Şimdi Ara

Dariusa karşı topta ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Topta beni çok sıkıştırıyor Darius,öyle ki minion dahi alamıyorum.Zaten q skilinin dolma süresi 5 sn civarı,5 sn de bir minionlardan herhangi biri zaten benim alabileceğim hp ye düşüyor.Yani her yaklaştığımda o q skilini vurabiliyor ve çok da hasar veriyor.Eğer birazcık daha üstün konumda olursa yine e skiliyle çekiyor beni kendine yine q-w vuruyor ve yine epey hasar veriyor genelde ölüyorum ya da ölmek üzere bir halde geri gitmek üzere kuleye doğru koşuyorum neredeyse.Sonuç olarak topta 10 minion bile zor alıyorum topta Darius olunca,fakat o bolca minion alıyor.Ne yapmalıyım?

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Gnar gnar gnar ve butun ranged solotop herros

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif oynayacaksın pasif kalırsan lane i zaten vermez sana minyonu almaya gidiyormus gibi ustune git ama q rangeine girme adam muhtemelen refleks olarak q basıcaktır bırak bosa gitsin mana konusunda sıkıntılı bir şampiyon sana 5snde bir q basıyorsa zaten manası surekli bitiyordur baktın manası az ustune git kaçacaktır veya dalacaktır manası olmadığını farketmeden
  • Yapacağın şey çok basit. Dari karşısında düZgün seçim. Dari bir spartalı değil. Panth mesela manayı harcamazsa alamayacağı adam yok solo da. Ama dari öyle değil. Ben udyr ile w r açıp atlıyorum 2 levelde. Doranı var diye kesecek zannediyor. Kalkan ile başla bence. Sonra combosunun bi hareketinden kaçtın mı tamamdır. Eşit şekilde değilde başta dikkat edip ezmen gerekir. Aynı anda 6 olsanız artık çok geç. Teq yeme zamanı geldi.

• Gnaaaaar. E ni kullanma çekilene kadar q skilin cd den cıkmasın. mümkün olduğunca w yu patlat ultili pasif combon olmadıkça da vs girme ( tabii dürte dürte canını azaltınca girebilirsin bariz bi üstünlük olduğunda) bol pot ve tp al üsttei arkadaşın dediği gibi fake atarak skillerini harcat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcane Mastery -- 9 Mart 2015; 8:12:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    10 yıl önce açıldı
    gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tank isen direk warmog kasabilirsin. Ya da gnar alip frozen mallet rushlayip deli edebilirsin. Darius ve olaf gibi yüksek true damage olan bütün sampiyonlara karsi hp item almak en mantiklisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok top lane oynamam ama bence mundo iyi bir seçim olabilir q ile minyon yaparsın 6 leveldeki o hayvani hasarından da kurtulabilirsin.onun haricinde uzakçı şampiyonlara yönel uzaktan farmını al ve dari 6 lvl olmadan ormancından baskın iste

"Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır. Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır."
  • cho al parçala.
  • Liss al sürekli harasla e ile çekerse w ile stunla ben hic becerenedim ama ulti atarken kendi ultine kendi ustunde kullanbilirsen cok iyi Olur hatta sirf harasliyaeak afk biraktigim ddarius olmistu

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi
    SAMCRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlianil

Hocam çok top lane oynamam ama bence mundo iyi bir seçim olabilir q ile minyon yaparsın 6 leveldeki o hayvani hasarından da kurtulabilirsin.onun haricinde uzakçı şampiyonlara yönel uzaktan farmını al ve dari 6 lvl olmadan ormancından baskın iste

Yürek yedin herhalde darius a mundo aldığına göre.

Soruya gelicek olursak :

Dariusa en iyi jayce gider q~e~q~e dürte dürte erit .darius ta can yenilemeye dair bi olgu yok. Eğer canı senden az ise kule altından çıkmaya yeltenmez. Jayce darius karşı en iyi seçim.

Tecrübe edinerek öğrendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlianil

Hocam çok top lane oynamam ama bence mundo iyi bir seçim olabilir q ile minyon yaparsın 6 leveldeki o hayvani hasarından da kurtulabilirsin.onun haricinde uzakçı şampiyonlara yönel uzaktan farmını al ve dari 6 lvl olmadan ormancından baskın iste

Yürek yedin herhalde darius a mundo aldığına göre.

Soruya gelicek olursak :

Dariusa en iyi jayce gider q~e~q~e dürte dürte erit .darius ta can yenilemeye dair bi olgu yok. Eğer canı senden az ise kule altından çıkmaya yeltenmez. Jayce darius karşı en iyi seçim.

Tecrübe edinerek öğrendim.

Hocam dediğim gibi top oyuncusu değilim ama karşıma darius aldıklarında mundo ile rahatça lane i kazanıyorumayrıca jayce seçimi de çok mantıklı adam seni çekse bile adama bi koyarsın gerisin geri

• Gnar al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 9 Mart 2015; 16:11:02 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.