Öncelikle merhaba beyler :) Birkaç saat önce internetten Msi Gtx 750 Ti Twin Frozer Gaming Ekran kartını sipariş ettim.Bütçem sıkıntılı olduğu için sadece ekran kartını aldım.İşlemciyi de mecbur kalmadıkça almak istemiyorum açıkcası.Sistem şu:
-350 W Kasayla gelen PSU -Msi Gtx 750 Ti Ekran Kartı -Gskill 4 GB 1333 Mhz Cl9 Ram -Amd x2 240 İşlemci -ASUS M5A78L-M LX3 Anakart
Csgo da fps sıkıntısı çıkarır mı ya da Fifa 16 da? Gta V gibi yüksek oyunlarda sıkıntı çıkarır büyük ihtimalle ama şimdilik bunlarla yetinmek istiyorum :D Yorumlarınızı bekliyorum.Sağolun :)
quote:
Orijinalden alıntı: FesliŞinayder
Öncelikle merhaba beyler :) Birkaç saat önce internetten Msi Gtx 750 Ti Twin Frozer Gaming Ekran kartını sipariş ettim.Bütçem sıkıntılı olduğu için sadece ekran kartını aldım.İşlemciyi de mecbur kalmadıkça almak istemiyorum açıkcası.Sistem şu:
-350 W Kasayla gelen PSU -Msi Gtx 750 Ti Ekran Kartı -Gskill 4 GB 1333 Mhz Cl9 Ram -Amd x2 240 İşlemci -ASUS M5A78L-M LX3 Anakart
Csgo da fps sıkıntısı çıkarır mı ya da Fifa 16 da? Gta V gibi yüksek oyunlarda sıkıntı çıkarır büyük ihtimalle ama şimdilik bunlarla yetinmek istiyorum :D Yorumlarınızı bekliyorum.Sağolun :)
İşlemci darboğaz yaşatabilir , AM3+ soketine uygun FX 4100,4150,4300 gibi bir işlemci ikinci elden alabilirsiniz.
Athlon II x2 240 65W TDP li , mesela FX 4300 95W TDP li işlemci overclock uygulamadan kullanırsanız "belki" güç kaynağı kurtarabilir , 70W civarı ekran kartı , 100W işlemci + 100W diğer bileşenler sistemin en fazla 250-280W civarı güç harcar hiçbir ekstra hız aşırtma v.s uygulanmadığı durumda tabi , güç kaynağın en az 300Watt gücü verebilecek +12V çıkışına sahipse böyle bir değişimi tavsiye ederim , yok muallak ise 100₺ civarına uygun ve iyi bir psu , ikinci el 4000 serisi FX işlemci + 4 GB da ram alabilirsiniz kullandığınız ile mümkünse aynı modelde.
Cs go da işlemci önemli.Sıkıntı çıkarabilir.Çok sıkıntı olmaması açısından 1920x1080 çözünürlükte oynayın.
FesliŞinayderF
kullanıcısına yanıt
csgo'yu bilmem ama fifada sıkıntı çıkaracağı aşikar yüksek işlemci ister fifa
Provisioner
kullanıcısına yanıt
Hocam 2.el taraftarı değilim açıkcası sonra sıkıntı çıksın istemiyorum :) Zaten alırsam Fx 6300 alırım büyük ihtimalle çünkü ekran kartını iyi götüren dengeli bir işlemci.Ram de büyük ihtimalle lazım olacak gene.Sağolun bilgilendirme için :)
Yüksek çözünürlük olmasının sebebi ne hocam? Birde ekran 1366*768 max çözünürlük
Yüksek çözünürlükte işlemci daha geri plandadır çünkü.