Şimdi Ara

Dandik gainer kullanmasam mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beslenmem yeterli olmadığı için normalde gainer kullanan biriyim, optimum nutrade gibi markalarının gainerlarını kullanıp memnun kaldım ama şuan kafam karıştı

Amix gainer 6 kg hediyesi aldım. Değerleri fotoğrafta görüldüğü gibi, 150 gramında 113 gram karbonhidrat var ve bunun 104 gramı şekerden gelen yazıyor.

Böyle olunca kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım, bu kadar şekerin vücuduma etkisi nasıl olur ? Yağlandırır mı ? Aslında yağlandırmasını çok sorun etmiyorum 50 kg olduğum için (boy 175) ama sağlığıma zarar verir mi ?  Dandik gainer kullanmasam mı

• Toz şekeri öneririm . Ben olsam kullanmazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skrillex-- -- 29 Ocak 2017; 0:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef gainer tozlarinin cogu bildiginiz seker kullaniyorlar. Zararli midir? Sigara alkol daha zararli tabi. Hemen antreman sonrasi basit sekerler vucut icin iyi geliyor. Sekerin tetikledigi insulin stres hormon kortizolun etkisini dusuruyor. Ben mesela jelibon + yagsiz sutlu protein tozu alirdim. Jelibondan 40-50 gram seker gelir, proteinden de 40-50, 1:1 oraninda yani.

Tabi tek seferde 100gr da cok fazla. Kola ic ayni sey. Bu gainerin protein degeri de dusuk. Ama artik hediye geldiyse ben olsam antreman sonrasi icin protein tozu ile karistirip icerdim. 1 olcek gainer, 35-40gr seker/karb ve protein tozu icinde 25+5 gainerden toplam 30gr protein.

Seker tek basina yaglanmayi tetiklemez, fazla kalori tetikler. Sekerli seyler yiyenler neden sismanlarlar? Sekerli gidalarin kalorisi coook yuksek, gerekenden cok fazla yedikleri icin sismanliyorlar.

Bu arada gainer kullanip memnun kaldigini soyledin ama 50 kilosun . 40lardan falan mi geliyorsun?

• Detaylı ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkürler.

Antrenman sonra şeker alımının iyi olduğunu bilmiyordum, aklımın ucundan geçmezdi Öğrendiğim iyi oldu.

Yani antrenmandan hemen sonra 3 ölçek yerine 1 ölçek alacağım. Uygun miktarda karb şeker yanında da protein tozuyla güzel değerler olacak.

Aslında kolay kalori olsun diye çikolata cips gofret tarzı şeyler de yiyorum ama gainerda 100 gr şeker olunca korktum. 2 kere içseydim de 200gr şeker yapardı sadece gainerdan.

Evet başlangıç kilom 40 tı. Gainersız 46 oldum sonra kilo alımım durunca gainer ile 50 oldum.

Steroid kullanayım mı sizce
    10 yıl önce açıldı
    Gainer kullanmak doğru mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.