Şimdi Ara

Dan Brown gibi bir yazar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar var mi bildiginiz bir yazar, Dan Brown gibi tarzi akici ve sürükleyici olan.

Not: Cinayet romanlari falan olmasin

• 4'ün kuralı diye bir kitap var onu oku,kitabın arkasındaki yorumlarda dan brown yazsa böyle yazar diyordu.Ama yazarlarını unuttum.
  • Wilbur Smith
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

4'ün kuralı diye bir kitap var onu oku,kitabın arkasındaki yorumlarda dan brown yazsa böyle yazar diyordu.Ama yazarlarını unuttum.

http://kitap.antoloji.com/kitap.asp?kitap=39519

kitap hakkında bilgi var ama pek olumlu yorumlar almamıs sanırım

benim tavsiyeme gelince dan brown bambaska bi adamdır onun kitaplarından aldıgım tadı bi baskası veremez gibi geliyordu ama adam fawer okuyana kadar sana kesinlikle olasılıksızı tavsiye ediyorum forumda konusuda var kesinlikle begeniceksin konuyada bakarsan herkesin bi solukta okudugu bi kitap adam fawerin ikinci kitabı empatiyide okudum oda güzel fakat olasılıksızı illaki oku diyorum baskada bişey demiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFDB65F44 -- 28 Temmuz 2008; 17:59:09 >

• Cinayet romanı olmayacak ve akıcı olacak (: Bana uzak geliyor. (:

ernsyds1, Olasılıksız'ı tavsiye etmiş. Ben de öncelikle Türkçe olarak yayımlanan Empati'yi tavsiye ederim. Çok güzel olay örgüsü var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Cinayet romanı olmayacak ve akıcı olacak (: Bana uzak geliyor. (:

ernsyds1, Olasılıksız'ı tavsiye etmiş. Ben de öncelikle Türkçe olarak yayımlanan Empati'yi tavsiye ederim. Çok güzel olay örgüsü var.

ikisinide okudum ikiside güzel fakat olasılıksız biraz daha agır basıyor vede empati turkce yayınlanmıs demissin ama olasılıksızda tukce yayınlanıyor seni yanlıs anlamadıysam yayınlanmadıgını kastetmissin gibi geldi ama ole diilse kusura bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Cinayet romanı olmayacak ve akıcı olacak (: Bana uzak geliyor. (:

ikisinide okudum ikiside güzel fakat olasılıksız biraz daha agır basıyor vede empati turkce yayınlanmıs demissin ama olasılıksızda tukce yayınlanıyor seni yanlıs anlamadıysam yayınlanmadıgını kastetmissin gibi geldi ama ole diilse kusura bakma

Yok demek istediğim Empati kitabı dil olarak öncelikle Türkçe olarak yayımlandı. Bildiğim kadarıyla İngilizce olarak henüz yayımlanmadı bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.