Şimdi Ara

Darbeyi Araştırmak İçin Görevlendirilen Kişi FETÖ Üyesi Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TBMM 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda MASAK tarafından görevlendirilen Ali Temizer adlı uzmanın FETÖ kapsamında ihraç edildiği ortaya çıktı. Komisyon üyeleri “Eyvah eyvah, buraya kadar mı sızdılar?” diye tepki gösterdi.

    Komisyon üyesi MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, FETÖ’nün mali ayağının ortaya çıkarılması konusunda herhangi bir ilerleme kaydedemediklerini açıklarken, sürpriz bir bilgi verdi. Erdoğan, MASAK’ın komisyona uzman olarak gönderdiği Ali Temizer’in FETÖ ile mücadele kapsamında son kararnameyle ihraç edildiğini açıkladı. Komisyon üyeleri bu bilgi üzerine şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    CHP’li Aykut Erdoğdu “Eyvah eyvah buraya kadar mı sızdılar” dedi. Sözlerini devam eden MHP’li Erdoğan ise “Bu kişiyi buraya kim görevlendirdi. Kim teklif etti” diye sordu. Ak Partili Emine Nur Günay ise “İlişkili olduğu farkedildi ve hemen gereği yapıldı” dedi.

    http://www.milliyet.com.tr/darbe-girisimi-komisyonunda-sok--gundem-2350392/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WMMilas -- 24 Kasım 2016; 13:11:16 >







  • quote:

    Ali Temizer adlı uzmanın FETÖ kapsamında ihraç edildiği ortaya çıktı.



    Topu topu KHK ile ihraç edilmiş. (Tutuklanmamış.) İyi de aynı KHK ile binlerce memur da ihraç edildi. Şimdi bunların hepsi FETÖ’cü mü yani?


    Ben bir şahıs hakkında hemen FETÖ’cü denildiğin zaman inanmıyorum. Her ihraç edilen FETÖ’cü olamaz, akla ve mantığa aykırı. Ülkede bu kadar FETÖ’cü olsaydı darbe başarılı olurdu. Hatta darbe hiç olmazdı, çünkü devlet zaten bunların ellerinde olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın bu durumu "buraya kadar mı sızdılar" diyerek aklayamazsınız.

    Bu onların sızması yada çok adamı olduğu ile ilgili değil.Bu 14 yılda devletin içini boşaltma sorunu.Bu FETÖ davasını sulandırma,ciddiye almama sorunu.

    "Onlar gitti,yerine bunları alalım.Şu eleman muhalifmiş onu postalayalım.Şu müdür dinsiz diyorlar onu da atalım" derken iftiralarla namuslu insanların bile geleceğini kararttılar.Bu ülkede çok büyük oranda okumuş muhalif bir kesim var ama sırf onlar muhalif diye liyakat sistemini yerle bir ettiler.

    Şimdi de affedersiniz salağa yatıp "aaa buraya da sızmışlar" demek insanları aptal yerine koymaktır.
  • fetö ile bağlantılı kişileri komple ihraç etmeye kalsalar yeminle malum partiden 3-5 adam kalır sadece.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.