Şimdi Ara

Danichi Yem Kullananlar Bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben danichi yem alacam imparatorlarım için bu benim balıklar fazla renk vermedi acaba bu danichi veggie fx falan alsam nasıl olur renk verirmi balıklarım ?

Yoksa omega one'mı alayım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Renk Olarak bılemem ama canlılık açısından ben fark gordum balıklarda ıyı bır etkı yapıyor veggie fx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holynesis

Renk Olarak bılemem ama canlılık açısından ben fark gordum balıklarda ıyı bır etkı yapıyor veggie fx

Hocam bana renk lazim ya enerjileri var da renkleri yok baliklarin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renklenme istiyorsanız renklendirici yemler yerine birkaç çeşit yem kullanın ve arada kırmızı biber verin. Faydasını görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

Renklenme istiyorsanız renklendirici yemler yerine birkaç çeşit yem kullanın ve arada kırmızı biber verin. Faydasını görürsünüz.

Bende oyle yapiyorum 2-3 cesit kullaniyorum ama cok faydasi yok bu arada aci kirmizi bibermi baliklar olmeye hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

Renklenme istiyorsanız renklendirici yemler yerine birkaç çeşit yem kullanın ve arada kırmızı biber verin. Faydasını görürsünüz.

Bende oyle yapiyorum 2-3 cesit kullaniyorum ama cok faydasi yok bu arada aci kirmizi bibermi baliklar olmeye hocam

Acı olan değil. Büyük közde pişirilen kırmızı biberlerden.

• SerbestKasli kullanıcısına yanıt
    Hımm anladım balıklar ölmesin hocam eminmisin bunun yararlı olduğuna yani direk rendeleyip vereyimmi yerler mi acaba :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semih4444 kullanıcısına yanıt
    Rendelemene gerek yok. Çekirdeklerini temizle 3 parçaya böl suya koy. Ama 1-2 saat kadar dursun. Fazla durursa suyu bulandırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerbestKasli -- 8 Mayıs 2014; 8:17:41 >
  • SerbestKasli kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam deneyecem inşallah bişe olmaz :):)

• 24 senedir balik bakarim,hemen her turlu canliya baktim,su an 180 cm lik amerikan tankim var..Yurtdisinda fuarlari gezdim,uzak doguda 20 gun kaldim ve baligin krallarini gordum,ancak ilk defa kirmizi biber verildigini duydum..Hem de renk versin diye!!!!! Yapmayin,etmeyin.. Baliga en iyi renk veren sey,baligin rahat etmesini saglamaktir..Imparator varyetelerinin disilerini sahipseniz renk alamazssiniz,cunku disiler renksiz olur..En renkli olan ise dominant erkektir,birden fazla erkek var ise,baskin olmayanlar renksiz kalir.. Renk isterseniz size tavsiyem;disileri cikarin,erkeklerden karma bir tank yapin,haftada 1 dondurulmus malawi yemleri verin,duzenli su degisimi yapin,dogal olmayan hicbir seyi tanka sokmayin,tanka fazla mudahele etmeyin,isitici derecesi 26-28 arasi olsun,gunde 2-3 kez azar azar yemleme yapin,en az 5 cesit yeminiz olsun,baliginiz turune gore yemleme yapin,yemleri 2 dakikada bitirebilecekleri kadar verin,dainichi-tropical-new life spectrum-hikari yemlerini tercih edin..Umarim yardimci olmusumdur..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.