Şimdi Ara

Darboğaz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bundan çok öncesinde zotac gtx 780 ti oc ekran kartı almış bulunmaktayım,
    öncesinde i5 2500k işlemci ile bu kartı uzun süre kullandım ve darboğaz yaptığını farkettim her türlü çözümü denedikten sonra düzeltemeyince gidip yeni işlemci almak zorunda kaldım i7 3770 aldım ve taktım, pc yi formatladım tertemiz kullanayım diye fakat hala darboğaz yaşamaktayım gpu kullanımı %60 civarında hep
    Tam sistem özellikleri
    Corsair vengeance 1600 mhz 8 gb cl9 ram
    zotac gtx 780 ti oc gpu
    intel i7 3770 cpu
    asus p8h77-v le anakart
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purivier -- 7 Ekim 2015; 13:32:26 >

• Bence Aceleci davranmissin cpu degistirerek sorun ekran karti guç ve kullanim profilleri gibi

Hangi yazilim-oyun sana bu orani veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Ekim 2015; 14:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci yeterince güçlü.Darboğaz olmaması gerekiyor.Oyunlarda V Sync kapat ve bilgisayarı yüksek performans moduna al.Driver güncellemesi yapmak ve farklı oyunlarda durumu izlemek faydalı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpu kullanımı kaç peki yazmamışsın.
  • arkadaşlar 1 senelik uğraşmanın ardından bu konuyu açtıktan sonra çözdüm problemi ekran kartını pci 2.0 slotundan 3.0 slotuna taktım şuan hiçbir sıkıntısı kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.