Şimdi Ara

DAR GELEN GÖMLEĞİ GENİŞLETME YÖNTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 tane gömleğim giyince dar geliyor.İkiside kaliteli açıkçası çöpe atmak istemiyorum.İnternette bu konuyla ilgili bilgi bulamadım.Bilen birisi varsa nasil genişletebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dar Gelen Gömlekleri Genişletme Yöntemleri

Dar gelen bir gömlek can sıkıcı bir sorun olabilir, ancak genişletmek için yapabileceğin birkaç yöntem vardır. Bu yöntemler, "dar gelen erkek gömlek nasıl genişletilir", "göğsü dar gelen gömlek nasıl genişletilir" ve "dar gelen gömlek genişletme" gibi anahtar kelimelerle ilgilidir.

Terziye Gitmek

En profesyonel çözüm bir terziye gitmektir. Terziler, gömleğinizi kumaşına ve dikişlerine zarar vermeden güvenli bir şekilde genişletebilirler. Gömleğinizi daraltmak için özel ekipmanları ve teknikleri vardır.

Sirke Kullanmak

Sirke, dar gelen gömlekleri genişletmek için doğal bir yöntemdir. Bir kovaya eşit miktarlarda su ve beyaz sirke dök. Gömleğini karışıma daldır ve bir gece beklet. Ardından gömleği çıkar ve normal şekilde yıka ve kurut. Sirke, kumaşın liflerini gevşetmeye yardımcı olur ve gömleği biraz genişletebilir.

Şampuan Kullanmak

Şampuan da sirkeye benzer şekilde kullanılabilir. Bir kovaya ılık su ve bir fincan şampuan ekle. Gömleğini karışıma daldır ve 30 dakika beklet. Ardından gömleği çıkar ve normal şekilde yıka ve kurut. Şampuan, kumaşın liflerini temizleyip yumuşatarak gömleğin genişlemesine yardımcı olur.

Islak Yöntem

Bu yöntem için gömleğini ıslatman gerekiyor. Gömleği ıslattıktan sonra, gömleğin omuzlarını ve koltuk altlarını dikkatlice ger. Gömleği gerdikten sonra, düz bir yüzeye ser ve kurumaya bırak. Gömlek kuruduktan sonra, biraz daha genişlemiş olmalıdır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gömlekleri genişletirken şu hususlara dikkat etmek önemlidir:

• Gömleği aşırı germeyin, aksi takdirde hasar görebilir.
    • Gömleği kuruturken aşırı ısı kullanmayın.
    • Gömleği genişletme yöntemi işe yaramazsa, bir terziye başvurun.

Yukarıda belirtilen yöntemleri uygulayarak dar gelen gömleklerini genişletebilir ve rahatça giyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kilo ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Todd

Kilo ver

Yok hocam zaten gömlek S beden.Zaten zayifim.Daha önce alirken S beden aldigima pismanim.Genişletebilirmiyim onu soruyorum:)

• Terzilere sor

• benimde var öyle kıyamadığım gömlekler ama kurutmadan dolayı çok çektiler. ben kollarını katlayıp giyiyorum abes bi görüntüde oluşmuyor açıkçası. kollarını katlamayı dene
  • gömleği giymeden önce müsil iç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.