Şimdi Ara

Dark N10 600W 80+ Bronze Kasa 330TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

Sıvı soğutma dahil mi?

sadece sıvı soğutmanın en dandiğini 400 tlye alırsın hocam naptın
  • Teşekkürler, kaptım bir tane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıkta Psu dahil diyor ama açıklamalarında psu dan bahsetmiyor
    Psu dahil ise sıcak gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD yuva sayısı az. En az 4 disk yuvası olmalı. Ayrıca bu saatten sonra önde HDMI çıkışı olmayan kasa almam şahsen.
  • Süper kasa tavsiye ederim ben kullanıyorum 750watt psu olanından kullanıyorum 5 fanlı ledli yan pencereli tam f/p ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mu sıcak? En adi kasa ve Powera o kadar para üzerine 100 daha koyun kaliteli alın yazık 1 yıl önce kasayı aldım açtım kalitesiz olunca montajsız geri iade ettim değmez

• Siteye güvenemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

HDD yuva sayısı az. En az 4 disk yuvası olmalı. Ayrıca bu saatten sonra önde HDMI çıkışı olmayan kasa almam şahsen.

kaç kişi 4 disk kullanıyo allaaaaaşkına :) Önde HDMI çıkışı ne oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimsa

Bu mu sıcak? En adi kasa ve Powera o kadar para üzerine 100 daha koyun kaliteli alın yazık 1 yıl önce kasayı aldım açtım kalitesiz olunca montajsız geri iade ettim değmez

forumda en çok konuşulan kasalardan reis. sayfalarca konusu var partisini kursan iktidarı sallar :D
  • Bi kasada önemli olan şey kullanılan malzemenin kalitesi Zalman bile bu kasadan kat kat daha kaliteli sağlam yamulmayan parçalar kullanıyor ülke olarak yüksek fiyatlardan dolayı kaliteli marka görememek kullananın suçu değil hak veriyorum ama o kasaya sıcak fırsat deyip kaliteli olduğunu savunmak yanlış memnun olmak ayrı tabi Buradaki en basit örnek Logitech ile Everest Rampage olabilir. Everesti övenlerde var fiyatına göre gömenlerde var üst segment ürünlerine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

quote:

HDD yuva sayısı az. En az 4 disk yuvası olmalı. Ayrıca bu saatten sonra önde HDMI çıkışı olmayan kasa almam şahsen.

Kardeş bende 5 disk var. 2 tane 3,5" ve 3 tane 2,5" hepsi de taşınabilir disk ve masaüstü bilgisayarım bile yok. Bunların yedekelemeleri kontrolü arap saçına döndü. Masaüstü alırsam hepsini takarım içine. Yedek olanların kablolarını çekerim virüs filan girmesin diye. Öndeki HDMI ne mi? Gerçekten mi soruyorsunuz bunu? VR denen bişey var bildin he mi? Benim dizüstümde bile şuan 2 tane disk var biri ssd biri mekanik. M.2 sata da tksam 3 oalcak. Masaüstü kasa diyorsun dikkatini çekerim. Minik bişey de değil üstelik. Bu boyutta en az 6 yuva beklerim ben.

• Ben kullanıyorum, bu fiyata alınabilecek en iyi seçenek bence. Şahsen benim limitlerim içinde en iyisi buydu, pişman da değilim verdiğinden fazlasını alıyorsun. Sen boş yorum atanlara her şeyi kötüleyenlere bakma, hiç bir şey bilmeyip, deneyimlemeden, bol keseden kötülerler, aldırma.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    İhtiyaca göre bir durum bu, sizin disk sayınız normal bir kullanıcıya göre fazla, sizin de ihtiyacınızı karşılayacak modeller var piyasada elbette, sizin onlara yönelmeniz gerekiyor.
    Ön taraf için HDMI portu ise henüz yabancı üreticilerin ürünlerinde bile yaygın değil, bu modelden bunu beklemek acımasızlık olur, NZXT S340 Elite modeline koydu benim bildiğim ve o kasa da daha 2 ay önce satışa çıktı.
    Bu fiyata şuan en uygun kasalardan birisi bu PSU ile beraber, üstüne 100 koyarım onu alırım vs. işi yokuşa sürüyor, bu bütçeye en iyisi bu.
    Ayrıca Dark N10 sac kalınlığı olarak oldukça iyi bir malzemeye sahip, sadece kasa olarak 200 Lira'ya bundan iyi modeller varsa görmek isterim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

quote:

Kardeş bende 5 disk var. 2 tane 3,5" ve 3 tane 2,5" hepsi de taşınabilir disk ve masaüstü bilgisayarım bile yok. Bunların yedekelemeleri kontrolü arap saçına döndü. Masaüstü alırsam hepsini takarım içine. Yedek olanların kablolarını çekerim virüs filan girmesin diye. Öndeki HDMI ne mi? Gerçekten mi soruyorsunuz bunu? VR denen bişey var bildin he mi? Benim dizüstümde bile şuan 2 tane disk var biri ssd biri mekanik. M.2 sata da tksam 3 oalcak. Masaüstü kasa diyorsun dikkatini çekerim. Minik bişey de değil üstelik. Bu boyutta en az 6 yuva beklerim ben.

ben zaten sana demedim ki 5 disk kullanamazsın diye. Kaç kişi var kullanan? Masaüstü PC Kullananların %90ı 1HDD hadi 1 tane de SSD taksın.
    sana uymuyorsa zaten almazsın, herkes önde HDMI çıkışı aramıyo uçuyosun :)

• Ben de bu kasadan kullanıyorum. Kasanın malzeme kalitesi iyi. İçi oldukça geniş, fanlar idare eder. Kabloları kalitesiz geldi bana. Genel anlamda tam F/P ürünü. Dark N10 konusundan 2 foto. Birinde Corsair H100i v2, diğerinde custom sıvı.

Dark N10 600W 80+ Bronze Kasa 330TL  Dark N10 600W 80+ Bronze Kasa 330TL

• Arkadaşlar geçenlerde bu kasayı almaya karar vermiştim iyiki almamışım ozaman 480 liraydı :) Asıl önemli olan konu içindeki 600W 80+ bronze psu hangi marka ? kalitesi nasıl ? cvp verirmisiniz lütfen iyiyse hemen alacağım kasa kalietesi az çok belli önemli olan psu kalitesi
  • Power Supply konusu açıklığa kavuşursa alınabilir, kasanın kalitesi üst seviye olmasa bile sunduğu özellikler açısından üst seviye olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli oğlan58

Arkadaşlar geçenlerde bu kasayı almaya karar vermiştim iyiki almamışım ozaman 480 liraydı :) Asıl önemli olan konu içindeki 600W 80+ bronze psu hangi marka ? kalitesi nasıl ? cvp verirmisiniz lütfen iyiyse hemen alacağım kasa kalietesi az çok belli önemli olan psu kalitesi

Eğer kasanın yanında gerçektende linkteki high powerı gönderiyorlarsa kaçırmayın derim.

Aynısını 2 sene önce hepsiburadadan 200e almıştım. Fanı çok sessiz, ısınma sorunu yok, seasonic kalitesinde, beni asla üzmedi ve bu markayla tanıştıktan sonra bundan sonraki bütün sistemlerimde bu markayı kullanmayı kafama koydum. Kasa için kullananların yorumlarına bakmak lazım ama gördüğüm kadarıyla %90ı kasayı çok beğeniyor. Dediğim gibi ben bu psuyu 2 senedir kullanıyorum ve aşırı memnunum. Milletin abarttığı corsairler, cooler masterlar bunun yarısı anca eder.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.