Şimdi Ara

darbe akım anahtarı-darbe akım rölesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba darbe akım anahtarı hakkında bir sorum olacak diğer forumlarda bir kaç konuda elektrik kesintisinde tehlikeli olacağı yangın çıkarabileceği yazılmış bu doğrumudur?

• Darbe akım anahtarı ile kontaktör bobini besliyorsan elektrik gidip gelirse normal mühürlemeli bağlantıda olduğu gibi kontaktör boşa çıkmaz tekrar kontakları kapatır.
    Aydınlatmada vavien anahtar yerine kullandıysanız bir sorun çıkacağını sanmam, kontakları yakacak kadar akım geçirmediğiniz sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Darbe akım anahtarı ile kontaktör bobini besliyorsan elektrik gidip gelirse normal mühürlemeli bağlantıda olduğu gibi kontaktör boşa çıkmaz tekrar kontakları kapatır.
    Aydınlatmada vavien anahtar yerine kullandıysanız bir sorun çıkacağını sanmam, kontakları yakacak kadar akım geçirmediğiniz sürece.

açıklamanız için teşekkür ederim bildiğim kadarıyla bu röleler en az 16 amper lik oluyor ben aydınlatma sistemi için kullanacağım ve her birinin üzerinde en fazla 500-600 watt yük olacak bir sorun olmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 16 Eylül 2012; 21:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Darbe akım anahtarı ile kontaktör bobini besliyorsan elektrik gidip gelirse normal mühürlemeli bağlantıda olduğu gibi kontaktör boşa çıkmaz tekrar kontakları kapatır.

açıklamanız için teşekkür ederim bildiğim kadarıyla bu röleler en az 16 amper lik oluyor ben aydınlatma sistemi için kullanacağım ve her birinin üzerinde en fazla 500-600 watt yük olacak bir sorun olmaz inşallah

16 Amperlik evet ama 1-2-3 kontaklılar var onların fiyatları pahalı. 500-600 Watt yük sorun çıkartmaz. Tek fazdan mı besleyeceksiniz?

• quote:

quote:

quote:

16 Amperlik evet ama 1-2-3 kontaklılar var onların fiyatları pahalı. 500-600 Watt yük sorun çıkartmaz. Tek fazdan mı besleyeceksiniz?

evet bildiğimiz ampul beslenecek ve tek kontaklı olup faz hattını anahtarlayacak anladığım kadarıyla bu darbe akım rölesi elektrik kesintisinde konumunu koruyor açıksa açık kapalıysa kapalı konumda kalıyor öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 16 Eylül 2012; 21:57:51 >

• Evet konumu sabit kalır diye biliyorum, bağlayınca deneyebilirsiniz emin olmak için.
    Taşıyacağı akımı geçmediği sürece sorun olmaz röleden önce sigorta bağlayınız.
  • quote:

Evet konumu sabit kalır diye biliyorum, bağlayınca deneyebilirsiniz emin olmak için.

peki darbe akım rölesini nerelerden temin edebilirim? ankara içinde bir yer biliyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaçak Akım rölesi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet konumu sabit kalır diye biliyorum, bağlayınca deneyebilirsiniz emin olmak için.

peki darbe akım rölesini nerelerden temin edebilirim? ankara içinde bir yer biliyormusunuz?

Ankara'nın içini iyi bilmiyorum. Her yerde bulunan bişeydir. Yeterki kalitesizini almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.