Şimdi Ara

Dark Souls 2'de hangi karakter açmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyunu yeni aldım şimdi hangi karakter oynanması daha iyiydir? ve hangi statlara verirsem zorlanmam? yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim.

Bandıt karakterini rehberde okudum en iyi o diyorlar doğru mudur?

• Bscde alkan adakanerin hazirladigi bir rehber olmasi lazim onu izlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fishermanx kullanıcısına yanıt
    gördüm hocam onu okudum bandıt en çok tercih edilenlerdenmiş. Statları nasıl dağılım yapacam şimdi bu karakter için
  • Hangi şekilde oynamak istediğine göre değişir dostum. İstediğin şekli belirtirsen yardımcı olurum
  • Bloodborne'dan oksijen israfını seçmiştim, Dark Souls 1'de Deprived olarak başlamıştım. Sıfırdan bir yerlere getirmek karakteri daha anlamlı oluyor. İkinci oyunda Deprived seçsen bile oyuna başladığındaki kıyafetler inventoryinde duruyor. Bu kısım olmamış o yüzden. Ben çıplak başlamak istiyordum oysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Hangi şekilde oynamak istediğine göre değişir dostum. İstediğin şekli belirtirsen yardımcı olurum

gerek kalmadı hocam en iyi kafama uygun warrior oldu kalkan kılıç en iyisi :) kalkan okçular vurunca savunmaya geçiyorum felan iyi oluyor. Bandıt açtım pek alışamadım çok ağır geldi.
  • Warrior diyenleri dinleme dostum oyun zorlaşır kılıç kalkan ile

en iyisi her zaman büyücüdür,dark souls 1 ve 2'yi sorcerer ile rahat bitirdim,sorcerer oyun ortalarına kadar zorlanırsın ama sonra dark büyüler falan geliyor baya rahatlıyorsun,bosslara karşı kaçarak dövüşmek kadar güzeli yok

dediğim gibi warrior ile oyun başlarında çok rahat ilerlersin,sorcerer ile oyun başları zordur çünkü zırhı,kalkanı iyi değil ama oyun ortasından sonra baya güçleniyor büyücü

attunement,vigor,intelligence ve faith'e yüklen,bir de iyi bir kalkan için str'ye biraz yüklenmen yeterli olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Yoksa Yeni Bir God of War'mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Warrior diyenleri dinleme dostum oyun zorlaşır kılıç kalkan ile

en iyisi her zaman büyücüdür,dark souls 1 ve 2'yi sorcerer ile rahat bitirdim,sorcerer oyun ortalarına kadar zorlanırsın ama sonra dark büyüler falan geliyor baya rahatlıyorsun,bosslara karşı kaçarak dövüşmek kadar güzeli yok

dediğim gibi warrior ile oyun başlarında çok rahat ilerlersin,sorcerer ile oyun başları zordur çünkü zırhı,kalkanı iyi değil ama oyun ortasından sonra baya güçleniyor büyücü

attunement,vigor,intelligence ve faith'e yüklen,bir de iyi bir kalkan için str'ye biraz yüklenmen yeterli olacaktır

Hocam özelden yazıyorum şimdi size sorularım olucak uzun uzun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.