Şimdi Ara

Danone'nin Gelecek Nesilleri Zehirlediği Doğru Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sımdı aklıma geldı bır aralar donanenın urunlerınde(turkıyede satılacak olanlar) zeka gerıletıcı oldugu soylenıyordu hatta daninolarda ozellıkle cok fazla varmıs vs vs muhabbetler gecıyordu.

Tabı bunlar da turkıyede yapılan tum haberler gıbı unutuldu gıttı.

Sımdılerde de nestlenın sularında aynı seyın oldugu soylenıyor sız de buna benzer seyler duydunuz mu veya ınanıyor musunuz?

Ona gore aılemı almaması ıcın tembıhleyecegım konu cıddıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum

Gdo lu şeyler koyabilirler ama zeka gerileyici zehir vb şeyler yoktur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke toptan gerizekalı zaten daha ne kadar gerileyebilir ki
  • halkımız zaten koyun bide danone siz yapmayın etmen eylemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zehir kelimesini mecaz anlamı ile kullandım. Zeka geriletici kanser riskini artıran maddeler bulunduğu söyleniyordu. Tabi direk inanmamak lazım. Danışayım dedim.

• israil ürünlerini almayın diye götlerinden uydurmadıkları şey kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Atarlioğlu

halkımız zaten koyun bide danone siz yapmayın etmen eylemen

Danone'nin Gelecek Nesilleri Zehirlediği Doğru Mu?
  • nestle ye zehirli su diyolar da araştırmalarda en kaliteli su nestle çıkıyor nedense
  • Rakiplerinin yaydıkları dedikodular bence.

• Almazsınız olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 21 Ekim 2012; 23:27:12 >
  • Doğru olmasa bu kadar ileri (!) zekalı insanlar olmazdı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ülke toptan gerizekalı zaten daha ne kadar gerileyebilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Arkadaslar sımdı aklıma geldı bır aralar donanenın urunlerınde(turkıyede satılacak olanlar) zeka gerıletıcı oldugu soylenıyordu hatta daninolarda ozellıkle cok fazla varmıs vs vs muhabbetler gecıyordu.

Tabı bunlar da turkıyede yapılan tum haberler gıbı unutuldu gıttı.

Sımdılerde de nestlenın sularında aynı seyın oldugu soylenıyor sız de buna benzer seyler duydunuz mu veya ınanıyor musunuz?

Ona gore aılemı almaması ıcın tembıhleyecegım konu cıddıdır.

Bu topluma bayağı etki etmiş o zaman.
  • quote:

Senin gibileri görünce korkmuyorda değiliz hani

da'yı ayrı yaz dediğini görem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 21 Ekim 2012; 23:36:47 >
  • SADECE DANİNO DEĞİL ARKADAŞLAR . BEN 3 YIL MARKETTE ÇALIŞTIM VE BU ÜRÜNLERİ BİZE GETİRENLERDEN TUTUNDA FİRMA BÖLGE MÜDÜRLERİNE KADAR HEPSİNİN ORTAK GÖRÜŞÜ ŞU '' DOPİNGDEN FARKI YOK ''
    şimdi bu sadece şu veya bu marka ile değil bunun muadili tüm ürünlere has bir durum. küçük yaştaki bir çocuga haddinden fazla kalsiyum haddinden fazla vitamin yüklersen o BÖBREKTE O KARACİĞERDE O DALAKTA İFLAS EDER . evet dalyan gibi boyu olur ama 30 yaşına geldiğinde elinde sidik torbası ile gezer . benim 2 tane yeğenim var ne bu tür şeyleri nede hazır mamaları yedirtmedim . tabi annesi babası var ama ben onları bilgilendirdim illa mama yemesi gerekiyorsa iyi marka pirinci götürün eski un değirmenlerine un haline getirin pirinç unu yedirin süt ile dedim. allah'a şükür gerek kalmadı .
    bu ürünlerin içinde zehirden ziyade küçük körpe vücudun istediğinden fazla kalsiyum ve vitamin bulunuyor bu iç organlar adaha ufak yaşta birikmeye başlıyor ve tahrip ediyor ilerleyen yaşlarda görevlerini yerine getirmek için daha fazla yoruyor vücudu bu da beyine baskı yapıyor ve beyin gelişimi neredeyse 12-15 yaşında duruyor bunlar bazı prof.ların kendi araştırma sonuçları beyini zehirlediği kısmı benide tam tatmin etmedi ancak iç organları öldürdüğü kesin
    sadece danino filan değil bu kasiyumlu meyveli filan diye satılan hiç bir ürünü yedirtmeyin ne kardeşlerinize ne çocuklarınıza ne yegenlerinize nede tanıdıklarınıza .
    misal geçenlerde biryerde konuşuyor bayanın birisi dedi ki çoçuk alıştı nasıl vazgeçirecem geçen almadım agladı durdu diye bende dedim ki '' abla oglun görmeden içini aç tuz acı biber limon tadını bozacak ne varsa doldur sonra ver yemeyecek zaten sende onu zorla yedirt bir daha istemez '' dedim yapmış cidden çoçuk bir daha istememiş. bu şeyler cidden çok zararlı duyarlı olun

• quote:

+1.
  • Maalesef sağlığa zararlı ne kadar şey varsa yiyip, içiyoruz. 20 senede çok şey değişti.

• quote:

%50den %75e rahat çikar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.