Şimdi Ara

Dark (2017-2020) | Netflix (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
27
Favori
77.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi sezon ve hangi bölümdeyseniz, ona göre seçip soy ağacına bakabilirsiniz.

darknetflix.io
    HER SON ASLINDA BİR BAŞLANGIÇTIR
    https://darknetflix.io/tr

Bu linkte de ilk 2 sezon için kim kimdir anlatıyordu. Ben 3.sezonu izlerken isimler de takıldığım zaman bakıyordum.

Onedio
    Kimin Kim Olduğunu Asla Anlayamadan İzlediğimiz Dizi Dark’taki Karakterleri Sizin İçin Tek Tek Anlatıyoruz!
    https://onedio.com/haber/kimin-kim-oldugunu-asla-anlayamadan-izledigimiz-dizi-dark-taki-karakterleri-sizin-icin-tek-tek-anlatiyoruz-878863

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 2 Temmuz 2020; 18:51:58 >

• Final bölümde Jonas ve Martha'nın arabayı durdurması ve yapılan konuşmalar çok güzeldi

Yemek masasında da Ulrich'in olmaması bir burukluk hissettirdi

Bu kadar karmaşıklaşan 3.sezonu iyi bitirdiklerini düşünüyorum güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 2 Temmuz 2020; 18:57:39 >
  • Mükemmel bir finaldi, bazı ufak detaylar dışında her şeyi çok iyi özetlemişler. Açık ara izlediğim en iyi dizi oldu böylece.
  • Final sezonundan sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirim.. Böle dolu dolu en ufak boşluk olmayan, her anı beyin coşturan ve gerek senaryo gerek oyuncuların yetenekleri falan derken müthiş bi şaheserdi..

• O final sahnesi olmamış. Herşey evlilik yıldönümü partisinden başlasa Jonas ve Martha birbirlerine aşık aşık bakınca bitse daha iyi olurdu. Diğer karakterlere noldu kim yaşıyor kim varolmadı gösterseydiler bari. Şimdi ben muallakta kaldım. Jonas daha doğmamış. Ulrich yok piyasada o zaman Martha da doğmamış. Magnus, mikkel filan da yok. Eee oğlum dizinin ana konusu zaten mikkel i geri getirmekti mikkelsiz bitecekse o kadar bölümün ne anlamı kaldı. Katherine kimle evlendi, masada göremedim. Tek gözlü adam ne alaka hannah ile nereden tanışmış, gözüne nolmuş filan ucu açık bitti. Final bölümü sonuna kadar güzeldi ama son sahne tatmin etmedi beni. İlk sezon çok iyiydi bence ama 2 ve 3.sezon adam ve eva işin içine girince çorba oldu. İlk sezon dizinin ana karakterleri Jonas, ulrich, charlotte, noah filanken 2 ve 3.sezonda başta Martha olmak üzere, claudia, adam, eva ya filan kayması beni rahatsız etti. Bu Martha daha ilk bölümden bartosh la sevgiliyken birden Havva ya çevirdiler kızı. Hiç ısınamadım kıza. Ayrıca şu bilim adamının oğlunun karısı dizideki en güzel kızdı başrol oynayacak kızı yan rolde harcamışlar. Bir de bu kayıp çocukların bağlandığı makine filan ne ayaktı hiç hatırlamıyorum elizabethin sevgilisi yasin vardı kayıp Türk onu da hiç görmedik kızı noah kaptı ya la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 3 Temmuz 2020; 1:46:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

O final sahnesi olmamış. Herşey evlilik yıldönümü partisinden başlasa Jonas ve Martha birbirlerine aşık aşık bakınca bitse daha iyi olurdu. Diğer karakterlere noldu kim yaşıyor kim varolmadı gösterseydiler bari. Şimdi ben muallakta kaldım. Jonas daha doğmamış. Ulrich yok piyasada o zaman Martha da doğmamış. Magnus, mikkel filan da yok. Eee oğlum dizinin ana konusu zaten mikkel i geri getirmekti mikkelsiz bitecekse o kadar bölümün ne anlamı kaldı. Katherine kimle evlendi, masada göremedim. Tek gözlü adam ne alaka hannah ile nereden tanışmış, gözüne nolmuş filan ucu açık bitti. Final bölümü sonuna kadar güzeldi ama son sahne tatmin etmedi beni. İlk sezon çok iyiydi bence ama 2 ve 3.sezon adam ve eva işin içine girince çorba oldu. İlk sezon dizinin ana karakterleri Jonas, ulrich, charlotte, noah filanken 2 ve 3.sezonda başta Martha olmak üzere, claudia, adam, eva ya filan kayması beni rahatsız etti. Bu Martha daha ilk bölümden bartosh la sevgiliyken birden Havva ya çevirdiler kızı. Hiç ısınamadım kıza. Ayrıca şu bilim adamının oğlunun karısı dizideki en güzel kızdı başrol oynayacak kızı yan rolde harcamışlar. Bir de bu kayıp çocukların bağlandığı makine filan ne ayaktı hiç hatırlamıyorum elizabethin sevgilisi yasin vardı kayıp Türk onu da hiç görmedik kızı noah kaptı ya la.
    Tanhaus bildiklerimiz damla bilmediklerimiz okyanus derken bundan bahsediyormuş galiba hocam sen bir damla bile diziyi anlamamışsın ya da yorum parodi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bremen Bv-244 kullanıcısına yanıt

Yok parodi değil 3 sezon beyin yakıp düzgün bir final bölümü de yapmışken finalde öyle masada akşam yemeğiyle bitirilmez insan bir dünyayı gösterir kim nerede napıyor illa forum forum dolaşıp teori mi okuyalım bari Jonas ile Martha yı görseydik. En gereksizleri toplamışlar masaya. Ben beğenmedim valla o son sahneyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 3 Temmuz 2020; 1:53:2 >

• Dark (2017-2020) | Netflix
    Hayır yanlışınız var torunu öldü dememiz için cesedi bulmamız gerekir. Buraya pek değinmediler ama tanhaus un babaannesinin adı aynı ve kendisi aynı saati taşımakta ayrıca en sevdiği oyun ariadne bence bunlar tesadüf değil ama yeterli done yok elimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Temmuz 2020; 2:3:53 >

• yorum okumama gerek yok zaten Martha ve Jonas hiç var olmadılar ki toz oldular daha nolsun bundan dolayı da bu nesilden gelen aile hiç var olmadı. bknz:Nielsen ailesi. Eğer hiç zaman yolculuğu olmasaydı bartosz zamanda geri gitmezdi ve agnes doğmazdı bununla beraber oluşan tüm paradokslarda başlamadan ortadan kalktı geriye o masadakiler dışında pek kimse kalmadı 😂 tek gözlü adamın gözü bir gizem değil muhtemelen çok normal bir şey başına geldi ama biz hala gizem aradığımız için bize orası bu sefer ne çıkacak acaba dedirtti . Bu evren paradoks dahil olmayanların evreni işin özü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 3 Temmuz 2020; 2:23:22 >
  • Umduğum gibi beklentilerimi karşıladı.

• bilim kurgu diye atladık bakalım neler olacak. şimdiye kadar gördüğüm günümüz kaygıları

1. her şeye küfürlü tepki, biten süte bile.
    2. konusunu aşmış yatak sahnesi
  • dizi bitti tadında bıraktılar güzelde bitti sanırım tam idrak edemedim şuan ama en azından ilk yorumum şu konuda bir şeyler anlatılmalıydı ...

şimdi tamam döngüye saplanmadı senaryo bize bir başlangıç evreni sundu ki bu tip döngülerden çıkmanın tek yolu da paralele evrenlerdi zaten, ana evrenimizi ve olay başlangıcını da öğrenmiş olduk yalnız biz bu olay başlangıcından diğer evrenler nasıl evrildi hiç anlayamadık

bizim çılgın prof çocuklarını geri getirmek için zaman makinesi yapıyor tamam makinede evrenleri bölüyor falan ama o geçitten ilk geri gidip olayları ateşleyen kimdi mesela, geçidin bir kısımı yapılmıştı makine ateşlenmeden o kapıyı kim yapmıştı mesela zaman makinesi çalıştı mı bizim doktor geri gitti mi yada tam olaylar nasıl başladı yinede anlayamadık maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Temmuz 2020; 15:15:40 >

• Harika başladı, harika bitti. Bu sezonla ilgili tek eleştirim Claudianın ana evren olayını nasıl keşfettiğini biraz geçiştirmeleri oldu.Kısa bir sahneyle onu da gösterselerdi daha iyi olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pertev13 -- 3 Temmuz 2020; 23:24:47 >
  • Mükemmel bir finaldi. Cevaplanmayan hiçbir şey kalmadı diye düşünüyorum. Bu kadar güzel biten ve bu kadar iyi olan nadir dizilerden biri oldu.
  • İşte böyle dizilerin hastasıyız be kardeşim. Mükemmel başladı ve mükemmel bitti. Çok korkmuştum diğer diziler gibi bunuda boş yere uzatıp dizinin içine edecekler diye, iyi ki öyle birşey yapmadılar.Martha ile Jonas çok yakışıyordu be dizi her yönüyle harikaydı özellikle cast seçimleri cuk diye oturmuş. Şunu da yazmadan geçmeyeyim ;

Bildiklerimiz bir damla, bilmediklerimiz ise bir okyanus.
  • Dizi gerçekten muhteşem başladı muhteşem bitti. Fringe ile birlikte benim açımdan gelmiş geçmiş en iyi dizi oldu.

• İlk 2 sezonu izledim ama unuttuğum çok şey var.
    Bu son sezona henüz başlamadım. Hatırladığım kadarıyla zaten karışık bir diziydi.
    Bu son sezonun başında özet var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

İlk 2 sezonu izledim ama unuttuğum çok şey var.
    Bu son sezona henüz başlamadım. Hatırladığım kadarıyla zaten karışık bir diziydi.
    Bu son sezonun başında özet var mı ?
    Youtube da 10-12 dakikalik videolar var 2 sezon icin de Turkce veya yabanci dil.

• Wow.

Paralel evren(ler) - Zamanda yolculuk - Döngü

Bu konuda senaryoda sıçmayan, minimal mantık hatasıyla ilerleyen, izleyiciyi tatmin eden dünyada ilk dizidir sanırım. Ne fringe, ne lost sonlara doğru senaristler error 404 hatası verirken, darkın senaristini ayakta alkışlarım. Tarihe geçen bir dizi oldu, izlediğimiz için şanslıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Darkta en sevdiğim şey muhtemelen senarist 3 sezonu en baştan tasarladı ve senaryoyu öyle yazmaya başladı ilk sezon yazıp dizi tutunca devam edelim 3.sezon mu olacak
    yap bir paralel evren
    falan diye anlık gelişen bir senaryo değilde ilk baştan beri böyle kurgulanmış bir senaryo var ortada böyle olunca çok iyi bir iş ortaya çıkıyor
    Aynen bende bunu diyecektim. Diğer dizilere bakarsanız aynı konuyla ilgili, senaryo sonradan işlenmiş, sıçıp batırılmış ve para uğruna daha kötü sonlar yazılmıştı. Dark tamamen baştan aşağı çekilmeden herşeyi belli olan bi hikaye. Müthiş gerçekten. Herşey bağlantılı, 1. sezon 1. bölümdeki hikaye, 3. sezon finalinden zaten belliymiş.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.