Şimdi Ara

Dante's İnferno Hareket Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu oynarken sizden yön tuşlarıyla aşağı yukarı yapmanızı istiyor. Mesela ilk bölümde Azrail bizi yakaladığında ondan kurtulmamız için sonrasında Azrail'i öldürürken de istiyor. Neredeyse 50 defa denedim yanlışlıkla bile yapamadım bunu. Ben mi yanlış anlıyorum. 10'larca oyun oynadım bu tarz ama ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. 2 kolla denedim ikisinde de aynı. Hareketi joystiklerden sağdakiyle mi soldakiyle mi yapıyoruz ve tam olarak nasıl yapıyoruz? Oynayan biri söylesin lütfen büyük hevesle aldığım oyunu kaldırıp çöpe atma noktasına geldim

• Şaka gibi ya joystik değil yuvarlak tuşmuş o Üst üste bi kaç oyun oynayınca etkisinden çıkmak zor oluyo tabi
  • Mcpsp d de baslik acmissin hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Mcpsp d de baslik acmissin hemen

Donanımhaber den kaçar mı
    Bu arada oyunu bitirdim. 4 saat kadar önce de Castlevania'ya başladım. Biri beni durdursun. Dün de Beowulf'u bitirmiştim
  • Herkes GOW kopyası deyip durdu bu oyuna ama Dante's Inferno ilk oyunkla birlikte kendi çizgisini yaratmayı başardı. God of War'da Kratos'u yönetirken gücümüzün her şeye yeteceğini biliyoruz ve öyle oynuyoruz. Ama iş Dante'yi yönetmeye geldiğinde durum farklılık gösteriyor. Cehennemden kurtulmak yerine umutsuz ve karşısına ne çıkacağını bilmeden giderek dibe doğru sürüklenen bir adamı yönetiyoruz D.I.'da. Oyun sonunda devam edecek yazısı ve şeytanın kahkası duyuluyordu ama firma projeyi rafa kaldırmış diye okudum geçenlerde. Umarım bir şekilde oyunun devamı gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.