Bildirim
dark rangemax wrn150 kurulum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1-wireless şifresi 12345678 bağlanınız.
2-192.168.2.1 tarayıcıdan giriniz.
3-kul.adı:admin parola: admin
4-Bağlanacağınız modemi bulmak için Tara ya tıklayıp bulunuz.(bu aşamada wrn150 adını ve varsayılan 12345678 wireless şifresini değiştirebilirsiniz.)
5-Ana modemin wireless şifresini yazıp kaydet tıklayınız.
6-Eğer kanal uyumsuzluğu ile ilgili bir uyarı alırsanız wrn150 cihazınızın ayarlar bölümünden kanal numarasını modeminli ile aynı yapınız.(ayarların hangi bölümünde olduğunu hatırlayamıyorum.Deneyip bulabilirsiniz.
7-İşler yolunda gitmezse wrn150 cihazınızın sağ yanındaki delikten resetleyip yeniden kurulum işlemine başlayabilirsiniz.
8-Kurulumu başarıyla tamamladığınızda wrn150 cihazınızın 192.168.2.1 giriş sayfasına ulaşamayabilirsiniz.(ben ulaşamıyorum.Ana modemi kapatıp denemedim.Bunun önemi şu ki,eğer wireless parolasını ve ağ adını yeniden değiştirmek isterseniz maalesef cihazınızın giriş sayfasına ulaşamadığınızdan değiştiremiyorsunuz.)
Bu anlatım halen kullanmakta olduğum cihazımla ilgili tecrübelerimdendir.Cihazımdan ya da ana modemimden kaynaklanan genelleme yapılmayacak hususi farklılıklar veya sorunlar olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X