Şimdi Ara

Dark Media Mania 2 _ Yeni yazılım çıktı. Youtube çalışmıyor. ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün dark hd minibox denedim avatar 1080p 3d oynaatmakta çok sıkıntı çekti görüntüde takılmalar var oysaki hddyi USB ile tv ye bağladığımda oldukça akıcı bir görüntü oluyor bu arada media player almamın nedeni LG tvim olması ve DTS desteğinin olmaması acaba media mania 2 nin performansıda mini box gibimidir????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Güncelleme yapında güncelleme yapmasanızda bu özellik düzgün çalışıyor.

Amacım düzgün çalışıp çalışmadığı değil. İstediğiniz her filmi fullscreen izleyebiliyor musunuz? İstisnasız? Bunu öğrenmek istiyorum. Bende ya sığmıyor yada dışarı taşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackalman

Arkadaşlar bugün dark hd minibox denedim avatar 1080p 3d oynaatmakta çok sıkıntı çekti görüntüde takılmalar var oysaki hddyi USB ile tv ye bağladığımda oldukça akıcı bir görüntü oluyor bu arada media player almamın nedeni LG tvim olması ve DTS desteğinin olmaması acaba media mania 2 nin performansıda mini box gibimidir????

Hem elimde 3d filim yok hemde lcd im 3d değil olsa denerdim.
  • dark mini mania ya uygun mudur.
    bu yazılımı dark mini mania da kullanan arkadaş var mı.
  • arkadaşlar bende goldmaster hdm-173 var.bildiğim kadarıyla bu cihazda açık kod kaynaklı.bu yazılımlar bu cihazlarada olurmu yada bu konuda nereden bilgi alablirim.yardımcı olabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Buna uygun bir de 5.1 ses sistemi almam lazım.

Alacağım ses sisteminin optik girişi olmak zorunda mı? Analog olması yeterli mi? En uygun ses sistemi tavsiyeniz nedir? Sesin çok yüksek çıkmasına gerek yok, apartmanda oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranzabal

Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum. Buna uygun bir de 5.1 ses sistemi almam lazım.

Alacağım ses sisteminin optik girişi olmak zorunda mı? Analog olması yeterli mi? En uygun ses sistemi tavsiyeniz nedir? Sesin çok yüksek çıkmasına gerek yok, apartmanda oturuyorum.

5+1 ve üzeri bir ses sistemi alıyorsan mutlaka optik girişi olacak. Olmazsa o ses sisteminden verim alamazsın. Optik şart mümkünse hdmi girişli anfi
  • Hocam merhabalar, tekrardan başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.kutu iceriginin içinde hdmi kablosu var mı? varsa altın kaplama mı , sürümü kaç ve uzunluğu ne kadardir?çok sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

Hocam merhabalar, tekrardan başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.kutu iceriginin içinde hdmi kablosu var mı? varsa altın kaplama mı , sürümü kaç ve uzunluğu ne kadardir?çok sağolun

içinden çıkarn hdmi kablo v1.3 altın kaplama (en azından altın renginde gerçete nedir bilemem)
    Kalın ve kaliteli bir kablo

Dikkat et Dark Media Mania 2 son güncellemeden sonra youtube widgetın da arıza oluştu. Şuan youtube videolarını oynatamıyor. 1 sn arayla hızlı hızlı bir sonraki videoya geçiyor ve bu döngü böyle devam ediyor.
    Bilgin olsun.

Torrent hızını çok beğenmedim. Aslında bu tür cihazların tamamının torrent hızı düşük. En ekonomik olarak netbookumda indirme yapıyorum. Hem utorrente detaylı ayar yaptığım için hızlı indiriyor hemde netbook olduğu için az elektrik yakıyor.

ŞUAN DMM2 DE YOUTUBE ARIZALI ALACAKLARA DUYURULUR. DÜZELİRSE HABER VERİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 5 Ağustos 2011; 14:59:38 >

• ilker bunları yazdığın çok iyi oldu.

ben yukarda da dediğim gibi bilgisayarıma internet ulaştıramıyordum.şimdi salona taşıdım daha da zar oldu internet işi.

ya da kötü bir masaüstü toplaacağım artık ya da netbook olacağım uygun fiyatlısından.teşekkürler

düzeltme : en ucuz netbooklar 500lira civarında seneye YGS-LYS var boşu boşuna almış olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 5 Ağustos 2011; 15:52:48 >
  • Bir arkadaşımda Ezcool var.onun da son zamanlarda youtubu çalışmamaya başlamış.sorun nedir bilen biri varsa anlatsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatanaHero

Bir arkadaşımda Ezcool var.onun da son zamanlarda youtubu çalışmamaya başlamış.sorun nedir bilen biri varsa anlatsın?

Realtek işlemcilerin tamamında Temmuz ayından bu yana bu sorun başlamış
    Akortekin verdiği bilgi; youtube güvenlik için bir dizi filtreleme önlemi almış olabilir.

Umarım en kısa zamanda düzeltirler. Sırf youtube u lcd tv de kullanmak için bu cihazı ethernet girişli aldım. Yoksa daha az öder ethernetsiz alırdım.

Bilgisayarda utorrent hızına alıştıysanız bu cihazların en kralı bile torrenti sizi tatmin etmez. Ez az elektrik sarfiyatı ile hızlı bir torrent için en iyi çözüm 300-600 TL arasında dolaşan netbooklar

Bende 1 senedir samsung n150 var çok memnunum. Haftanın 3-4 günü gece gündüz açık

• arkadaşlar. bende dark mania 2 oynatıcı var. bu oynatıcıda 1-2 sorunum var.
    1-alt yazı ayarları hafızada kalmıyor. sürekli her filmde açmam gerekiyor. nasıl düzeltirim.
    2- fişe takılır takılmaz alet kendiliğinden açılıyor. bunun önüne nasıl geçeriz.

iyi çalışmalar.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Dark Media Mania 2'mi dün aldım. Tabi çocuk gibi sevinçliyim doğal olarak. Cihaz çok iyi gerçekten. SATA diskimi de taktım kopyalama, taşıma gerçekten çok hızlı. Harici HDD'den bile filmleri takılmadan oynatıyor. Widgetlar da tatmin edici.

YouTube ile ilgili sorun olduğu zaten başlıkta belirtilmiş. Aslında accountu açıyorum ve arama yapabiliyorum süper ama oynat dediğinde çıkan sonuçları tek tek dolaşıyor hiçbirini de oynatmıyor. Umarım en kısa sürede sorun düzeltilir.

Dün yaşadığım ilginç bir sorun şu oldu: (Başta söyliyim görüntüler süper, benim sorunum ses ile ilgili)
    bir kaç farklı film denedim ses formatları AAC ve Dolby. Dolby'de hiç sıkıntı yok ancak, AAC formatında arka ses, müzik, efektler ok, ama konuşmalar yok. çok derinden başka bir kanaldan ses geliyormuş gibi.

HDMI çıkış kullanıyorum ve ses ayarlarında da HDMI seçili. AAC'deki bu sorunu yaşayan çözümünü bilen var mıdır?

Herkese Mutlu Seneler! :)

• 6 Aralık 2011 de Hızlıal dan aldığım DARK CINEMANIA XS bozuk çıktı. Site hemen bize geri gönderin dedi ama nedereyse 1 ay oldu hala, serviste işlemi devam ediyormuş...
    Dark Media Player alacaklar bir daha düşünsün.
    Tavsiye isteyenlere; GİDİN BAŞKA MARKA ALIN derim. Bunun servisi ve satış sonrası hizmetleri fos çıktı. Paramla rezil oldum anlayacağınız.
  • Merhabalar ben Dark Media Mania 2 alalı 3 ay oldu şimdi Versiyon 9.10 u yükledim ve hem altyazı sorunu hem de youtube sorunu kalmadı güzel çalışıyor.

bilgisayardan indirdiğim dosyaları kablosuz üzerinden kopyalıyorum şimdilik bir problemim yok bide şu hdd fiyatları dolar ile tavan yapmasaydı 2tb çakacaktım ama biraz bekleyecek şimdilik 1.5 tb ile idare ediyoruz.

Beklentim olarak resim, video ve müzik dosyaları dışındaki e-book özelliği getirmeleri ve saçma sapan japonca çince Widgetlar değil de daha bize yönelik facebook vb siteleri kullanabileceğimiz eklentiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydintap

arkadaşlar. bende dark mania 2 oynatıcı var. bu oynatıcıda 1-2 sorunum var.
    1-alt yazı ayarları hafızada kalmıyor. sürekli her filmde açmam gerekiyor. nasıl düzeltirim.
    2- fişe takılır takılmaz alet kendiliğinden açılıyor. bunun önüne nasıl geçeriz.

iyi çalışmalar.

Ne yazık ki, beni de çok sinir eden bu sorunları yeni bir yazılım çıkmadıkça çözemeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden Alıntı : Ilker _xxx
    Torrent sorunsuz indiriyor. Ağ bağlantılarından cihazın içindeki harddiskime ulaşıyorum ve istediğim klasörlerde dolaşıp işlem yapabiliyorum. Daha anlatmakla bitiremem çok fazla özelliği var. Ha altyazılar gayet okunaklı

Sayın Ilker_xxx
    Ben de Dark Mania 2 aldım.
    Icıne hard disk taktım ama formatlayamıyorum.
    ayrıca siz PC nizden rahatca DM harddiki icine girip dosyaları gorebildiğinizi, networten dosya atabildiğiniz vs soylediniz.
    Cihazın kulavuzu olmasaydaı daha iyi olacak kadar yetersiz.
    PC de NM hard diski uzerindeki dosyalarımı nasıl gorebilrim. PCm de olan dosyaları DM ye ağ uzerinde nasıl atabilirim.
    cihaz hakkında dokumantqasyon nasıl bulabiliriz. Akortek forumu katamış, telefonla da ulaşılamıyor.
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominatrix -- 5 Ocak 2012; 17:24:34 >
  • Arkadaşlar dark mini hd box ürünüm var. 3D altyazılarda sorun yaşıyorum. Sizde durum nasıl acaba?
  • Selamlar

cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum genel olarak memnunum ama birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim

1) cihazın kablosuz ağ bağlantısı ayarlarını nasıl yapabilirim birkaç gündür uğraşıyorum ama kablosuz ağ bağlantısı menüsünde NOT AP FOUND yazısı çıkıyo DARK RANGE MAX wireless adaptörüm var ama işin içinden çıkamadım bir türlü yardım ederseniz cok mutlu olacağım.laptopumdaki filmleri ve resimleri kablosuz ağ yoluyla dmm2 den nasıl görebilirim?
    2)torrent özelliğini nasıl kullanabilirim cihazın menüsünde böyle bi şeye denk gelmedim.kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.