Şimdi Ara

Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization

    OYUN HAKKINDA


    Dark Fracture, 2021 senesinde erken erişimden çıkmayı hedefleyen, birinci bakış açısına sahip bağımsız bir psikolojik korku oyunudur.


    Dark Fracture Prologue, ana oyunun birinci şahıs açısından oynanan giriş bölümüdür. Oyunun başından sonuna kadar oyuncular ana karakterin iç kaosu ile yüzleşecek, gerçek hayat ile hayal dünyası arasındaki duvarlar çökerken etraflarındaki dünyanın değiştiğine şahit olacaklar.



    Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization
    Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization

    HİKAYE


    Dark Fracture 90'ların sonunda, Amerika'nın kırsal alanlarındaki tenha bir ormanlık alanda geçiyor. Geçmişi kendisine acı veren ve huzuru sadece gününü kolaylaştıran ilaçlarda bulan Edward'ın kontrolünü ele alıyorsunuz. Edward, ıssızlığın ortasında yaşadığı için nükseden kişisel problemleri ile zor bela baş eden biridir. Her gününe bir görev bilinciyle ve mutluymuş gibi uyanır. Günlük rutini Edward'ın sırtını dayadığı tek destek gibi dursa da derinlerde bir yerde felaketler yavaş yavaş kaynamaktadır...


    Bir gece, insanın içini ürperten gece mesaisinde çalışırken meydana gelen bir dizi rahatsız edici hadiseler Edward'ı gerçek hayat üzerindeki kontrolünden hiç olmadığı kadar uzaklaştırır. Dünyasının yapısı çözülüp bükülürken, son birkaç yıl ona yuva olan evi ayaklarının altından çekiliyormuş gibi gözükür Edward'ın gözüne. Kaderin acımasız eli onu bir kez daha evini karanlıklara boğabilecek bir tehdit olan felakete doğru iteklemektedir.


    Zihni ona oyun mu oynuyordu yoksa gerçekten karanlıklar içinden çıkagelen bir pençe Edward'ı ayaklarından sürükleyip onu derinlere çekmekle mi tehdit ediyordu? Bu meseleyi çözme konusunda sana güveniyoruz. Yapacağın seçimler bu korkunç hikayeyi şekillendirecek. H.R. Giger gibi yazarların ellerinden çıkan eserlerden esinlenerek oluşturulan korkunun egemen olduğu bir dünya ile ceset inceleme tesisinden çıkagelen acımasız bir dünyanın arasında mahsur durumdasın. Dark Fracture'ın bu iki katlı kabusunda hayatta kalmaya çalış!


    Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization
    Dark Fracture: Prologue Resmi Türkçe Dil Desteği! ~Plus Localization



    ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER


    Fotorealist Grafikler: Ceset inceleme tesisinin zengin ve kapsamlı mekanları ile H.R. Giger ve Beksinski gibi yazarlardan esinlenerek oluşturulan korku dolu evrenleri keşfet.


    Envanter Sistemi: İlerlemene yardımcı olması için önemli eşyaları bul ve envanterin aracılığıyla onları kullan.


    Fiziksel Nesneler: Oyun içinde toplanabilen ve taşınabilen nesneler sayesinde bulmacaları çöz.


    Akıl Sağlığı Barı: Hayatta kalmanın ana faktörü akıl sağlığın. Oyun boyunca karışılacağın paranormal olaylar seni ilerlemen alıkoymaya çalışacak. Akıl sağlığınızı korumak sizin elinizde!


    Kısıtlı Işık Kaynakları: Çevreyi keşfederken yönünüzü belirlemek için kısıtlı bir ışık kaynağınız olacak. Kaynaklarınız tükenebileceğini unutmayın. Işığı akıllıca kullanın.


    İki Elinizi Birden Kullanın: Aynı anda iki eşyayı tutup kullanmak durumsal problemleri çözmek için sizlere araçların kullanımı konusunda stratejiler geliştirme şansı sunacak.


    Yordamsal Oluşturulmuş Olaylar: Her bir bölüm yeniden başlatıldığında rastgele şekilde konuşlandırılmış nesnelere ek olarak paranormal olay sekansları da farklı şekillerde karşınıza çıkacak.


    Karar Verme Sizin Elinizde: Oyunda vereceğiniz kararlar hem olay örgüsüne hem de hikayenin finaline etki edecek. Sisteme boyun mu eğeceksiniz yoksa karşı mı çıkacaksınız? Akıllıca bir seçim yapın!



    Yapımcılığını ve yayımcılığını Twisted II Studios'un üstlendiği Dark Fracture: Prologue 25 Ağustos 2020 tarihinde Steam üzerinden herkese ÜCRETSİZ olarak çıkışını gerçekleştirdi. Pek yakın zamanda da Plus Localization farkıyla Türkçe dil desteğine de kavuşacak. Ana oyunun çıkış tarihi 2021-2022 seneleri içerisinde planlanmakta. Şayet giriş bölümünü deneyimlemek ve ana oyunu istek listenize atmak isterseniz aşağıdaki Steam linkine tıklayabilirsiniz.


    Steam Linki: https://store.steampowered.com/app/1389160/Dark_Fracture_Prologue/


    Plus Localization








  • Elinize sağlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık

  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama demosunda tr dil desteği göremedim. Ayarlarda zaten dil seçimi vs yapılamıyor şu anda. Anca oyun çıkınca sanırım artık :)

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.