Bildirim
Dark evopad r8020 vs r9720
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
r8020 8 inç ve ekranı ips değil diğer model 9.7 inç ips ekran ve 8000 mhz bataryası var game pad destekliyorlar diye biliyorum diğer özellikleri hemen hemen aynı tavsiyem kullanım alanına göre değişir illa ikisinden birini alacaksan 8020 nin taşıması kolay olur. evde kullancam dersen 9720 yi almalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kamil_3545
r8020 8 inç ve ekranı ips değil diğer model 9.7 inç ips ekran ve 8000 mhz bataryası var game pad destekliyorlar diye biliyorum diğer özellikleri hemen hemen aynı tavsiyem kullanım alanına göre değişir illa ikisinden birini alacaksan 8020 nin taşıması kolay olur. evde kullancam dersen 9720 yi almalısın.
Dark EvoPad R8020 şarjı ne kadar gider ısınma sorunu olur mu ? rom root destegi nasıldır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_7888
quote:
Orijinalden alıntı: kamil_3545
r8020 8 inç ve ekranı ips değil diğer model 9.7 inç ips ekran ve 8000 mhz bataryası var game pad destekliyorlar diye biliyorum diğer özellikleri hemen hemen aynı tavsiyem kullanım alanına göre değişir illa ikisinden birini alacaksan 8020 nin taşıması kolay olur. evde kullancam dersen 9720 yi almalısın.
Dark EvoPad R8020 şarjı ne kadar gider ısınma sorunu olur mu ? rom root destegi nasıldır ?
kullanıcısı değilim kağıt üzerindeki değerlere bakarak yardımcı olabilirim size tavsiyem kullanıcı incelemelerine bakmanız olur ama 5000 batarya değeri gayet iyi görünüyor. -
benim bugün elime geçti. ürün sağlam bir his veriyor. ekranı güzel usb bellek sorunsuz bağlanıyor direk bağlanıyor zaten ara aparat yok. sesi orta kalite kamera oda orta sayılır. şarjı %100 dü eve getirdim oyun internet hiç durmadı 5 saati geçti tahminime göre %15 kaldı şuan. ilk şarja göre çok iyi bence. oyunlarda sıkıntı yok uygulamalardada. açmadığı veya takıldığı oyun olmadı. 25 tane oyun yükledim. cihaz f/p olarak 10/8.5 hakediyor bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Baveran
benim bugün elime geçti. ürün sağlam bir his veriyor. ekranı güzel usb bellek sorunsuz bağlanıyor direk bağlanıyor zaten ara aparat yok. sesi orta kalite kamera oda orta sayılır. şarjı %100 dü eve getirdim oyun internet hiç durmadı 5 saati geçti tahminime göre %15 kaldı şuan. ilk şarja göre çok iyi bence. oyunlarda sıkıntı yok uygulamalardada. açmadığı veya takıldığı oyun olmadı. 25 tane oyun yükledim. cihaz f/p olarak 10/8.5 hakediyor bence
wifi çekimi ve nette sörf hızı nasıldır acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X