Merhaba Arkadaşlar, Carrefour'da max %20 yağlı dana kıyma 54,90'dan 43,90'a düşmüş. Fiyat/kalite oranı uygun mudur? https://www.carrefoursa.com/dana-kiyma-14-20-yag-kg-p-30054577 ![]() |
Dana Kıyma (%14-%20 Yağ) KG 43,90 TL (Carrefoursa)

-
-
31 TL'ye Tosla ile gelirken bile ehti bence. Yağ oranı görece yüksek, güzel lahmacun köfte oluyor.
Mağazadan mağazaya değişiyor tabii.
-
%20 yağ oranı Metro’da 32 TL, sıcak fırsat değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metro'nun aktüel ürününde kıymanın 32 liraya satıldığı yazmıyor hocam. Sadece yağsız dana kuşbaşı var 60 TL. En son ne zaman kontrol ettiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: careemmMetro'nun aktüel ürününde kıymanın 32 liraya satıldığı yazmıyor hocam. Sadece yağsız dana kuşbaşı var 60 TL. En son ne zaman kontrol ettiniz?
Bugün aldım, faturayı atmasaydım gönderirdim. Aktüel ürünlerde yer almıyor.
Eyvallah hocam. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yarın bir Metro'ya uğramak lazım.
-
İthal -
2 ay öncesine kadar fena değildi, herhalde ilgi yoğun olacak ki hemen kaliteyi düşürmüşler. Ben tavsiye etmiyorum.
-
yerli besi yazıyor sitelerinde ithal olduğu kanısına nereden vardınız
-
1kg Torku Terayağ 49.90 https://www.carrefoursa.com/torku-tereyag-1-kg-p-30062926
-
Cevabı cümlende gizli -
Hangi Metro, bugün Konya Metro'da 44 Türk lirası olarak satıştaydı.
-
Hocam uzun zamandır ithal hayvanlar Türkiye de kısa bir süre beslenince yerli besi sınıfına sokuluyor. -
Geçen hepsi expresle aldığım kıymalar kokuyordu yiyemedik açıkcası.
-
Migrostan 36 ya aldım bugün.
quote:
Orijinalden alıntı: espialHangi Metro, bugün Konya Metro'da 44 Türk lirası olarak satıştaydı.
Ankara Batıkent şubesi hocam.
Rica ederim hocam
A101 de satılan kombinet marka kıymanın kilosu 34 liraya geliyor. Çok anlamam ama fena değil gibi.
Carrefour da kıyma her zaman kasaptan ucuzdur bu yeni değil senelerdir böyle arada alırım bende küçük küçük bölüp buzluğa atarım makarna vs yaparken içine koyuyoruz pratik oluyor bana bazı kasapların kıyması ağır geliyor Carrefour un kıyması kötü değil. -
Sucuk, kaşar, et ve kıyma gibi ürünlerde nasıl fiyatlar
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam uzun zamandır ithal hayvanlar Türkiye de kısa bir süre beslenince yerli besi sınıfına sokuluyor.
|
Benzer içerikler
- yudum egemden hile
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X