Şimdi Ara

Danny the dog (Unleashed) (Jet Li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DVD si çıkmış Bugün indirdim ve izledim.Gerçekten çok hoşuma gitti.Bazı yerlerde güldürüyor insanı..İzlemenizi tavsiye ederim..

Konu : 30 yaşındaki Danny, hayatını tefecilik yaparak kazanan Bart tarafından çok küçük yaşta alınmış ve bir ölüm makinesi gibi yetiştirilmiştir. Danny, Bart'tan başkasını tanımıyor ve onun öğrettiklerinden başka hiçbir şey bilmiyordur. Bart'ın borç verdiği müşteriler ödemede gecikince devreye Danny giriyor ve Bart'ın ona öğrettiği şekilde davranıp sorunu çözüp yeniden yeraltındaki mekanına geri dönüyor.

Ancak müşterilerden biri bir gün Bart'ı tuzağa düşürür. Danny ise çatışmadan sonra Sam ve üzvey kızı Victoria'nın konuğu olur. Danny, Barts'sız bir boşluğun içindedir. Sam ve Victoria, Danny�e sevginin ne olduğunu öğretirler. Bart bunu asla tadmasına izin vermemiştir.

Danny Bart�ın öldüğüne inanmaktadır ve yeni bir hayata adapte olması onun gibi sevgiye aç bir varlık için çok da zor olmaz.... Fakat Bart ölmemiştir ... « Köpeğini » geri almak için döndüğünde Danny�nin eski ve yeni hayatı birbirine girer...

• Zamanında 10üzerinden 9 vermişim.. Aklıma geldi bakayım dedim o da ne. Bir tane bile yorum almamış, yazık ya, her yönüyle süperr bir filmdi..
  • evet gayet güzel filmdir. tv de de verdi yanlış değilsem
  • Jet Liyi severim ben. Danny the dog da çok güzel filmdi. İzlemeyenlere tavisye ederim.
  • Güzel filmdi konusu falan farklıydı bide dövüş sahnelerinde yumruklardaki sesler gerçekcilik falan çok hoşuma gitmişti Jet li nin hakikaten zincirinden kurtulmuş köpek gibi saldırması falan.
  • süper filmdir. aksiyon yanında dram tarafıda yoğundur. yakın zamanda tekrar izliycem
  • Çok sevdiğim bir yapımdır.

Scott adkinste 3-5 sn görünür.

Danny the dog (Unleashed) (Jet Li)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tony Hawk's Project 8
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ana konuysa cidden hiç ilgi görmemiş. Aksiyon-dövüş sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Keyifle izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Kasım 2014; 1:12:52 >
  • Nasıl izlenmez bu film ya. Çok severek izlemiştim hatta birkaç defa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.