. Sekiro oynadım yarım saat aklım onda kaldı bu lanet oyun bitse ona geçeceğim ama öyle bir tıkandım ki imkansız gibi geliyor. Yardıma gelecek birisi var mı kesiversek?

  • Boss yardımı lazım gelebilecek olan var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.