Damlatmayan rulo var aşağıdaki linkte.Bunu kullanan oldu mu hiç.Fiyat 19 tl ya kadarda inmiş.Eğer memnun kaldıysanız almayı düşünüyorum. Bu sprey boyalarda iş yok.Hiç değilse boya yaparken ev damlamasın,hem duvarları badana yaparken ikide bir ruloyu boyaya daldırmayım.
ıyı bır rulo + boya tavası denen urunu kullanılarak (koctasda var) omur boyu gayet ıyı boya yapabılırsınız
tavsıyem bu yonde
Spreyde iş yok derken? Bizde yaza boya yaparken altında ufak bir şişe gibi haznesi olan zımbırtıdan almayı düşünüyorduk
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Spreyde iş yok derken? Bizde yaza boya yaparken altında ufak bir şişe gibi haznesi olan zımbırtıdan almayı düşünüyorduk
elektrikli spreyleme yapan paint zoom? oda bana hıc pratık gelmedı mobılyazı olsak sureklı bırseylerı vernıklememız gerekse tamam ıse yarar dıyecegımde normal kullanıcıya bu ne saglar
tavan beyaza boyanacak duvarlar mavı
hıcmı bırbırıne karısmayacak bu sprey?
Paint zoom da fazla hava veriyor duvarda akmalar oluşuyor.Yada ben iyi yapamadım.
Boya yaparken yerler damlamasın,hem duvarları badana yaparken ikide bir ruloyu boyaya daldırmayı dedim ama.Kullanan pek yok galiba.
+
bu ıkısıyle en ucuz sekılde omurluk olarak sorununuz hallolsun
quote:
Orijinalden alıntı: McOrco
bu ıkısıyle en ucuz sekılde omurluk olarak sorununuz hallolsun
aynen bu iksiini kullandım boya yaparken bi kere bile yere damlamadı yedeğinede gerek yok zaten su bazlı boya yaptığın zaman direkt suyla yıkayıp tekrar kullanma imkanınız var en güzeli bu
Boya yaparken yerler damlamasın,hem duvarları badana yaparken ikide bir ruloyu boyaya daldırmayı dedim ama.Kullanan pek yok galiba.
İşin hijyen ve pratiklik yani olarak şahsen Paint zoom benim çok işime geldi.www.topshop.com.tr sitesinden almıştım. Siz nereden aldınız bilmiyorum. Piyasada fazla sayıda var bu ürünlerden. Ama kalite olarak fazla fark var aralarında. Ben kendi aldığım üründen memnun kalmıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme