Şimdi Ara

-DanTe 01- NasıL bir Film ÇözebiLen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne gereksiz bir filmdi 08 Fransız yapımı Dante01. İzlediğim zamana mı, Netten indirdiğim rapid Kotama mı yanayım.
    filmden hiçbirşey anlamadım.. Filmin Sonunuda Anlamadım :S

İzleyenLer Spoiler tag'ı içinde yorum yaparlarsa sevinirim,izlemeyen arkadaşlara saygılı olalaım.

-DanTe 01- NasıL bir Film ÇözebiLen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 13 Eylül 2008; 19:39:08 >

• İzlemiyeceğin ve indirmeyeceğin tek film Fransız filimleri

Orjinalden alıntı: juna1986

İzlemiyeceğin ve indirmeyeceğin tek film Fransız filimleri

Aynen gerçi ben Amerikan ve Kore yapımı dışında hiçbir ülke filmini izlemem birde Japonların animeleri var tabi...

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • Film gerçektende tam bir zaman kaybı ,korku filmi desen oda değil ne olduğu belirsiz bi saçmalık.
    Daha Fazla Göster
  • Kimlerle nerelerde ne yazıyoruz duruma bak! Böyle bir genelleme olamaz cevap yazarım ama o da son mesajım olur Sizinki ''''' Fransızlar sadece fransız usulü '''''' öpüşürler gibi çocukça bir şey olmuş Ben fransızları hiçmi hiç sevmem... Film topigine fransız filmler ekliyorum

Filmi çözebilene aşkolsunn :)
  • Yok birader izlemeye fırsatım olmadı Sen bir daha izle bence Adamın biri yabancı bir forumda çok met etmişti ama yorumum yok!!!!! NOT:Emek sinemasında haftalardır oynuyor o Sinema tarihidir, Tek salonu vardır, TAKSİMde sadece o sinemaya giderim Emek haftalarca bu filmi oynatıyorsa bir bildikleri vardır Filmi ise yakında izlerim yazarım Ana topige iyi geceler

Orjinalden alıntı: juna1986

İzlemiyeceğin ve indirmeyeceğin tek film Fransız filimleri

Aksiyon seviyorsan, lutfen ama lutfen Taken adli filmi indir. (L. Neeson basrolde)
    Bu filmden sonra bakis acin degisicek.
    Ayrica Leon ve ANGEL-A gibi filmeride unutmamak lazim.

---

EK:

Abi herkes bu filmi(DANTE 01) asagiliyor. Hangi siteye baksam kotu elestri kotu yorum. O kadar gala yapiyorsnunuz begenilmiyorsa yayinlamayin kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 14 Eylül 2008; 3:48:28 >

• Fransızların yaptığı 2-3 filmi sayıpta fransız filmleri harika demek baya bir saçma sanırım,tabiki fransızların da güzel filmleri var bunu bizde biliyoruz ama güzel filmleri var diye de her filmleri güzel olacak diye bir kaide yok,ayrıca fransızlar kaç tane uzayda geçen psikolojik gerilim film yapmışlar.
  • quote:

Fransızların yaptığı 2-3 filmi sayıpta fransız filmleri harika demek baya bir saçma sanırım,
    Harika diyeni sen nerde okudun birader Fransız sineması vasattır! İzlemedigim film için polimige girmem fransızların taş çatlasın 5 6 filmi var onuda belirtik zaten Sana söylenmiş birşeyde yok zaten yorum yapmadan önce okusaydın bari
    quote:

Ben fransızları hiçmi hiç sevmem...

25mm die bi progaram var kanal aklımda deil orda hoş sohbetler oluo orda duymustun konusunu

tutmaz bu film
  • Fransa'nın kendine has bir sineması vardır, dolayısıyla kendine has bir izleyici kitlesi vardır. Özellikle üzerine basayım özel bazı filmler hariç (Jeu de Fants gibi) Fransız sinemasını hiç sevmem. Hatta daha da ileri gideyim Fransız sinemasını seveni de sevmem, çünkü kendilerini biraz havada, aristokrat, kültürün üst düzeyi falan gibi görürler. Ancak Fransız sinemasının kötü bir sinema olduğuna katılmıyorum. Sadece bambaşka bir dünyası var.
  • fransız filmlerinden güzel film çıktı mı da çıkıyor ama.bazı filmleri gerçekten çok bu film için yorum yapamayacağım izlemedim.nedense bana Dante ismi hep Devil May Cry adlı oyunu çağrıştırıyor.

Orjinalden alıntı: Brutalite
    Fazlasıyla eleştirilen bir film. Çoğu kişi de çözememiş konuyu. Neyse, birkaç saat önce indi. Gece izledikten sonra, yorum yaparım.

Rötarlı da olsa, sonunda filmi izledim. Açıkçası enteresan bir yapım. Filmi izledikten sonra ekrana boş boş bakmanız muhtemel. Zira filmin devam edeceğini sanabilir, yahut kafanızdaki anlamsız soru işaretleriyle uğraşabilirsiniz.

Neyse, filmde çok fazla boşluk var. Özellikle, Dante'ye gelen ''Mesih Efendi'' hakkında hiçbir şey anlatılmıyor. Kim lan bu herif? Leylekler tarafından mı getirildi? Kinder'den çıkar gibi karşımıza çıktı da, geçmişi nedir? Neden bu halde? gibi soruları sormanız muhtemel. Birkaç tahminden ileri gidemiyorsunuz. Tek bildiğiniz şey, esas oğlan olduğudur. Dokunduğu yerde gül bitiyor.
    Konu desen, o da soru işaretleriyle dolu. Tesisi kurmuşsun anladık. Ancak biraz bahset yahu ne zaman, ne şekilde kurulduğundan. Bunu geçtim, oldu bittiye getirilmiş her şey. Gözlerinizi kapattığınız takdirde, filmin bittiğine tanık olabilirsiniz.

Konuya biraz daha özen gösterilseydi, izlenebiliritesi yüksek bir yapım ortaya çıkabilirdi. Kostüm, görsellik gibi unsurlar iyi. Şu 3 kelime arasında bermuda kurulsaydı, bu denli eleştirileri almazdı.

Filmin finalinde ''ohannes'' çekmeniz kuvvetle muhtemel.

Esas oğlanın, kızıl gezegeni söndürdüğü aşama çok uzatılmış. Bir ara, ''yeter lan'' dediğim bile oldu. Filmi ileri almayı da düşünmedim değil.
    Herifin ölümü, insanlığın çıkışı olacak demeye getiriliyordu. Masal anlatır gibi olayları aktaran hatun da, bozuk plak gibi sürekli tekrarlıyordu. Zaten gezegen söndükten sonra ortaya çıkan çakma Dünya da, bunu açıkça gösterdi.

Not
    quote:

Yüksek güvenlikli uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi Dante 01’e yeni bir tutuklu gelir. Dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George, kendi içindeki canavarı kontrol altına almak için savaş vermektedir. Bu canavarın gücü, dehşet verici bir labirenti andıran uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, gardiyan ve tutukluların şiddet dolu isyanlarına sebep olacaktır. Her biri artık kendi canavarıyla yüzleşmelidir.
    Filmi izlemeyenler için yanıltıcı bir özet olmuş. ''Acaba başka bir filmi mi izledim?'' sorusunu da aklımdan geçirmiyorum değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.