Şimdi Ara

Darbeli iPhone 6 garantiden çıkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce motor kazası sırasında telefonun olduğu tarafa düştüm hoparlörün olduğu taraf bayağı bi ezildi hatta hoparlör deliğinin bir tanesi resmen ezikten dolayı kapandı . Ekran esnemesi ve kamera kayması vardı . Fakat ezikten dolayı kasa ekranı çok az yukarı ittirdi . Kasanın sıkışması sonucu ekran esnemesi geçti fakat bundan sonra bi sorun olsa apple cihazı darbeden dolayı kabul eder mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef, darbe varsa garanti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

maalesef, darbe varsa garanti yok.

Yahu çok saçma değil mi ? Tamam cihazın bu hale gelemsi benim hatam fakat ileride ahize yada ön kamera sorunu olsa yada ne biliyim arka kamerada piksel sorunu ortaya çıksa garantim neden iptal oluyor ki ... cep telefonu yahu bu düşecekte şaşacakta garantisi gitmesin diye 2500 liraya aldığım cihazı pamuğa sarıp mı kullanacağım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

quote:

Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

maalesef, darbe varsa garanti yok.

Yahu çok saçma değil mi ? Tamam cihazın bu hale gelemsi benim hatam fakat ileride ahize yada ön kamera sorunu olsa yada ne biliyim arka kamerada piksel sorunu ortaya çıksa garantim neden iptal oluyor ki ... cep telefonu yahu bu düşecekte şaşacakta garantisi gitmesin diye 2500 liraya aldığım cihazı pamuğa sarıp mı kullanacağım ...

body glove yada esr defender kasa kullanacaksın dostum

25 metreden atılıyor telefona bişey olmuyor

• apple canlı destek ile iletişime geçin,benim jak girişinde çatlama oldu düşürdüğüm için,durumu anlattım ileride bi problem olduğunda garanti dışımı kalcak cihazım diye,normalde garanti dışı kadlığını ama müşteri memnuniyeti kapsamına alcaklarını söyediler ileride bir problem olduğunda,bakalım.. ne kadar doğru ..
  • Yere düşmüş ve darbe almış cihaz kullanıcı hatasıdır ve garanti dışı kalır. Bunun nesi size gario geliyor ki.
    Sonuçta o arıza yere düştüğü sırada olmuş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Yere düşmüş ve darbe almış cihaz kullanıcı hatasıdır ve garanti dışı kalır. Bunun nesi size gario geliyor ki.

Yahu hocam o zaman niye sürekli tasarımı değiştirip cihazları inceltmeye çalışıyorlar ? Yere düştüğünde hasar görmesin diye üzerine 2 cm kılıf takacaksak cihazı niye inceltmeye uğraşıyorlar onun yerine kalınlaştırıp pil koysunlar hem onlar kurtulsun hem biz kurtulalım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

Yere düşmüş ve darbe almış cihaz kullanıcı hatasıdır ve garanti dışı kalır. Bunun nesi size gario geliyor ki.

Ben de öyle yapayım hocam olmadı . Cihazda kılıf kullanmayı seven birisi değilim . 2500 lira para verip cihaz alıyoruz üstine 15 liralık silikon kılıf takıyoruz . Bu durum bana saçma geliyor .

• alexturner kullanıcısına yanıt
    Adamlar yere düşürsün diye tasarımını inceltmiyorlar ya sonuçta. :).

Ben 2 senedir kullandığım 5S'imi 1 kere bike düşürmedim mesela. Ufak tefek gözle dahi görülemeyen çizik vardı sadece.

Apple'da bunları sorun etmiyor zaten.
    Ama kocaman bir ezik var telefon darbe almış. Tabii ki garanti dışı.

Bu her üründe böyledir sadece apple için geçerli değil.

O ürüne zarar veren sensin. Sorumlulukta sen de.

• garanti devam ediyorsa üzerine para verip teli yenileyebilirler

// eğer apple türkiye garantili ise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.