Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
202.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
47 oy
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Topladığımız yüzükleri nasil kullaniyoruz use kismi hep pasif.

Yüzükler use seçeneği ile kullanılmaz. Menüde ekipman kısmına gir, zırhın altında 4 tane boş slot göreceksin, oraya yüzükleri yerleştirebilirsin.

US PSN: ecimania
    TR PSN: Tyranno3aurusREX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Valla tebrik ederim ben bu yüzük olayı yüzünden pes ettim.

Aslinda yüzük olayi kolay olani,miracles gestures vs bunlar sıkıntı..Bunlar icin cok fazla farm yapmak lazim ve kacirilabilir olanlar cok fazla..

Yüzükler icin oyunu 3 kez bitirmek gerekiyor,ben iki kere bitirdim ve sadece +2 olanlari kaldi yuzuklerin..Digerleri sıkıntı -_-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: By_Coder_TR
  • Oyun abartı derecede zorlaşıyor özellikle Lothric Castle bölümü ile birlikte 80 level oldum ama çok zorlanıyorum biraz soul biriktireyim dedim 240k soul kaybettim ölüp üst üste çıldırdım resmen etmediğim küfür kalmadı ama yine de oynatıyor böyle enteresan bir oyun işte...

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Sayın uzmanlar; Red eye Orb ile cracked Red eye Orb arasındaki fark nedir? 2. Soru ise bu Orb ları nereden bulabiliriz?

red eye orb ile sonsuz kere invade atabilisin. cracked red eye orb sayılıdır. kullandıkça azalır.

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Sayın uzmanlar; Red eye Orb ile cracked Red eye Orb arasındaki fark nedir? 2. Soru ise bu Orb ları nereden bulabiliriz?

red eye orb ile sonsuz kere invade atabilisin. cracked red eye orb sayılıdır. kullandıkça azalır.

Sınırsız olanı için kitli bir kapıyı açıp içerideki şövelyeyi öldürünce düşüyor ama anahtarı bulamıyorum hocam.

Orijinalden alıntı: RedTigger

Hocam o anahtarı Firelink'deki Leonhard npc den alıyorsunuz.Ara ara konuşun hangi görevden sonra veriyordu tam hatırlayamadım.

Üstadım Leonard bende firelinkde yok yada ben bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 21 Nisan 2016; 15:55:22 >

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Bende demin kestim vuruyorum vuruyorum can gitmiyor allahım sinir oldum. Sonra kaçarken o silahı buldum bir bi deneyeyim dedim tek vuruşta %25 can alınca şaşırdım. 2 dk da kestim hemen 😁😁

Düzeltme: ben yhorm giant sandım onu ahah.

Bu silahı nereden buldunuz hocam

Yhorm the giant bossunun oturduğu tahtın sağında hemen. Storm ruler adı, weapon art ile vurunca 5 vuruşta ölüyor. Ben gibi normal silahla vurup ta öldürmeye çalışmayın yarım saat e ölmez yoksa. :DD

Zweihander o kılıç 6000 tl sadece :)

Oyunun en sevmediğim yanı farkında olmadan bir şeyleri atlamak sürekli kılavuzları okuyup adım adım gitmek istemiyorum fakat şimdide görevlerini yapacak adam kalmadı ortalıkta ki eminim platinum almak için hepsini tamamlamak şarttır.Demons Soulsta son trophy Mephistophelesin görevlerleri kalmıştı adama son görevde nasıl daldıysam yaslandığı duvara yapıştırmıştım o hırsla.

des , ds1 ,ds2 , bb hepsinde platinum aldım ama bu kadar yoğun iş temposunda ds 3 te zor görünüyor.Bazen 2 gün açamıyorum öyle olunca da nerede hangi npc vardı hangi kapı kilitliydi unutuyorum geriye dönük olayları.

• Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    ds3 platini benim de gözümde büyüyor açıkçası. önceki oyunlarda kendime daha fazla güveniyordum, bunda soru işaretim var.

quote:

Hocam o anahtarı Firelink'deki Leonhard npc den alıyorsunuz.Ara ara konuşun hangi görevden sonra veriyordu tam hatırlayamadım.

İlk konuşmadan sonra Darkwraith'lerden Pale Tongue düşürüp tekrar konuşman gerekiyordu, ikinci göreviydi sanırım o şekilde veriyor anahtarı.

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

İlk konuşmadan sonra Darkwraith'lerden Pale Tongue düşürüp tekrar konuşman gerekiyordu, ikinci göreviydi sanırım o şekilde veriyor anahtarı.

Vordt of The Boreal Valley'i kestikten sonra konuşmak gerekiyordu sanırım anahtar için? Ben de kaçırmışım o kısmı, anahtarı almanın başka yolu var mıdır acaba yoksa quest gümledi mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

quote:

quote:

quote:

Vordt of The Boreal Valley'i kestikten sonra konuşmak gerekiyordu sanırım anahtar için? Ben de kaçırmışım o kısmı, anahtarı almanın başka yolu var mıdır acaba yoksa quest gümledi mi :)

Yav o anahtar olmadan sınırsız invade yapamayız böyle saçmalık olur mu. Red eye orb var içerideki wraith de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Bende demin kestim vuruyorum vuruyorum can gitmiyor allahım sinir oldum. Sonra kaçarken o silahı buldum bir bi deneyeyim dedim tek vuruşta %25 can alınca şaşırdım. 2 dk da kestim hemen &#128513;&#128513;

Düzeltme: ben yhorm giant sandım onu ahah.

Bu silahı nereden buldunuz hocam

Yhorm the giant bossunun oturduğu tahtın sağında hemen. Storm ruler adı, weapon art ile vurunca 5 vuruşta ölüyor. Ben gibi normal silahla vurup ta öldürmeye çalışmayın yarım saat e ölmez yoksa. :DD

Zweihander o kılıç 6000 tl sadece :)

Oyunun en sevmediğim yanı farkında olmadan bir şeyleri atlamak sürekli kılavuzları okuyup adım adım gitmek istemiyorum fakat şimdide görevlerini yapacak adam kalmadı ortalıkta ki eminim platinum almak için hepsini tamamlamak şarttır.Demons Soulsta son trophy Mephistophelesin görevlerleri kalmıştı adama son görevde nasıl daldıysam yaslandığı duvara yapıştırmıştım o hırsla.

des , ds1 ,ds2 , bb hepsinde platinum aldım ama bu kadar yoğun iş temposunda ds 3 te zor görünüyor.Bazen 2 gün açamıyorum öyle olunca da nerede hangi npc vardı hangi kapı kilitliydi unutuyorum geriye dönük olayları.

Yok ya storm ruler adı, yhorm un tahtının yanında duruyor. Normal silah ile dmg çok az alıyor boss o silahla 2 dk. :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• @nopnog

Boss olarak Undead Settlement'daki Greatwood'u kesince konuşabilirsin ya da Pale Tongue bu ikisinden biri işte, ki zaten bunlardan birine ulaşmak için Vordt of the Boreal Valley kesilmek zorunda, sonrasında da anahtarı veriyor. Görevi kaçırdıysan NG+'ya kaldı demektir, en azından benim bildiğim başka bir yolu yok ama araştır yine de.

@turbetfur2

Cathedral'da Rosaria's Fingers covenantına gelmeden solucan-insan vari ManGurp olarak adlandırılan bir düşman tipi var, Rosaira'nın odasına girmeden büyücü olan biri sana saldırmadan bekliyor öylece, onu kesersen Red Sign Soupstone alırsın. Bu da Red Eye Orb gibi ama otomatik oyuncu bulmuyor White Sign Soapstone'un PvP versiyonu, yere yazıyorsun birisi seni çağırıyor, bu da sınırsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Nisan 2016; 17:41:00 >

Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • quote:

Tebrikler. Ancak Dark Souls'lar bitmez, NG+'lar başlar.

Teşekkürler hocam.

Sadece kupalar açısından söyledim.Elbette Dark Souls oyunları çabucak bitirilip bir kenara atılacak oyunlar değil,şu anda NG+2'deyim. :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.