Şimdi Ara

Dark Passage Taraftarlarının Genel Tavrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Beşiktaşlıyım ve DP'nin güzel oyununu tebrik ederim ama bir noktada aşırı fazla takılıyorum. DP taraftarları aşırı halde bilenmiş ve durmadan saygısızlık yapıyorlar. Evet ciddiyim durmadan saygısızlık yapıyorlar. Bu tokatlama trash talku nereden geldiyse yapana kızmak farz oldu. Thaldrin bir trash talk yaptı diye tüm herkes tokat da tokat. Tüm sorun buradan çıkmış gibi önce siz başlattınız tarzı yorumlar yapılıyor. İyi hoş da yendiniz diye küfretmek nedir? 3-0 yenildiklerinde hiçbir şey hatırlamıyorum ben denilen. Şimdi yendikleri için herkes DP'li olmuş gibi konuşuyor birden. Hayır iyi oynadınız zaten de bunca saçma sapan insanı görünce yazık demeden geçemiyorum. Şampiyon oldunuz iyi hoş kendinizden nefret ettirmeyin bu ileride büyük sorun çıkarır ki anladığım kadarıyla çıkardı bile. Bu son olanlardan sonra sanırım iki taraftar da birbirine saldıracak. Şu saçma tavrı bıraksaydı keşke taraftarlar.

• thaldrin tokat manyaa oldu ne konuşuyon sen fanboy
  • Bu tavrı bende saçma buluyorum 3-1 yendik tokatladık bitti hala gelip yok nasıl tokatladık diyolar bırakın şu tartışmayı olan oldu 3-1 aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji Gitmez

thaldrin tokat manyaa oldu ne konuşuyon sen fanboy

İyi oldu aferin biz de biliyoruz bunu aksini mi söyledik? Ama Facebook dahil çoğu yerde nasıl saçma tavır takınılır dersini veriyorsunuz adeta başka bir şey demiyorum. BJK taraftarları da yenildiği için her şeye suç atıyorlar olmayacak hayaller peşinde koşuyorlar ayrı bir durum ama böyle bir durumda BJK sayfasının altında niye böyle DP fanları dolu anlam veremiyorum.
  • Ego

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke her türlü bölünmüş bu basit oyunda bile birbirimize laf atıyoruz yok böyle bi kafa alt tarafı oyun.
  • şahsen yendik diye küfretmedim, tokat muhabbeti thaldrinden çıkmış bişey naru da cevabını verdi bunda bi sorun yok bence

bi sosyal medya sitesindde fab dp hwa erken final dedigi için bjk taraftarları rüya görüyo bu arkdas falan heralde yazmıştı bende dedim bu performansını devam ettirirse bjk olamaz diye yazdım, sacma sapan küfürlü konusarak karsı cıktılar. cok rahat alıcaz yazdılar. dün yazdım hani bjk oluyodu diye nasil sövmeye basladilar :D çok küfürlü oldugu için konusmayı atmıyorum. sürekli dpye taraftarlara falan sövdüler :D 1 kerede siz kazanın falan yazdılar. her iki takımın taraftarlarında da vardır bu derece sacma taraf tutan insanlar ama genel olarak degerlendirmek yanlıs ben fanboy yazıyorum o saçma derecede taraf tutup objektif bakamayan kısımı belirtmek için.

Dark Passage Taraftarlarının Genel Tavrı

mesela burda bjk taraftarlarını kastetmiyorum, olaylara objektif bakamıyacak kdar taraf tutan fanboyları kastediyorum.

konuya attığın başlık biraz yanlış. fanboy kelimesi daha uygun oluyor. genelleme yapmamak açısından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şurda da takım tutup kendinizi paralamayın abi. Herkes eğlencesinin peşinde sende eğlenmene bak

• Siz söyleyince bir şey yok onlar söyleyince ooovvv hep kötü hep kötü neyse iki tarafta böyle zaten ben ne DP ne de BJK taraftarıyım forumda çıkan oylama da BJK'ye oy vermiştim fakat DP gerçekten de muazzam oynadı Naru harika işlere imza attı kim ne derse desin adam TR'de ki en iyi mid oyuncusu olduğunu kanıtladı...

Bunları izlememin sebebi de eğlenmek zaten bir de futbolda ki gibi bunda da tartışmaya gerek yok...
  • Herkes kendince yaşıyor sevincini de küfür etmek bencede yanlış ama o değilde ne tokatladilar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne tokatladık be

• E-spor takım taraftarları da kavga çıkarmasin bi zahmet.

• Naru ne tokatladı be

• yeneni tebrik etmek alkışlamak, yenilene de kendini toparla demekten başka birşey diyemeyiz.
    ben Beşiktaş taraftarıyım, her alanda Bjk tutuyorum.
    bu fanboy'luk, holiganlık bizim ruhumuzda var galiba.
    her alanda böyle ne yazık ki durum.
    tokat meselesi ne gelince bence kaşındık ve cevabını aldık.
    ama hak vermek lazım böyle küçük atışmalar heyecan katıyor.
    bu arada kupayı da hakedecek bir oyunda oynamadık.
    serinin tüm maçları DP nin üstünlüğü ile geçti.
    kazandığımız maç'ta dahil. DP istese 3-0 bitirebilirdi bence.
    DP'ye Wildcard'ta başarılar, umarım elemeleri geçer ve geçen sene olduğu gibi dünya kupasında yerini alır.
    futbolda olduğu gibi ezeli rekabet ebedi dostluk olsun diyelim....
  • NARU FECİ TOKATLADI AMA
  • Bütün bu olaylar beşiktaş jimnastik kulübünün e-spor'a girmesiyle başladı.Beşiktaş e-spor'a girince haliyle alakası olmayan adamlar bile beşiktaşı desteklemeye başladı.Yok Holyphoenix'i yuhalamalar,maçlarda oyuncular çıkarken yuhalamalar,maç sırasında yapılan beşiktaş futbol takımının tezahüratları, wildcard sırasında ejderha baron diye bağırmak ..... daha bir sürü şey sayabilirim.EU LCS de NA LCS de LCK de LPL de böyle şeyler olmuyor.Kısacası BJK e-spor'a girdiği çin bu olaylar yaşanıyor.Eskiden HWA-DP rekabeti vardı böyle şeyler olmuyordu.BJK girdi community bozuldu.
  • Az once kapi caldi naru tokatliyip kacti

• ilk maç beşiktaşın hakkıydı naru bile ezildi tf ye ki aynı matchup tam tersi oldu aveneu ezdi ez ile hatta 30. dakikaya kadar falan ölmedi bile :D her şeyi geçtim dp kazandı tebrikler
  • s3den beri takip ederim maçları taldirin dediğiniz adam s3 noobu öyle hatırlıyorum aklımda öyle kalmış.şimdi de bir farkı yok aşırı kötü tr takımlarını yendiler diye overrated bir toplaner.
    dp iyi oynadı daha doğrusu daha kordine oynadılar ve kazandılar forever dp
  • Şahsen iki takımı da tutmuyorum. Eski HWA yı özledim lan ben.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.