Yaklaşık iki yıl önce dark evobox ürünü aldım memnun kaldım. Daha sonra 650tl ye dark evo p60 aldım ondanda memnun kaldım. Bir süre sonra ekranı kırıldı teknik servise gönderdim 180yl karşılığında ekranı değiştirdiler ikince kez ekran kırıldı 205tl ye değiştirdiler memnuniyetim neticesinde 450tl dark evo p55 aldım bir süre sonra ana hoparlör patladı teknik servise göndermeden telefoncuya gösterdim demir tozu kaçmış normaldir arıza yapması dedi ve ana hoparlörü telefoncuya değiştirdim… Bu arada p60 tekrar ekranı kırıldı p55 in ise ana hoparlör ve kulaklık hoparlörü ses gelip gitmeye cızırdamaya başladı bende içini açıp hoparlörü demir tozundan temizledim hoparlör düzeldi fakat ekran görüntüsü gitti ikisini birden teknik servise gönderdim buraya kadar her şey normal. Teknik servis iki sininde ekranının değişeceğini söyleyip p55 ten 375tl p60 tan 405tl talep etti… Ben ürünümüzden mağdur olmuşsunuz diyerek kolaylık yapmalarını beklerken onlar fırsatçılık yaparak bize mahkumsun havalarına girdiler… Niçin bu kadar yüksek fiyat çıkıyor deyince dolar yükseldi bahanesine yatıyorlar. 650tl sattıkları p60 şu an 550tl. 550tl sattıkları p55 şu an 450tl telefonun fiyatı düşerken ekranın fiyatı iki katına çıkıyor
hocam ne yapmışsınız maşallah siz. bir telefona o kadar para yatırılir mi. ekran paralarıyla çok rahat Çin telefonu alırdınız. yazık yani, daha fazla harcamadan değiştirin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar P55 lcd ekran çin muadilini bilen var mı? Ekran kırıldı. Çok pahalı olduğu için servise vermedim. Ekranı uygun nerden bulabileceğimi bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Yada elinde ekranı sağlam arızalı P55 olan var mı?