Şimdi Ara

dark mini maina hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dark mini mania almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlara bir kaç sorum var

1-) hd ve full hd videoları composite çıkışlardan tüplü televizyonda izleyebiliyormuyuz? (hd kalitesi vermesini beklemiyorum)

2-) yarım ekran videolarda video yu kesmeden tam ekrana genişletme özelliği var mı?

3-) wireless bağlantı apartı olarak sadece dark markalı wireless cihazınımı almamız lazım? Başka marka da olurmu?

• 1)720p filmi 37 ekran tv de denedim sorunsuz bir şekilde çok net görüntü verdi. lcd ye geçicem yakında deneme amaçlı 37 ekrandayım yani :)
    2)Yarım ekran videoları yarım gösteriyo ama son sürümü kurduktan sonra yarım ekran video yu denemedim çözmüş olabilirler. çünkü istek listesinde mevcutdu.
    3)akorteğin kendi forumunda görmüştüm sanırım başka wireless adaptör çalışmakta ama bazen sıkıntı yaratabiliyor sanırım. net bilgi için akorteğin forumlarını gezmelisin.

Edit:wireless adaptör ile ilgili bilgiye ulaştım. Dark mini mania ile sadece realtek chipsetli wireless adaptörler ile çalışmaktaymış onun dışındakileri desteklemiyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 28 Eylül 2010; 11:55:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Mini Onarım Hakkında 2 Soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.