Şimdi Ara

--->DarK_KnighT MoD<---[YeNi ReSiMLeR eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle slm arkadaşlar uzun bi süredir moda merak sardım bişiler yapmaya çalışıyorum bu daha yapacağım ilk mod daha önce bi topic açmış yorumlarınızı değerlendirmiştim
    şimdi geçelim yaptığım ve yapacağım işlemlere
    arkadaşlar kasama 1 ay öncesinde 2 tane ışıklı fan alarak başlamıştım bu işe onlardan birisinin ledleri patladı birisi hala çalışıyor
    geçen hafta biriktirdiğim parayla gidip 1 çift sese duyarlı uv neon aldım ve bunu dışardan 12 v luk bi adaptörle besleyip kasama taktım.babam sürekli işi ertelediği için daha plexi kesilmedi fakat yarın için söz verdi kestiricekmiş.Birde uv boya alıcam 2 tane birisi turuncu diğeri fıstık yeşili olucak onları aldıktan sonra
    bahçe hortumu ve şu serum borusu oluyo ya ince onlardan alıp uv boya ile boyayıp kabloları topluycam şu ana kadar yaptıklarım bunlar isterseniz kasamın resimlerini koyuyum

bu kasanın ön tarafı burdaki 8cm lik deliklerdeki metal fan grilleri kesip fanı direk ortaya çıkardım param kalmadığı için diğer ledli fanı alamadım şimdilik 1 tane takılı ve bu deliğin önüne plexi kesilcek 8.5x15 olucak 6 cmlik 2 tane delik açılcak plexiye resim bu :

buda can sıkıntısından yapmış olduğum kağıt üzerine fosforlu kalemle boyanmış (uv duyarlı) nos stickeri

buda kasamın şimdilik dıştan görünümü tabanı ölesine pembe kartonla kaplamıştım

benden bu kadar dewamı haftaya pembe dizi gidi olucak ama olsun
    olumlu yada olumsuz yorumlarınıza açığım bu daha bi başlangıç elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıcam herkese ii forumlar ii modlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Mæ® -- 26 Nisan 2007; 20:15:19 >

• genelde resimler küçük olduğu için birşey anlayamam ama sende resimler büyük olduğu için anlayamadım
  • Resimleri foruma upload etmeden evvel boyutlarını küçültsen çok iyi olur..
  • arkadaşlar biraz bekleyin topicte yazıları okuyana kadar küçülüyor boyutları
  • güncel
  • Kabloları toplasan diyorum

Not: UV Neonları bana sat, hiçbiyerde bulamıom
  • ewt arkadaşlar dün aldğım uv boyalar ile fanlarımı ve yeni aldığım 2 adet ıde kablosunu boyadım boyalar akçalı
    son halini koyuyum kasanın yarın vaktim olursa powerın kablolarını toplayıp aldığım uv boyalar ile boyucam
    resimler:

işte bu kablolar flaster bantla toplanıp güzelce uv boya ile boyanıcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • power supply daki NOS çok şık olmamış.
    kabloları begendim
  • Ya benim ekran küçük, ya da senin resimler çok büyük..Dolayısı ile doğru dürüst birşey göremedim...
  • psu kablolarını toplamanı merek ettim şimdi bende toplıyacam.. güzel gidiyo
  • Flaster 'le toplamaktansa ve uvle boyamaktansa 14 ytl ye 5 mt uv kablo toplayıcı var daha şık olur ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyR!sTaTe

Flaster 'le toplamaktansa ve uvle boyamaktansa 14 ytl ye 5 mt uv kablo toplayıcı var daha şık olur ;)

Nerde var kardeş hemen çabuk söyle
  • Valla araban olsa kasana baktığın kadar bakmassın napmışın kanka öle yav süper olmuş
  • zaten bu bir hoby haline geldi. Araba nasıl modifiye ediliyor bunun çılgını çok varsa bilgisayar kasalarınında modifiyesi artık hoby haline geldi. Bunlarında hatırı sayılır çılgın (kimse yanlış anlamasın yaratıcılığı çok iyi) kişiler var. Bundan 5-6 sene sonra kasa modifiyeleri için sergilenecek etkinliklerin olması kaçınılmaz. Şimdi bile istek ve söylentiler ortada dolaşıyor.
    Bu arada şu uv kablo toplama kiti nerede 14 ytl?
  • arkadaşlar yorumlarınız için çok tşk ederim hepinize
    wala elimizden geldiğince yapıyoruz bişiler daha bunlar ilk aşamalar plexi kesimde o felan bitsin daha çok uğraşıcam kasayla bu haftasınu eğer işim olmassa bizim bi abiyle kasanın içini uv turuncu boya ile güzelce boyuycaz ozman daha güsel parlıycak içi felan işte benden bu kadar yorum yapan arkadaşlara tekrar tşk ederim hepinize ii forumlar ii modlar
  • arkadaşım resimler çook byğk konu acılana kadar......... mod'a devam...
  • Güzel olmuş ellerine sağlık ama bu resimler çok büyük keşke küçültseydin yaf
  • Resimleri çekerken biraz daha özen göstermelisin.Bulanık çıkmış resimler.Cep tel ile çekmişsin belli.Telefon bir yere sabitleyerek çekmeye çalış yada telefonu iki elinle tut ve kollarını dirseklerden açarak çek.Titreşimi minimuma indirirsin böylece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Resimleri çekerken biraz daha özen göstermelisin.Bulanık çıkmış resimler.Cep tel ile çekmişsin belli.Telefon bir yere sabitleyerek çekmeye çalış yada telefonu iki elinle tut ve kollarını dirseklerden açarak çek.Titreşimi minimuma indirirsin böylece.

wala kardeş doru sölüyosun D900 le çektim resimleri boyutlarını ayarlamadan çektim bide biraz bekleyince düzeliyorda bundan sonraki fotolarda daha dikkatli olurum

• herkese tekrar merhaba arkadaşlar kasamı modlamaya başlamıştım 2 hafta önce artık bişiler yapmaya çalıştım bi bakın resimleri koyuyorum inş. beğenirsiniz gelecek hafta işim çıkmazsa kasayı söküp içini boyucam.
    fotolar bunlar:
    dün akşam babamla birlikte psu yu boyadık akçalı florasan kırmızı ile kendisini sarı ilede kabloları boyadık kabloları eczaneden aldığım flaster bantla topladım sizce nasıl olmuş ortalıktaki kötü görüntü yoq oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Mæ® -- 29 Nisan 2007; 14:58:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.