Şimdi Ara

Dark Sector™ (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
33.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama sanırsam oyunda S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ile aynı koruma sistemi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama sanırsam oyunda S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ile aynı koruma sistemi var.

Evet ama hallederler merak etme...
  • Hangi ara çıktı bu ya...

Bu arada verdiğin bilgiler için sağol venomtrk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 19 Ocak 2009; 10:56:52 >
  • Habersiz çıktı ama rus versiyonu 22 ocakta orjinali çıkacak...
  • beyler pek iç açıcı bi oyun değil galiba..
    http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2483
  • Ya valla ne kadar benzerse benzesin oynayacam ya.Şu finaller de yarın başlamasa olmaz sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama sanırsam oyunda S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ile aynı koruma sistemi var.

Evet ama hallederler merak etme...

Halletmesine hallederler ama Clear Sky'da ne cileler çektik Aynısı olursa çekilmez bu çile

• Rusçası kırılmış versiyon değil miki koruma sistemini sorun ediyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Rusçası kırılmış versiyon değil miki koruma sistemini sorun ediyosunuz

Yapımcılar her sürüme farklı koruma sistemi koyarlar.Rusca sürümlerde genelde starforce olur bunun dışındaki diğer sürümlere securom gibi koruma sistemi koyarlar.Anlıyacağın ne kadar çok sürüm varsa crackerlar için o kadar zor.
  • Evet doğru ya Rus oyunlarında hep Starforce var
  • PC'ye bu tarz oyunlar az çıkıyor kesin oynanması gereken bir oyun bence
  • Bir yerde bulduğum yazı,
    "Go to Configs folder and open DS.cfg with Notepad,find this:

App.Language=ru

You can change ru with any word you like (ex: en,fr,es,...) and you will see ******* in menu and text,but audio is eng,so english is in there somewhere"
    Config dosyasını notepad ile açıp dili İngilizce yapabiliyormuşuz, Rusça sürümü daha önce edinmiş arkadaşlardan denemelerini rica ediyorum
  • başlık çıktı diye değiştirilmiş. rusça versiyonumu çıktı yoksa bugün ingilizcesimi çıkıcak. aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baymanyak

başlık çıktı diye değiştirilmiş. rusça versiyonumu çıktı yoksa bugün ingilizcesimi çıkıcak. aydınlatırsanız sevinirim.

Rusça olarak çikti ama ingilizce ne zaman çikicak bi bilgim yok yakinda çikar ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: baymanyak

başlık çıktı diye değiştirilmiş. rusça versiyonumu çıktı yoksa bugün ingilizcesimi çıkıcak. aydınlatırsanız sevinirim.

Rusça olarak çikti ama ingilizce ne zaman çikicak bi bilgim yok yakinda çikar ama.

eyv. saol
  • Bir yerde bulduğum yazı,

App.Language=ru

You can change ru with any word you like (ex: en,fr,es,...) and you will see ******* in menu and text,but audio is eng,so english is in there somewhere"

Config dosyasını notepad ile açıp dili İngilizce yapabiliyormuşuz.

Oyun bende yok o yüzden işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum, sen denersen öğrenmiş oluruz, karşılaştığın soruna çözüm de olabilir ayrıca, yazı karakterleri Rusça olduğundan meydana geliyor olmalı.
  • Pc ye gelişi güzel olmuş ps3de gördüğüm kadarı ile oynamaya değecek ah gears of war2de bir süpriz yapsa.............
  • heryerde rusca ingilizcesinin cıkması 1 ayı bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

Bir yerde bulduğum yazı,

App.Language=ru

Config dosyasını notepad ile açıp dili İngilizce yapabiliyormuşuz.

Oyun bende yok o yüzden işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum, sen denersen öğrenmiş oluruz, karşılaştığın soruna çözüm de olabilir ayrıca, yazı karakterleri Rusça olduğundan meydana geliyor olmalı.

Sizin dediğinizi yapınca zaten yıldızlar çıktı tekrar eski haline döndürünce rusca oldu.
    Yani ingilizce olmadı.

Oyun içi ss
    60 sabit fps rusca bilmediğim için sadece çözünürlüğü yükseltebildim 1440x900 diğer ayarlar ne bilmiyorum.

• grafikler jericho gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.