Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yeni kurdum ilk başlarda hiç sorunsuz oynadım ama ilk chapter da hani at ın üstünde başlıyorsunuz orda oyun kasım kasım kasılmaya başladı bazende hiç açmadan masa üstüne etıyor ltfn yardım bide bi patch den sözediliyor aradım ama bulamadım onunda link ini koyarsanız çok iyi olur şimdiden saolun
  • arkadaşlar chapter9 da çıkan ejderha yı ve o büyücüyü savaşarak mı öldürücez yoksa kao pai leri öldürdüğümüz gibi bir olayi mi war?
  • aarkdaaaşlar şu oyunu crack dosyasını birileri upload etsin yafff (1.02)
  • gerçek ten çok ii olur 1.02 varsa lütfen
  • Arkadaşlar,oyun gerçekten nefis,harika vs.... Oyunu dün yükledim ve oynamaya başladım (söylenen bir sürü takılma kasma olayları bende de oldu) 3.bölümdeydim galiba save edip,oyunu kapattım, bugün save i load etmeye çalışırken, oyun beni masa üstüne attı. Rarlı vers. old. için peç + krek filan nasıl yapılacak ??? Pinky demon, tugy ve diğer ark.dan yardım istiyorum.

• oyunu yeni bitirdim, harika bir oyun ama 7 GB için çok kısa, inşallah devamı gelir.
  • 1.2 yamasının ilacı çıktı bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of the pes

arkadaşlar oyunu yeni kurdum ilk başlarda hiç sorunsuz oynadım ama ilk chapter da hani at ın üstünde başlıyorsunuz orda oyun kasım kasım kasılmaya başladı bazende hiç açmadan masa üstüne etıyor ltfn yardım bide bi patch den sözediliyor aradım ama bulamadım onunda link ini koyarsanız çok iyi olur şimdiden saolun

aynı nane bendede oldu.oyuna gir başlamadan optionsdan düşür istersen çönürlüğü.sadece osahne için çok fazla CPU kullanıo sanırsam.ben azaltmadım ama 2.girişimde düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Ya aklıma takıldı da o necropoliste çaldığımız Dragon king'in mi bişeyin kılıcı var alınca bi hoş oluyo eleman hani, "it feels unpleasant to use" diyo kullanmıyo da eline alınca eli yanıyo xana'da lanetli kılıç diyo....

O kılıcı nasıl kullanıyoruz ?? "daha sonra.." diyo kılıcı tekrar kullanmaya çalışınca
    içindeki o azgın Xana'dan kurtulacaksın Kilisenin suyunda.onun canını yakan bi shir var kılıç o yüzden kullanmanı engellior ama bi kullanmaya başladım aboookralını tanımıyor oyunun en yüksek damageli kılıcı zaten o

• kılıcı vede ışıklı kalkanı kullanmaya başlayınca oyun zevksizleşiyor, her şey tek vuruşta ölüyor ordan sonra tek sefer bile ölmedim oyun sonundaki son bossda dahil
    quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

Ya aklıma takıldı da o necropoliste çaldığımız Dragon king'in mi bişeyin kılıcı var alınca bi hoş oluyo eleman hani, "it feels unpleasant to use" diyo kullanmıyo da eline alınca eli yanıyo xana'da lanetli kılıç diyo....

O kılıcı nasıl kullanıyoruz ?? "daha sonra.." diyo kılıcı tekrar kullanmaya çalışınca
    içindeki o azgın Xana'dan kurtulacaksın Kilisenin suyunda.onun canını yakan bi shir var kılıç o yüzden kullanmanı engellior ama bi kullanmaya başladım aboookralını tanımıyor oyunun en yüksek damageli kılıcı zaten o

• quote:

Orjinalden alıntı: WPL

kılıcı vede ışıklı kalkanı kullanmaya başlayınca oyun zevksizleşiyor, her şey tek vuruşta ölüyor ordan sonra tek sefer bile ölmedim oyun sonundaki son bossda dahil
    quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

quote:

hardda oyna ozaman

• aynen öyle yapıcam bu hafta sonu ama ne olursa olsun bu kadar kolaylaşmamalı oyun. gerçi ben sürekli güç upgradei yaptım büyü veya yetenek upgradeine gidince bu silahları kullanamazsın o zaman nasıl oluyor onu bilmiyorum.
  • NeDeN kiMse TaM oLaRaK bi aÇıKLama YaPmaMıŞş baNa Ya cHaPTeR 5 De TaPıNaKTa aŞaĞıYa bi TüNeLe aTLıYoSuN soNRa TüNeLDe zeHiRLi küÇüK öRümceKLeRi öLDüRüyoSun ve aŞağı iNiNce soLDaKi duVaRıN iÇiNDe göMüLü ZiNciRi çeKiyoSun haVada uÇaN aHTaPoT giBi yaRaTıKLaR geLio oNLaRı öLDüRüYoSun ve iP aTaRaK yuKaRı çıKıyoSun oRDa biKaÇ iKSiR vaR saNDıKTa oNLaRıDA aLıYoSun ve oRDa kaLıYoSun kaPıDaKi kaYaLaRDaN geÇeMeDim yaDa TüNeLDe baŞKa bi çıKıŞ buLamaDım deTaYLı oLaRak yaZaBiLiRmi LüTFeN biLen biRiSi vaRSa şuRaDan çıKıŞı deNeDim deNeDim yaPamaDım bi TüRLü YaRDım pLSsss :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsCaRpReNs

NeDeN kiMse TaM oLaRaK bi aÇıKLama YaPmaMıŞş baNa Ya cHaPTeR 5 De TaPıNaKTa aŞaĞıYa bi TüNeLe aTLıYoSuN soNRa TüNeLDe zeHiRLi küÇüK öRümceKLeRi öLDüRüyoSun ve aŞağı iNiNce soLDaKi duVaRıN iÇiNDe göMüLü ZiNciRi çeKiyoSun haVada uÇaN aHTaPoT giBi yaRaTıKLaR geLio oNLaRı öLDüRüYoSun ve iP aTaRaK yuKaRı çıKıyoSun oRDa biKaÇ iKSiR vaR saNDıKTa oNLaRıDA aLıYoSun ve oRDa kaLıYoSun kaPıDaKi kaYaLaRDaN geÇeMeDim yaDa TüNeLDe baŞKa bi çıKıŞ buLamaDım deTaYLı oLaRak yaZaBiLiRmi LüTFeN biLen biRiSi vaRSa şuRaDan çıKıŞı deNeDim deNeDim yaPamaDım bi TüRLü YaRDım pLSsss :(
    zinciri çektin rope bowu aldın.Sonra hemen o odanın üstündeki tahta parçasına ip atıp tırmanıosun kız ve büyücü orda duruo sonra pao-kai gelio büyücüyü öldürüo sen o sırada iple tırmandığın deliğin soluna doğru koşuosun(zati delik köşede kalıo öbür tarafa doğru)sonra kapalı bi alan var orda 3 orc var onları da kesince bi kapı var yüksekte.sen o kapının eşiğine gelip tavana ok atıcan yine tırmanıp kolu çekicen kız gelicek yanına

• quote:

Orjinalden alıntı: moozcan

RARLI OYUNDA PATCH KURULUMU
    arkadaslar bende rarlı oyun var ve yama kurulmuyor. Bunun çözümü işe ben başka bircok oyunda denemiştim, internet cafede oyunları 1 pcye kurduktan sonra rarlayıp kuruyodum diğerlerine. Patch olayı için buyuk ihtimalle registryde install path gibi bir degeri kontrol ediyodur yamayı kurmadan once.

Bunun cozumu ise burda normal olarak rarsız oyunu kurmuş arkadaslardan biri registry de oyunla ilgili kayıtları aratacak ve bunları (tahminen 3-4 yerde cıkar) ve registryden bu kayıtların bulundugu klasore sag tıklayıp VER sececek. ve boylece kaydetmiş olaCak. 2-3 dakikalık bi işlem sadece. Messiah kelimesini aratması yeterli regediti actıktan sonra. bu ufak reg dosyalarını biz kendi bilgisayarımızda calıştırınca oyunun yamalarını kurabilecegiz. yani kısaca

OYUNU NORMAL KURAN ARKADASLARIN YARDIMINI İSTİYORUZ...

Evt arkadaşlar bende bekliyorum.. Lütfen birisi zipleyip upload edebilirmi?

• Arkadaşlar chapter 9 da kaldım gidecek yer yok. Kapıda kilitli. Burda ne yapmam gerekiyor.Kolay anlaşılması için birkaç resim ekliyorum.

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

• oyun bi çırpıda bitti

yanlız sonlarda aldığımız kılıcın karşısında hiç kimse duramıyor söliyeyim
    hard da oynamama rağmen son kılıçla hemen herkesi tek vuruşta alıyordum , kollar bacaklar kelleler havada uçuştu

@Fearless orası tahmin ettiğim yerse ortada tek bir sütun olması lazım, dibindeki toprakta bir taş var sanırım ona tıklıyosun 4-5 ghoul saldırıyor sana onları kesip geldikleri yoldan devam ediyorsun
  • Ortada tek bir sütun var ama taş yok :) Bir kaç resim daha eklemdim daha net anlaşılır herhalde...

Chapter 9 un başı. Lağımdan gidiyorum. Bir çocuk ağlıyor. Yukarı çıkma goblinler herkese saldırıyor filn diyor. Çıkıyorum yukarı bizim adam orda. Mezarlığa gitmek için mercy den yardım almam gerektiğini söylüyor ve goblinlerin saldırısında ölüyor :)

• e tamam kese kese gidicen sagdan sagdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

e tamam kese kese gidicen sagdan sagdan

yıkık bi koprü var orda sanırım ordan atla karşıya
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.